- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
Kesinlikle ailesi ile konuşmalısınız. Siz de ben sıkıntıya düşerim deyip saklarsanız ileride suçlu duruma düşersiniz. Eğer imkan varsa terapist eşliğinde aileyle konuşulmalı. Ya da okulundaki rehber öğretmenle paylaşılması sağlanmalı. Onlar nasıl yaklaşacağını daha iyi bilirler. İnanın bir çocuğu kurtaracaksiniz.kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
Zorla yapıldığını söylemiş çocuk. Ayrıca zorla olmasa dahi bunlar çocuk doğru değil tramva yaratır ilerde. Tabi ailenin yaklaşımı cok önemliBence söylemeyin. Yani ben kendi açımdan bakıyorum o yaşta benim yaptığım böyle bir şeyi ailem bilse bir daha asla ailemle iletişimim aynı kalmazdı. Çok gençler belki denemek istemişlerdir belki de cinsel yönelimleri farklıdır
eşim anladı. bi durgunkuk var sende bir şey mi oldu dedi. anlattım sadece "kimseye söylersen eşini tacizci ilan ederiz" kısmını atladım. dinledi dinledi. sonra bi kahkaha patlattı. sinirlerim bozuldu dedi. neden dedim. bu serap zaten yarmagülün kopyası ama saf bi kız ayşe onu tehdit ediyor olmasın dedi. nasıl yani dedim. geçen sabah (eşim askeri personel) görevden dönerken bunları gördüm ben asansör beklerken diğer asansör geldi dedi. (asansörler yan yana.) o sırada benm asansörde geldi dedi. tam binecekken eşim serap çıkmış hadi demiş. o sırada ayşenin sesi "doyamadım" olmuş. serap bi anda eşime günaydın komutan nasılsın falan demiş. (ki bence ayşeyi bak biri var sus demek için atılmış) asansöre geçerken başımla selam verdim konuşmadım dedi. ayşe gayet normal gmrünüyordu ama serapın saç baş dağılmıştı dedi. haydaaa buyur burdan yak dedim.
şimdi 3 ihtimal var.
ayşe ve serap karşılıklı rızalı.
ayşe kötü karakter masuma yatıyo asıl serap istismar ediliyor.
ya da bu ikisi cidden bizi kekliyorlar.
ama doyamadım kelimesi bir takım sapkınlığın varlığını doğruluyor gibi.
eşim annesine anlat her şeyi harfi harfine çekil kenara dedi.
yarın konuşacağım. ablayla.
Önce eşine anlat sonra kızın annesine hatta ikiniz bir olup taciZ eden kızın annesiyle konuşunşuan ne diyeceğimi bilemiyorum. kız korkudan ya yalan söylüyo ben öyle bir şey anlatmadım derse ya kocama iftira atarlarsa.. eşim asla böyle bir şeyi kaldıramaz ..
Özgüvene gel.kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
13 yasindaki orta okulludur da digerini bilemedimBı kızlar da liseli değil mi?
Çizgi filmler sabıkalı zaten inanılmaz subliminal mesaj içeriyor çoğu cinsellik konusunda haklısınız o konuda
oğlumu asla annem dışında kimseyle yalnız bırakmam. bırakamıyorum aklıma bin tğrlü senaryo geliyo.. ve haklısınız. bundan sonra ben o ailelerle bile görüşmeyi düşünmüyorum.
Bence eşinize taciz kısmını da anlatın. Allah korusun bu kadar taciz olayından sonra eşinize bir iftira atsalar, çamur at izi kalsın olur..eşim anladı. bi durgunkuk var sende bir şey mi oldu dedi. anlattım sadece "kimseye söylersen eşini tacizci ilan ederiz" kısmını atladım. dinledi dinledi. sonra bi kahkaha patlattı. sinirlerim bozuldu dedi. neden dedim. bu serap zaten yarmagülün kopyası ama saf bi kız ayşe onu tehdit ediyor olmasın dedi. nasıl yani dedim. geçen sabah (eşim askeri personel) görevden dönerken bunları gördüm ben asansör beklerken diğer asansör geldi dedi. (asansörler yan yana.) o sırada benm asansörde geldi dedi. tam binecekken eşim serap çıkmış hadi demiş. o sırada ayşenin sesi "doyamadım" olmuş. serap bi anda eşime günaydın komutan nasılsın falan demiş. (ki bence ayşeyi bak biri var sus demek için atılmış) asansöre geçerken başımla selam verdim konuşmadım dedi. ayşe gayet normal gmrünüyordu ama serapın saç baş dağılmıştı dedi. haydaaa buyur burdan yak dedim.
şimdi 3 ihtimal var.
ayşe ve serap karşılıklı rızalı.
ayşe kötü karakter masuma yatıyo asıl serap istismar ediliyor.
ya da bu ikisi cidden bizi kekliyorlar.
ama doyamadım kelimesi bir takım sapkınlığın varlığını doğruluyor gibi.
eşim annesine anlat her şeyi harfi harfine çekil kenara dedi.
yarın konuşacağım. ablayla.
Eşinize anlatırken neden onu tehdit ettikleri kısmı atladınız? Sadece bunu merak ettim...
haklısınız ses kaydı yaparak konuşacağımOlaylar çok karışık ama kesinlikle aileleriyle konuşun sonra bi an once taşının ordan ses kaydi cok mantikli kesinlikle hem ses kaydi hem video cekin anneyle konusmanizi bile ses kaydina alin derim ben ses kaydi yapacaginiz dakika telefonu ucak moduna alin ki ses kaydi bolunmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?