- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
Hicte medeni olduklarını sanmıyorum .İki kızın taciz iftirası adamın üstünde kalmasa bari .Medeni bir sekilde konusuyorlardir insallah.Konu cok hassas.
o görüntüler açık saçık ortaya döker her şeyi inşallah başınız ağrımadan çıkarsınız bu işten. Allah yardımcınız olsun.eşim babasını yaka paça aşağı indirdi durdurmaya çalıştım ama olmadı asansöre bindiler eşime nolur bi delilik yapma dedim yöneticiye gidiyoruz asansör kamerası kayıtlarını gösterwceğim korkma eve git dedi. annesi ayılıp bayılıyo kız ağlıyodu. beni gözleri görmedi bile. evw döndüm annemle oğlum uyuyorlar.
İnşallah kamera düzgün çalışıyordur .eşim babasını yaka paça aşağı indirdi durdurmaya çalıştım ama olmadı asansöre bindiler eşime nolur bi delilik yapma dedim yöneticiye gidiyoruz asansör kamerası kayıtlarını gösterwceğim korkma eve git dedi. annesi ayılıp bayılıyo kız ağlıyodu. beni gözleri görmedi bile. evw döndüm annemle oğlum uyuyorlar.
Asansorde karsilasmisti kocasi kizlarda biri daha doyamadim demis onu duymus adam asansorde biseyler yapmislardir diye gostercek sanirim ins kayit vardirda sorun sizden giderAsansor kamerasi kayitlarind ne var ki
Kızlar asansörde birşeyler yapmış.Asansor kamerasi kayitlarind ne var ki
İnanmamislar belli kieşim babasını yaka paça aşağı indirdi durdurmaya çalıştım ama olmadı asansöre bindiler eşime nolur bi delilik yapma dedim yöneticiye gidiyoruz asansör kamerası kayıtlarını gösterwceğim korkma eve git dedi. annesi ayılıp bayılıyo kız ağlıyodu. beni gözleri görmedi bile. evw döndüm annemle oğlum uyuyorlar.
Evet okudum o mesaji ama kizlar herLde o kadar salak degildir bence bu yasta bunlari yasadiklarina gore. Dusunmuslerdir kamerayi. Vende yapacaklarini evde yapip konusma kismi asansore kalmistir.Asansorde karsilasmisti kocasi kizlarda biri daha doyamadim demis onu duymus adam asansorde biseyler yapmislardir diye gostercek sanirim ins kayit vardirda sorun sizden gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?