arkadaşın kızı

sesler yükseldi. ama eşim çıkma dedi oğlum uyuyor. merdiven boşluğuna çıkınca sesler geliyor ama anlayamıyorum. iki daire yukardalar
yukarı çıkıp durumu yoklayın gerekiyorsada polis çağırın... adamı başı derde girmesin durduk yerde sesler yükseldidiyorsunuz. haklıyken gerçekten haksız duruma düşüceksiniz. mudahale etmeniz gerek şahit olan sizsiniz.

Hay Allah, keşke biraz bekleyebilseydiniz...
Ses kaydı, video adli olarak işe yaramaz belki ama ailelerle konuşurken iyi olurdu...

Bncede en azindan bunlar bunlar oldu deyin ve esinizide alip inin cikarken telefonunuzun ses kaydini acin

Benim anne tarafından akrabam da aynı şekilde komşunun kızıyla öpmüşler, biz de küçüktük. Annemgil konuşuyorlardı, anneleri dövmüş. Annem de beni kenara çekip uyarmıştı, dikkat etmem konusunda.

Kız şu an evli, bir sorun yok. Meraktandı sanırım. Ama olay olmuştu resmen. Hem de kaç tane sevgilisi oldu. Birine de baya abayı yakmıştı. Kızlara ilgi falan da olmadı.
Mutlaka bilen birinden destek alınsın ama merak da olanilir. İnternet ellerinin altında, gençler nelerle karşılaşıp merak ediyor. Gözlem altında tutmak lazım, sıkmadan.

ağlıyorum sinirden hıçkıra hıçkıra konuşamam bile suan. pialiklerinde boğulsunlar. eşimin başını yakacaklar babasının sesi geliyo bağırıyo adam

Eşiniz keşke çıkmasaydı. Neyse olan oldu artık, inşallah sıkıntı yaşamazsınız.

bu iş karakolda bitmez inşallah... hem adam için çok ağır hem o kızın ailesi için çok ağır...

Canım kapıyı sessizce biraz aç ve lütfen konuşmaları dinle. Büyük bir tehlike anında hemen yukarı koşarsın. Direk yukarı çıkmayarak da temkinli olmuş olursun

Eşiniz mi anlattı aileye olayı? Eşinizle tartışmıyolar şu an di mi? Taşının ordan. Bundan sonrası onların sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…