- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Ohh eşinizin başı derde girmemiş ya çok sevindim çok geçmiş olsuneşim geldi kızlar. kamerada öpüşme gmrülememiş. yönetici eşimin hatrı için baya uğraşmış ama tam bilememiş ayarlarını güvenlik anlıyor tarihsel kayıtları falan bulmakta. eşim anlattığı tarihe bakamamışlar. ama adam inanmış eşime. zaten eşime bağırmamış kızına bağırmış duydukları karşısında. kız da inkar etmiş
eşim geldi kızlar. kamerada öpüşme gmrülememiş. yönetici eşimin hatrı için baya uğraşmış ama tam bilememiş ayarlarını güvenlik anlıyor tarihsel kayıtları falan bulmakta. eşim anlattığı tarihe bakamamışlar. ama adam inanmış eşime. zaten eşime bağırmamış kızına bağırmış duydukları karşısında. kız da inkar etmiş
Sizin kocanız birinin evine aynı sebeple gitse kapı eşiğinde internete mi yazarsınız olanları?
Olay gerçekse tabi ki haklı adam. Ama bana inandırıcı gelmedi.
Belki eş zamanlı takip etsem inanırdım ama sonra okuyunca garip geliyor.
Bu kadar önemli bir konuda ailem söz konusuysa eşikte durup kimseye yazamazdım. Olaya müdahil olurdum. Düşünerek yazıyorum merak etmeyin.
İnanırsam özür dilemesini de bilirim.
Bana da başta gerçek gelmişti. Konu sahibine de kızlar konuşmayın yazmıştım ama saatler geçip hepsini tek seferde okuyunca film gibi geldi bana. İnşallah gerçek değildir de insanlar böyle sorunlar yaşamıyordur. Üzülüyorum çocuklar hakkknda böyle okuyunca.Açıkçası kocam çıkma bekle dese ben de evde beklerdim eşikte otururdum. Kocası yukarda kız biraz destek bulmak için buraya yazmış. Biraz da güvenmek lazım evet çok fake konular da açılıyor sen de haklısın. Ama bu bana son derece gerçek geldi.
Allah korusun intihar etse kötü olur. Utanmıştır zaten ifitradan değil belki yaptıklarından dolayıserap ne oldu ailesi ile görüşüldü mü... Kızın ailesin polise gitti mi? sonuçta kızları taciz ediliyordu, tehtit ediliyordu... kızın intihara meyilli olduğunu ailesine mutlaka bildirin. gece filan utancından intihar etmeye kalmasın yaşıda küçük
Konu sahibinin eşi dün asansörden çıkarlarken görmüş serabın saçları dağınıkmış ayşe 'doyamadım' diyomuş eşini görünce susmuşlar. Ayşe kullanıyo belki de serabıserap ne oldu ailesi ile görüşüldü mü... Kızın ailesin polise gitti mi? sonuçta kızları taciz ediliyordu, tehtit ediliyordu... kızın intihara meyilli olduğunu ailesine mutlaka bildirin. gece filan utancından intihar etmeye kalmasın yaşıda küçük
yaşı küçük ya ondan dedim birde demiş zaten aileme söylersen öldürürüm kendimi diye. ben aileyi bu konuda da bilgilendirirdim. dikkat etsinler sonuçta anne baba öğrendi... korkudan yada yüzlerine artık bakamam diye intihar etmeye kalkmaz inşallahAllah korusun intihar etse kötü olur. Utanmıştır zaten ifitradan değil belki yaptıklarından dolayı
Basiniz belaya girmedigi icin cok sevindim. Ufacik kizlarin aklindan gecenler beni ürküttü... Gecmis olsun..bilmiyorum ya halloldu d2di eşim o kızlar saçma sapan bi hikaye uydurmuş dedi. kameradan anlaayn güvenlikçi gündüz vardiyasındaymş. ee tani aile ne tepki verdi dedim. kız ağlamış. yalan attım uydurdum demiş. yok öyle bişey işlettik demiş. öğüşme konusunda da oyun oynuyorduk o baba ven de anneydim demiş. eşim de eğer bu konuda bir daha bizim adımız geçerse dava ederim demiş. kız baya korkmuş bi daha asla bmyle bişey yapnıcam diye. elim ayağım titriyo ve evet emin olun sizinle yaşadım olayı. sanki buraya yazınca hepiniz yanımdasınız gibi hissettim. eşim de baya kötü olmş belli iki pçn ettiğine bak diyip dolanıyo evin içinde ve ben tuvalete girdm size yqzıyorum.
haklısınız emin olun. ben de olsam böyle düşünürdüm. belki en başından buraya yazmasam böyle olmazdı. ama en başından yazınca elim hep tlfnda güç aldm sanki burdan. annemin yan odada haberi yokken sizlere yazdım. eşim görmedi bile durmadan tuvalete girdm akıl aldım burdan. kimi söyle dedi kimi söyleme. kendimce hareket etsem napatdım bilmiyorum.Sizin kocanız birinin evine aynı sebeple gitse kapı eşiğinde internete mi yazarsınız olanları?
Olay gerçekse tabi ki haklı adam. Ama bana inandırıcı gelmedi.
Belki eş zamanlı takip etsem inanırdım ama sonra okuyunca garip geliyor.
Bu kadar önemli bir konuda ailem söz konusuysa eşikte durup kimseye yazamazdım. Olaya müdahil olurdum. Düşünerek yazıyorum merak etmeyin.
İnanırsam özür dilemesini de bilirim.
ben bi anne olarak böyle bi şeyibilmek isterdim ki ona göre önlem alayım. Bunlar saklancak şeyler değil. Görmezden gelincek konular hiç değil..Henuz biri 13 biri 15 yasinda olan iki kizdan söz ediyorsunuz..konunuzu ve yorumlarin cogunu okudum..
Kizlar icin gercekten cok uzuldum..psikolojik olarak ne hale gelecekler kimbilir bundan sonra..
Opusmelerine ilk şahit oldugunda bile birakin ailelerine soylesemmi diye düşünmeyi gormezden gelmeniz gerekirdi zaten..
Kiz gelip sizle konuştuğumda da" yardima ıhtiyaç duyarsan burdayim" demeniz yeterliydi.
Esinize iftira atamayi dusunduklerini hic sanmıyorum sadece aileler duymasin diye kendilerini garantiye almaya calismislar sadece..
Esinizin gidip iftira korkusu yüzünden ailelerine butun bunlari anlatmasi cok cok yanlis olmus..
O kizlar ne halde su an kimbilir...
Yazik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?