arkadaşın kızı

Çok üzüldüm olanlara ama o kızların da kimseye öyle kolay iftira atılamayacağını öğrendiklerini düşünüyorum. Bu yaşta kafaları böyle çalışıyorsa büyüdüklerinde kaç kişinin canını yakarlardı kim bilir. Haberlerde gördüm kız 16 yaşındaki çocuğa iftira atmış babası çocuğu öldürmüş.

Ay şok içerisinde okudum nasıl bir dünya da yaşıyoruz.. ben eşini tepkisinde haklı buluyorum sen anlı şanlı şerefiyle vatan askerisin gelsin iki ergen sana iftira atsın hangi adam sessiz kalır ? Çok büyümesini konu sahibinin ve ailesinin zarar görmesini istemem ama o hadsizlere hadlerini bildirmek gerekiyordu.. bela işte geliyor insanı buluyor off

eşimde çıkarken öyle dedi. ben bugüne kadar onurum için yaşadım. taşıdığım üniformayı şehit olunca çıkarsınlar üstümden tacizci diye yaftalanınca değil dedi.

eşimde çıkarken öyle dedi. ben bugüne kadar onurum için yaşadım. taşıdığım üniformayı şehit olunca çıkarsınlar üstümden tacizci diye yaftalanınca değil dedi.
Gelmedimi eşiniz

Gelmedimi eşiniz
yok onlar değildi dem2k ki. bizim apartman 45 dairelik tek katta 4 daire var.

bu kadar bağrış çağrışa kimse kapısını açıp kafasını uzatmadı.

demek ki insanlar birbirini katletse bana değmeyen yılan bin yaşasın dicekler

Keşke şöyle yapmasaydın böyle yapsaydın diyenleri de anlamıyorum. Kadıncağız olaylar bu noktaya gelmeden fikir istedi, hiç aklında yokken buradakilerin de önerisiyle eşine söyledi..Böyle bir durum yaşandı. Kadıncağız zaten üzgün, olan olmuş. Gerçekten çok zor bir konu. Lütfen daha da zorlaştırmayın. Bundan sonrasını düşünmek lazım artık.

Delikten bakmislardir

inşallah ak ile kara belli olmuştur. iftira çok kötü ve ağır geçenlerde benimde başıma geldi hala üstümden atabilmiş değilim. inşallah size birşey olmaz

Allah yardimicniz olsun. Cok kotu bir durum iki bacaksiz yüzünden strese girdiniz.
Aile inanmak istemeyebilir ama illaki kızlar konuşur. Serap ayni apartmanda değil demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…