- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
”neden bahsediyorsun anlamıyorum “deyip oracıkta kestirip atacaktın .
Asansörde birsey olmus mudurasansör çağırdılar aşağıdan hala eşikte bekliyorum. inş görmüşlerdir
Eşinizin sakin olması gerek.Yoksa Haklıyken haksız olur.asansör çağırdılar aşağıdan hala eşikte bekliyorum. inş görmüşlerdir
eşimde çıkarken öyle dedi. ben bugüne kadar onurum için yaşadım. taşıdığım üniformayı şehit olunca çıkarsınlar üstümden tacizci diye yaftalanınca değil dedi.Çok üzüldüm olanlara ama o kızların da kimseye öyle kolay iftira atılamayacağını öğrendiklerini düşünüyorum. Bu yaşta kafaları böyle çalışıyorsa büyüdüklerinde kaç kişinin canını yakarlardı kim bilir. Haberlerde gördüm kız 16 yaşındaki çocuğa iftira atmış babası çocuğu öldürmüş.
Gelmedimi eşinizeşimde çıkarken öyle dedi. ben bugüne kadar onurum için yaşadım. taşıdığım üniformayı şehit olunca çıkarsınlar üstümden tacizci diye yaftalanınca değil dedi.
yok onlar değildi dem2k ki. bizim apartman 45 dairelik tek katta 4 daire var.Gelmedimi eşiniz
hayırlar olsun insallah.eşimde çıkarken öyle dedi. ben bugüne kadar onurum için yaşadım. taşıdığım üniformayı şehit olunca çıkarsınlar üstümden tacizci diye yaftalanınca değil dedi.
Delikten bakmislardiryok onlar değildi dem2k ki. bizim apartman 45 dairelik tek katta 4 daire var.
bu kadar bağrış çağrışa kimse kapısını açıp kafasını uzatmadı.
demek ki insanlar birbirini katletse bana değmeyen yılan bin yaşasın dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?