Ben kız kıza olmasıyla ilgili bir şey dedim mi? Sadece erkekler taciz eder kızlar etmez mi dedim? Nerde dedim gösterin. Her gün bu dönem çocuklarının içindeyim, onları çok iyi tanıyorum bu yüzden.. Neler bildiklerine, neler konuştuklarına inanamazsınız. o 13-15 yaş daha çocuk dediklerinizin aklı nelere eriyor bir bilseniz.. Bulundukları yaş gereği tam cinselliği merak dönemleri ve yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorlar. Bu kızlar da aynısını yapmış ama yakalanmışlar. Şimdi de konu sahibi ailelerine söylemesin diye beraber bir senaryo uydurmuşlar. O kız konu sahibinden kendisini kurtarmasını isteseydi asla diğer kızın tehditini paylaşmazdı.
Bizim hiç böyle meraklarımızı kız arkadaşlarımızla deneyelim demedik ya bizde bir sorun var ya da bu çocuklarda13 ve 15 yaş.. :/ Cinsel kimlik arayışı olabilir mi acaba.. Ya da sadece merak. Nasıl öpüşülüyor gibi çocukça hevesler olabilir. Ama sanırım ben annesinden saklamazdım. Ayrıca çocugun psikolojisi de önemli. O yüzden şikayet gibi degil de, konuyu daha sakin ve mantıklı şekilde düşünmesini amaçlayarak yaklaşırdım sanırım.
Biz o yasta oral nedir bilmiyordukBizim hiç böyle meraklarımızı kız arkadaşlarımızla deneyelim demedik ya bizde bir sorun var ya da bu çocuklarda
Şimdi her şey göz önünde yaşanıyor. Bu yüzden çocuklar ergenliğe erken giriyorlar. Cinsellik her yerde karşılarına çıkıyor. Oyunlarda bile anime karakterlerin göğüsleri kocaman kocaman, her yerleri ortada. Güya oyundaki bir karakter o. Bilimsel olarak da ergenliğe girme yaşının küçüldüğünü söylediler zaten. Konuyla ilgisi yok belki ama "uğur böceği ve kara kedi" çizgi filminde uğur böceğinin bikini bölgesinin o kadar ayrıntılı olması beni rahatsz ediyor. O kadar derinliğe ne gerek var değil mi..Bizim hiç böyle meraklarımızı kız arkadaşlarımızla deneyelim demedik ya bizde bir sorun var ya da bu çocuklarda
Konu sahibesinin esine nasıl suçlama yapacaklarmış orayı görmedim de?Ses kaydı yapın, kocanıza atmakla tehdit ettikleri iftirayı da konuşturun ki daha sonra boşuna başınız yanmasın.
Kız da büyük ihtimalle yalan söylüyor, intihar ederim falan diye. Bu durumda resmen taciz edildiğini söylüyor ve intihar etmiyor ama gerçekler ortaya çıkıp cinsel istismarda bulunulduğunun gün yüzüne çıkması intihar sebebi öyle mi?
Dediğim gibi kesinlikle bir daha kızı yalnız yakalayın ve onun ağzından itirafları alıp ses kaydına alın ve ikisinin ailesine de atin.
Bı kızlar da liseli değil mi?Biz o yasta oral nedir bilmiyorduk
Simdi cocuklar internetten herseye ulasiyor
Sirf bu yuzden cocuklarima telefon tablet almiyorum lisede sahip olabilirler
Çizgi filmler sabıkalı zaten inanılmaz subliminal mesaj içeriyor çoğu cinsellik konusunda haklısınız o konudaŞimdi her şey göz önünde yaşanıyor. Bu yüzden çocuklar ergenliğe erken giriyorlar. Cinsellik her yerde karşılarına çıkıyor. Oyunlarda bile anime karakterlerin göğüsleri kocaman kocaman, her yerleri ortada. Güya oyundaki bir karakter o. Bilimsel olarak da ergenliğe girme yaşının küçüldüğünü söylediler zaten. Konuyla ilgisi yok belki ama "uğur böceği ve kara kedi" çizgi filminde uğur böceğinin bikini bölgesinin o kadar ayrıntılı olması beni rahatsz ediyor. O kadar derinliğe ne gerek var değil mi..
Bilemiyorum. Her şeyi merak ediyorlar işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?