eşim çıldırır. hele kendi adını kattıklarını duyarsa napıcam bilmiyorum
İyi ama kızların suçlaması dolayısıyla ailelerinden yine duyacak bunu. Gizli kapaklı olacağına birlikte plan yapın. Sen kadına bunu anlatınca inkar yoluna gidebilir. Tamam benim kız oral yolla şey yapmış hemen kızayım tekar yapmasın demezse, bu ara erkek tacizi revaçta, kızına soracak kız da ben bilmem bana kocası yaptıdiyecek hop iş yine kocana bitecek.eşim çıldırır. hele kendi adını kattıklarını duyarsa napıcam bilmiyorum
arkadaşlar farkındaysanız sessiz kalacağım bu olayın üstünü kapatacağım gibi bir tavır içerisinde değilim. sadece eşimin işi ve çevresi nedeniyle asla böyle bir olayda adı geçmemeli. sinek küçük ama mide bulandırır derler ya. olay büyürse eşimin adı tacizciye çıkarsa kulaktan kulağa kim bikir daha başka ne hikayeler çıkar insanlar arasında. bu yüzden kimse duymadan annesiyle görüşüp annesinin fark etmesini sağlayacapım ki ayşe de serapta benden bilmesin benim adım geçmesin. anne yakaladı da ortaya çıktı olsun. bu yüzden huzurumun kaçmasını istemiyorum. benim de evladım var. eşime biri seni böyle bir şeyle suçluyorlar deseler allah esirgesin kafasına dahi sıkar. herkes psikolojik olarak sizin kadar sağlam olamayabilir. bu yüzden yine diyorum bizüm adımız geçmeden çözülmeli. annesiyle konuşacağım. belki direkt anlatmam ama sadece öpüştğklerini gördüğümü ikisi odaya girdiğinde çat kapı bir girip bakmasını söylerim. anne dudak dudağa yakalarsa kurcalar ve olayı anlatır belki ayşe annesine. çğnkü kıza asla söylemem annene dedim. ayşe evdeyken evkerine dahi gitmem. gerekirse memlekete giderim annesine anlattıktan sonra uzaklaşırımEsinizle konusmalisiniz
Belki de bir genc kizin hayatinda kahraman olacaksiniz
Olgun dusunun
Esinizin cildirmasi bu olayi yok saymaniza yetmiyor
Bunu siz gorduyseniz ve kiz gelip sizle konustuysa
Bu olaydan insanlik olarak sizde sorumlusunuz artik
Bu bilincle hareket edin lutfen..
Ozaman ilk önce kizla konusun. Sizi kirmayacagini umut ediyorum. Bi deneyinsürekli gelir bize ayşe oğlumu sevmek oynamak için. olgun bir kız hem fiziksel hem ruhsal açıdan. sohbet ederiz. yaşından büyük bir algıya sahip. annesine gidip bana bunu yaptı diyecek bir kız değil. evet
Ozaman ilk önce kizla konusun. Sizi kirmayacagini umut ediyorum.
konuştm cnm 7. sayfada gğncll
umarım öyledir. bu yüzden annesine bana anlattığı hikayyei anlatmıcam sadece öpüştklerini sölicemİki kız da sizi kekliyor kusura bakmayın. Amaç mağduru oynayıp bir yandan da sizi tehdit etmek.. Sakın kanmayın. Kendi aralarında senaryo yazıp sizi kandırıyorlar.
İki kız da sizi kekliyor kusura bakmayın. Amaç mağduru oynayıp bir yandan da sizi tehdit etmek.. Sakın kanmayın. Kendi aralarında senaryo yazıp sizi kandırıyorlar.
Ben kız kıza olmasıyla ilgili bir şey dedim mi? Sadece erkekler taciz eder kızlar etmez mi dedim? Nerde dedim gösterin. Her gün bu dönem çocuklarının içindeyim, onları çok iyi tanıyorum bu yüzden.. Neler bildiklerine, neler konuştuklarına inanamazsınız. o 13-15 yaş daha çocuk dediklerinizin aklı nelere eriyor bir bilseniz.. Bulundukları yaş gereği tam cinselliği merak dönemleri ve yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorlar. Bu kızlar da aynısını yapmış ama yakalanmışlar. Şimdi de konu sahibi ailelerine söylemesin diye beraber bir senaryo uydurmuşlar. O kız konu sahibinden kendisini kurtarmasını isteseydi asla diğer kızın tehditini paylaşmazdı.Bu yorumunuzla oyle bir vebal aliyorsunuz ki..
Illa kizlar erkekler tarafindan mi taciz edilir?
Oyleyse neden erkek cocuklar erkeklerin tacizine maruz kaliyor konu ayni cinsin tacizine bu kadar inanmamaksa?
Yapmayin yanlarinda miydiniz?
Bana oral yaptiriyor diyor neresi yalan olanilur bunun yuh.
Dudak dudaga gormus kadin bunlari.
Bizde 15 yasinda olduk, valla gayet erkeklere ilgi duyduk.
Kiz taciz magduru acin gozunuzu ne oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?