arkadaşın kızı

Kesinlikle ailesi ile konuşmalısınız. Siz de ben sıkıntıya düşerim deyip saklarsanız ileride suçlu duruma düşersiniz. Eğer imkan varsa terapist eşliğinde aileyle konuşulmalı. Ya da okulundaki rehber öğretmenle paylaşılması sağlanmalı. Onlar nasıl yaklaşacağını daha iyi bilirler. İnanın bir çocuğu kurtaracaksiniz.
9-10 yaşlarındaydım mahallede bir kiz bir erkek cocuk ormana gitmişler beni de gel sana birşey göstereceğiz diye çağırdılar. Ben de gittim. Çocuklar birden öpüşmeye kiyafet çıkarmaya başladılar. Çok korkmuştum. Bana birilerine söyleme diye tehdit etmislerdi.
O sırada annem de beni takip etmis nereye gidiyorum diye. Annem olanları görünce beni suçlu sanıp dövmüştü. Çocuklar itiraf edip ortaya çıkınca sonradan rahatladim.
Ama yıllar geçtiği halde o görüntü hala gözümün önünde. Bu da benzer bir anım.

Zorla yapıldığını söylemiş çocuk. Ayrıca zorla olmasa dahi bunlar çocuk doğru değil tramva yaratır ilerde. Tabi ailenin yaklaşımı cok önemli

Eger anneler olgun ve akli basinda ise siz direkt annelerle konusun. Ama bu konuda supheniz varsa ve okullarini biliyorsaniz kesinlikle ve kesinlikle rehber öğretmenlere durumu anlatın. Ortada buyuk bir suc var ve siz istemeden de olsa bu suca tanik oldunuz. Bence etik olarak ve vicdanen bu olaya susmamalisiniz. Olur ya ilerde birsey olursa buyuk vicdan azabi cekersiniz ve evladiniz var Allah korusun onun basina gelmesini istemediginiz hicbirseyin baska cocuga da yapilmasina izin vermeyin lutfen.

Bencede en mantiklisi bu..
Artik ayse mi serabi serap mi ayseyi.. tovbe Yarabbim.
Yaslari kucuk olmasa ne halt ederse etsinler ama yaslar kucuk.
Anlatin cekilin.
Esinizin de mantikli yaklasmasina sevindim.

şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. kız korkudan ya yalan söylüyo ben öyle bir şey anlatmadım derse ya kocama iftira atarlarsa.. eşim asla böyle bir şeyi kaldıramaz ..
Önce eşine anlat sonra kızın annesine hatta ikiniz bir olup taciZ eden kızın annesiyle konuşun

Özgüvene gel.
Bence bu kızla konuşun, konuşurken ses kaydı almayı unutmayın annesi babası kabul etmez çünkü.

Hem istismar hem tehdit var, çocuk suçları bu sonuçta, gerekli cezayı da almasını,sağlayın. Daha bu bacaksız haliyle bir çocuğun hayatını karartıyorsa büyüyünce herkese bela olur.

K kutsal_Su Olaya bak ya. Siz mutlaka anlatın annelere hatta daha samimi olduğunuza siz anlatın diğeri de artık diğerinin annesine anlatsın. Siz kenara çekilin. Ve asla çocuğunuzun bu kızlarla aynı ortamda yalnız kalmasına izin vermeyin.

Bı kızlar da liseli değil mi?

Çizgi filmler sabıkalı zaten inanılmaz subliminal mesaj içeriyor çoğu cinsellik konusunda haklısınız o konuda
13 yasindaki orta okulludur da digerini bilemedim
Ne bileyim lisede kucuk ya

oğlumu asla annem dışında kimseyle yalnız bırakmam. bırakamıyorum aklıma bin tğrlü senaryo geliyo.. ve haklısınız. bundan sonra ben o ailelerle bile görüşmeyi düşünmüyorum.

Bence eşinize taciz kısmını da anlatın. Allah korusun bu kadar taciz olayından sonra eşinize bir iftira atsalar, çamur at izi kalsın olur..

Eşinize anlatırken neden onu tehdit ettikleri kısmı atladınız? Sadece bunu merak ettim...

bu derece cüretkâr davrandıklarını ve beni de tehdit ettiklerini hele de kendi üzerinden taciz suçlamasıyla tehdit ettiklerini duyarsa gözü döner. ve o an mantıklı tepki vermezdi. çünkü askeri kurumda çok stresli çalışıyo ve bu insanın belinde her daim silahı var. önce bu aptal kızların ne halt ettiklerini analiz edip ona göre aile ile görüşeceğim. eşimin ve benim adım hiçbir detayda dahi geçmemeli

Valla kızlar zaten cüretkar, konuştuğunuzda da iftira almayacaklarının garantisi yok. Açıkçası taşınma imkânınız varsa taşının derim.

Olaylar çok karışık ama kesinlikle aileleriyle konuşun sonra bi an once taşının ordan ses kaydi cok mantikli kesinlikle hem ses kaydi hem video cekin anneyle konusmanizi bile ses kaydina alin derim ben ses kaydi yapacaginiz dakika telefonu ucak moduna alin ki ses kaydi bolunmesin

Burnunuzu sokmayin derim. Hem sizi ne ilgilendirir. Farzi misal annesi yapmayin dese yapmicaklar mi. Alan razi veren razi gibi geldi bana. O konusmaya gelen kiz da cok guzel tehdit etmis ayni benim küçüklüğüm valla takdir ettim baska türlü susturamazdi çünkü sizi :)

haklısınız ses kaydı yaparak konuşacağım

Annesi nasıl biri kızıma iftira atma der mi yoksa aklı başında karşındakini dinleyebilcek biri mi ona göre adım atın.eğer size inanmayacak biriyse ses kaydı yapın size ve eşinize iftira atamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…