yani gördüğüm için kendimi kötü hissettiğimi onu yargılamadığımı anlatmak istiyorum. yoksa hesap soracak olan ben değilim.soylemeyin kimseye. herkes bir donem o yaslarda sacmalar. ben mesela bildigin telefon sapikligi yapiyordum. arayip arayip kapatiyor dum. yuklu bir fatura gelince anlasilmisti. 900 lu hattan oyuncak bebek almak icin aradim demistim. onu da yapmistim ama agirlikli millete tel acip kapatmakti. yanlis oldugunu biliyordum ama bağımlılik gibi olmustu egleniyordum da. sonra anlasilinca ortamlarda her bahsedildiginde yerin dibine giriyordum.
en fazla kizla konusun ailesine bahsetmeyin. kiz normale dondugunde bike hep anlatılacak orda burda karsisina çıkacak.
Ay bu ne yakız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
Şu konuşmadan sonra ben kesinlikle ailelerle konuşurdumkız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
Şu konuşmadan sonra ben kesinlikle ailelerle konuşurdum
15 yaşında ama 13 yaşındaki bir kızı bildiğin taciz ediyor tehditle
Aynı şekilde seni sindirmeyide başarırsa bi daha iflah olmaz o kız
Ayşede ömür boyu taşıyacağı tramvalar edinmeye devam eder
Bu çok iyi bir fikir.Kız konuşurken ses kaydı alsaydınız keşke
şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. kız korkudan ya yalan söylüyo ben öyle bir şey anlatmadım derse ya kocama iftira atarlarsa.. eşim asla böyle bir şeyi kaldıramaz ..
Bu iğrençliği normal mi görüyorsunuz gerçekten.Bence söylemeyin. Yani ben kendi açımdan bakıyorum o yaşta benim yaptığım böyle bir şeyi ailem bilse bir daha asla ailemle iletişimim aynı kalmazdı. Çok gençler belki denemek istemişlerdir belki de cinsel yönelimleri farklıdır
ayşenin dürüstlüğünden emin olmadan polisi falan işin içine sokmam. belki kendilerince bir oyun oynuyorlar benimle ... önce bir şekilde teyit etmem gerekBüyük kız sapık tacizci şikayet edilmesi gerekiyo aileleri de aşıyo olay pokise gidilmesi lazım tehdit şantaj taciz her şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?