arkadaşın kızı

eşim çıldırır. hele kendi adını kattıklarını duyarsa napıcam bilmiyorum

Bakin isi karmasik hale getirmeyin.
Alin esinizi karsiniza, anlatin.
Ben bunlari dudak dudaga gordum,sonra ayse geldi bnmle konustu vs durumu acik acik anlatin, tehditten bahsedin.
Esinizde bi kizin lezbiyen tacizi karsisinda sessiz kalalim demez bence.
Iki tarafin annesini alip durumu anlatin, tehdit edildiginizi de..
Kartlarinizi acik oynayin esinize
Ve diyin ki, ben uyarmakla yukumluydum inanirsiniz inanmazsiniz o sizin bileceginiz bir is.
Sorumlulugumu yerine getirdim bundan sonrasi size kalmis.
Bakin hepimiz evlat sahibiyiz, sizde bir yavru buyutuyorsunuz, hepsinin bahti guzel olsun, bugun siz susarsiniz, yarin baskasi size susar.. malesef bu boyle..
Bu duruma sessiz kalmanjn vebali buyuk.
Belkide size bu durum biseylere vesile olun diye gosterildi.
Ben aysenin yalan soyledigini dusunmuyorum.
Bugun o serap midir nedir kizi oper, yarin bi cisimle tecavuze kalkar.
Sessiz kalmayin.
Ayseyle bi kez daha konusup sesini kaydedin.

eşim çıldırır. hele kendi adını kattıklarını duyarsa napıcam bilmiyorum
İyi ama kızların suçlaması dolayısıyla ailelerinden yine duyacak bunu. Gizli kapaklı olacağına birlikte plan yapın. Sen kadına bunu anlatınca inkar yoluna gidebilir. Tamam benim kız oral yolla şey yapmış hemen kızayım tekar yapmasın demezse, bu ara erkek tacizi revaçta, kızına soracak kız da ben bilmem bana kocası yaptıdiyecek hop iş yine kocana bitecek.

o kızla muhakkak konuş ve gizlice telefonuna sesini çek ya da annesini gizlice eve al kızın haberi olmadan başka bir odadan o sizi dinlesin ... ( eve alırken ayakkabıları saklamayı unutmayın)

Ayşe gidecek annesine anlatacak tek yolu bu okulun rehberlik hocasıyla da görüşebilirsiniz ayşeyi ikna edin

Oha! Neler neler olmuş ya
Ben de masum öpüşme provası yapıyorlar falan sanmıştım...
Umarım bu olanları kız uydurmuştur çünkü o yaşlarda 'ben kanserim- babam beni taciz etti-annem ben bebekken öldü' falan gibi yalanlar söylendiğine tanık olmuştum . Hele yeni nesilde özellikle şu salak Wattpad hikayelerinden sonra ...
İşiniz zor, birşey yapmanıza bir türlü, yapmazsınız bir türlü...

Olay cirkinleşmiş bu durum masum bir olaydan çıkmış zorla taciz edilen bir kız var bu durumu arkadaşınız kesinlikle bilmeli

Arkadaşlar çoğu kişi uydurmuştur diyor ama biz burada bas bas bağırmıyor muyuz çocuğunuz tacize uğruyorum dediyse ciddiye alın diye.

Ya bu kız gerçekten istismara uğruyorsa? Konu sahibi bence aileler bilmeliler bu durumu. Öncelikle anneler ile konuşun.

Esinizle konusmalisiniz
Belki de bir genc kizin hayatinda kahraman olacaksiniz
Olgun dusunun
Esinizin cildirmasi bu olayi yok saymaniza yetmiyor
Bunu siz gorduyseniz ve kiz gelip sizle konustuysa
Bu olaydan insanlik olarak sizde sorumlusunuz artik
Bu bilincle hareket edin lutfen..

arkadaşlar farkındaysanız sessiz kalacağım bu olayın üstünü kapatacağım gibi bir tavır içerisinde değilim. sadece eşimin işi ve çevresi nedeniyle asla böyle bir olayda adı geçmemeli. sinek küçük ama mide bulandırır derler ya. olay büyürse eşimin adı tacizciye çıkarsa kulaktan kulağa kim bikir daha başka ne hikayeler çıkar insanlar arasında. bu yüzden kimse duymadan annesiyle görüşüp annesinin fark etmesini sağlayacapım ki ayşe de serapta benden bilmesin benim adım geçmesin. anne yakaladı da ortaya çıktı olsun. bu yüzden huzurumun kaçmasını istemiyorum. benim de evladım var. eşime biri seni böyle bir şeyle suçluyorlar deseler allah esirgesin kafasına dahi sıkar. herkes psikolojik olarak sizin kadar sağlam olamayabilir. bu yüzden yine diyorum bizüm adımız geçmeden çözülmeli. annesiyle konuşacağım. belki direkt anlatmam ama sadece öpüştğklerini gördüğümü ikisi odaya girdiğinde çat kapı bir girip bakmasını söylerim. anne dudak dudağa yakalarsa kurcalar ve olayı anlatır belki ayşe annesine. çğnkü kıza asla söylemem annene dedim. ayşe evdeyken evkerine dahi gitmem. gerekirse memlekete giderim annesine anlattıktan sonra uzaklaşırım

sürekli gelir bize ayşe oğlumu sevmek oynamak için. olgun bir kız hem fiziksel hem ruhsal açıdan. sohbet ederiz. yaşından büyük bir algıya sahip. annesine gidip bana bunu yaptı diyecek bir kız değil. evet
Ozaman ilk önce kizla konusun. Sizi kirmayacagini umut ediyorum. Bi deneyin

İki kız da sizi kekliyor kusura bakmayın. Amaç mağduru oynayıp bir yandan da sizi tehdit etmek.. Sakın kanmayın. Kendi aralarında senaryo yazıp sizi kandırıyorlar.
umarım öyledir. bu yüzden annesine bana anlattığı hikayyei anlatmıcam sadece öpüştklerini sölicem

Ya daha fazla okuyamadım.. evet o yaşlarda hepimizin merakı vardı ama tehditle kimseye oral yapıp yaptırmadık. Cinsel istismar ve adlı mercilere bildirilmesi gerekiyor. Bence siz ayşe ile bi defa daha konuşun, konuşurken ses kaydı alın ve bununla adliyeye başvurun.. hepimizin çocuğu var, kendi evladımızın başına gelse aaa yazık ama bu yaşta merak olur boşverelim içine kapanmasın mı diyeceğiz... bu sizin insanlık vazifenizdir. O çocuk yaşadığı şeyin ağırlığını kaldıramayıp intihar ederse Allah korusun ömür boyu vicdan azabı duyarsınız...

İki kız da sizi kekliyor kusura bakmayın. Amaç mağduru oynayıp bir yandan da sizi tehdit etmek.. Sakın kanmayın. Kendi aralarında senaryo yazıp sizi kandırıyorlar.

Bu yorumunuzla oyle bir vebal aliyorsunuz ki..
Illa kizlar erkekler tarafindan mi taciz edilir?
Oyleyse neden erkek cocuklar erkeklerin tacizine maruz kaliyor konu ayni cinsin tacizine bu kadar inanmamaksa?
Yapmayin yanlarinda miydiniz?
Bana oral yaptiriyor diyor neresi yalan olanilur bunun yuh.
Dudak dudaga gormus kadin bunlari.
Bizde 15 yasinda olduk, valla gayet erkeklere ilgi duyduk.
Kiz taciz magduru acin gozunuzu ne oyunu

Ben kız kıza olmasıyla ilgili bir şey dedim mi? Sadece erkekler taciz eder kızlar etmez mi dedim? Nerde dedim gösterin. Her gün bu dönem çocuklarının içindeyim, onları çok iyi tanıyorum bu yüzden.. Neler bildiklerine, neler konuştuklarına inanamazsınız. o 13-15 yaş daha çocuk dediklerinizin aklı nelere eriyor bir bilseniz.. Bulundukları yaş gereği tam cinselliği merak dönemleri ve yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorlar. Bu kızlar da aynısını yapmış ama yakalanmışlar. Şimdi de konu sahibi ailelerine söylemesin diye beraber bir senaryo uydurmuşlar. O kız konu sahibinden kendisini kurtarmasını isteseydi asla diğer kızın tehditini paylaşmazdı.

Inanamiyorum bu nasil bir konu!!

Tavsiyem Ayse ile yeniden konusurken bu konusmayi kaydetmen, bi sekilde becerip konusmanizi kaydetmelisin.
Cok tehlikeli bir durum. Uzgunum canim, senin bu konuyu biliyor olman boyle sacma sapan cocuklarin iftira atmasina yeterli sebeb, emin ol sen anlatsanda anlatmasanda onlar o iftirayi atacaktir. Bir an once anlat annesine Ayse'nin.

ne mikrop bir kızmış o büyük olan

eşinize iftira atacağını bile söyleme cesaretini göstermiş terbiyesiz..

ne hale geldik ya..

biz küçükken böyle şeyleri hayal bile edemezdik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…