arkadaşın kızı

yani gördüğüm için kendimi kötü hissettiğimi onu yargılamadığımı anlatmak istiyorum. yoksa hesap soracak olan ben değilim.

Bence eğer bu durum onu da utandırmışsa size gelmesini bekleyin, eğer dediğiniz gibi değer veriyorsa kendini açıklamak için mutlaka gelecektir. Onun dışında bir hamle yapmanızı ben kendimi onun yerine koyduğumda uygun bulmuyorum. Yorum yapan kişilerin böyle şeyler yaşamamış olması okullarda (özellikle de liselerde) böyle şeyler yaşanıyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Artık çocuklar her şeyi çok daha erken öğreniyor. arada bir iki tedavi yorumu gördüm, tercihler hastalık değildir. Eğer bu bir tercihse. Burada kafaya takılması gereken konu çocukların yaşları, tercihleri değil.

şimdi balkondan bakarken gördüm yine diğeri yapışmış ayşenin omzuna geliyolar. direkt davet etmicem tesadüf kapıdan çıkıyormuş gibi yapayım bakalım ne olacak.

zaten utanacaklari kadar utanmislardir bence soylemeyin kimlik arayısı bence annesinin nasil davranacagini ne yapacagini bilmiyoruz sonucta ama siz konusabilirsiniz uygun bir dille

Bence söylemeyin ama illa ki anlatıcam derseniz anlatın annesine ama siz konuşmayın çocukla bu tip konuların yabancılarla konuşulması tuhaf kızda farklı etkiler bırakabilirsiniz

Simdilik annesine soylemeseniz ama ,konusurken de dikkat etmezse soyleyebileceginiz baskisini da hissettirseniz.En azindan korku duygusuyla uzak durur belki. Ayrica gercekten korkutucu geliyor bu durumlar. Bizim de evlatlarimiz var. Cok uzucu...

kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.

Ay bu ne ya

Şu konuşmadan sonra ben kesinlikle ailelerle konuşurdum
15 yaşında ama 13 yaşındaki bir kızı bildiğin taciz ediyor tehditle
Aynı şekilde seni sindirmeyide başarırsa bi daha iflah olmaz o kız
Ayşede ömür boyu taşıyacağı tramvalar edinmeye devam eder

şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. kız korkudan ya yalan söylüyo ben öyle bir şey anlatmadım derse ya kocama iftira atarlarsa.. eşim asla böyle bir şeyi kaldıramaz ..

Oha diyorum izninizle..

Kesinlikle direkt hem Serap ın hem Ayşe nin ailesi ile konuşun.
Mutlaka konuşun.
Hatta Serap ın ailesi,Ayşe nin ailesi ve bir de Ayşe bir arada olsun.
O manyak,kızı istismar etmeye devam mı etsin yani,sakın boyun eğmeyin tehditlere.

Eğer ikisi sizi oyuna getiriyosa da çıkar ortaya.
Toplayın annelerini ve sadece Ayşe kızı,söyleyin.

Biz de meraklıydık o dönem.
Ama böyle harcamadık kimseyi.
Masumluk göremiyorum hiçbir noktasında.

şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. kız korkudan ya yalan söylüyo ben öyle bir şey anlatmadım derse ya kocama iftira atarlarsa.. eşim asla böyle bir şeyi kaldıramaz ..

ayşenin ailesiyle konuşmalısınız.
kızları düzenli cinsel tacize uğruyor.
buna sessiz kalmamalısınız.

Bence söylemeyin. Yani ben kendi açımdan bakıyorum o yaşta benim yaptığım böyle bir şeyi ailem bilse bir daha asla ailemle iletişimim aynı kalmazdı. Çok gençler belki denemek istemişlerdir belki de cinsel yönelimleri farklıdır

Bu iğrençliği normal mi görüyorsunuz gerçekten.
Şaka gibi...
Resmen istismar var,denemek istemesinler bir zahmet bu yaşta merak olur ama merakı ille birilerinin üzerinde denemek gerekmez,üstelik hemcinsi ile.
Rezillik,sapıklık ve istismar.
Yapmayın Allahaşkına

Büyük kız sapık tacizci şikayet edilmesi gerekiyo aileleri de aşıyo olay pokise gidilmesi lazım tehdit şantaj taciz her şey var
ayşenin dürüstlüğünden emin olmadan polisi falan işin içine sokmam. belki kendilerince bir oyun oynuyorlar benimle ... önce bir şekilde teyit etmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…