arkadaşın kızı

Keske hic karismasaydiniz olaylara. İki sene sonra onlarda pisman olacak zaten bu yaptiklarina. Simdi ne ailesi size huzur verecek ne sizler huzur Bulacaksiniz. Dünyada neler neler dönüyor. Bazen kendi ailemizi diğer insanlardan daha çok düşünmemiz gerekiyor. Esiniz yukari cikmis, sesler geliyor diyorsunuz. Değer mi yani iki cahil yuzunden. Kaldi ki eger iftira atarlarsa üzerinize durum daha da kötüleşir. İnsallah olay daha fazla büyümeden kapanir. O kizlar da yaptiklari yanlisin farkina varirlar biran önce.

Medeni bir sekilde konusuyorlardir insallah.Konu cok hassas.
Olaylar bu noktaya gelmemeliydi

Ne kötü, ne zor bir zamandayız .. yanlış bir şey görüyorsunuz, düzeltmek, yol göstermek istiyorsunuz ve o yanlışı sizin doğrularınıza savaş açmış buluyorsunuz. ..umarım iyisinizdir, sorun çok büyümeden hallolur.

Ilk anne duysaydi daha iyi olucakti babalar bu gibi durumlarda pek anlayisli olmazlar..

eşim babasını yaka paça aşağı indirdi durdurmaya çalıştım ama olmadı asansöre bindiler eşime nolur bi delilik yapma dedim yöneticiye gidiyoruz asansör kamerası kayıtlarını gösterwceğim korkma eve git dedi. annesi ayılıp bayılıyo kız ağlıyodu. beni gözleri görmedi bile. evw döndüm annemle oğlum uyuyorlar.

o görüntüler açık saçık ortaya döker her şeyi inşallah başınız ağrımadan çıkarsınız bu işten. Allah yardımcınız olsun.
Çok zor bi durum ailesi de şoka girmiştir..

İnşallah kamera düzgün çalışıyordur .

Keşke karışmasaydın diycem ama kız gelmiş seninle konuşmuş. Bazen bela gelir seni bulur yapabileceğin başka bir şey yoktu. Eşini tehdit ettikleri an ailesiyle konuşmak tek çareydi. En doğrusunu yaptın. Eşin biraz sert çıkmış olabilir ama adamın haysiyeti söz konusu iftira etmekle tehdit edildi. Ona da bir şey diyemiyorum. Umarim kazasız belasız atlatırsınız bu geceyi. Yine haberdar et aklım sende kaldı

Daha önce iki kızın asansörden samimi şekilde olduklarını anlayacak bir duruma şahit olmuştu eşi onu görecekler umarım yani.

İnanmamislar belli ki
Onlar icin de sizin icin de cok zor bir durum.
Esinize söylemeseydiniz iyi olurdu

Asansorde karsilasmisti kocasi kizlarda biri daha doyamadim demis onu duymus adam asansorde biseyler yapmislardir diye gostercek sanirim ins kayit vardirda sorun sizden gider
Evet okudum o mesaji ama kizlar herLde o kadar salak degildir bence bu yasta bunlari yasadiklarina gore. Dusunmuslerdir kamerayi. Vende yapacaklarini evde yapip konusma kismi asansore kalmistir.

Yani arkadaşım olan olmuş yapacak birşey yokta bu sana bi hayat tecrübesi olsun ;tutup bir de ,”kızı annesine söylemeliyim mi “felan diye de sormuşsun konu başlarında .

Yabi böyle mevzular dedikodu,iftira bilmem ne konuları açar başınıza .

Hayat tecrübesi şu ki kız sana böyle bi mevzu işe geldiğinde ,”neden bahsediyorsun anlamıyorum “deyip oracıkta kestirip atacaktın .
Onlar senin gördüğüne emin olsalarda ,sen öyle söyledikten sonra tutup konuyu anlatacak değillerdi ,görmediğine artık onlar da inanacaklardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…