arkadaşın kızı

Ay bu ne.ne bicim cocuklar boyle.simdiki cocuklar seytan gibi.Allahim sen cocuklarimizi yanlistan koru.kesinlikle ikisinjn ailesiyle konus ve kizin iftira atip tehdit ettiginide soyle.gercekse eger kiza taciz ediyor buyuk travma.yalan yada dogru opusmusler bu yanlis bir hareket

Ayşenin yalan söylediğini düşünmüyorum açıkçası ki ilk yorumumda zaten o kızın başının altından çıkmasının büyük ihtimal olduğunu yazmıştım dediğim gibi de anlatmış.Bana kalırsa öncelikle ayşe olurda size gelirse yada bi sebeple tek kalırsanız konuyu tekrar bi şekilde açıp ses kaydı yapmalısınız.Daha sonra diğer kızın ailesini karıştırmadan ilk önce gmrdüğünüzü ayşenn annesine anlatıp ardından ses kaydını dinletmelisiniz.Ses kaydı bence oldukça önemli çünki diğer kızın atacağı bir iftirada etkilenme durumunuz olmaz.Annesi öğrendikten snra zatn siz görevinizi yapmış oluyorsunuz geri kalanını diğer aile ile kendileri halletmeliler.Bilmiyorm hissiyatım kuvvetlidir ayşenin yalan söylediğini hiç düşünmüyorm

Ovv ayse dediginiz kendi yaslarinda bir erkekle yapiyor olsaydi. Cocuklar cahillik vs. birsey derdik. Ama kiz kiza o kizlarin ciddi bir psikolojik yardim almasi şart. Peki bu olaydan sonra kizlarla karsilastiniz mi? Tepkileri nasil

Ben ne demek istediğinizi anlamadım ve gerçekten merak ettiğim için soruyorum:

13 yaşında erkekle 15 yaşındaki erkek öpüşünce: Çocuklar cahillik vs. birsey derdik

13 yaşındaki kızla 15 yaşındaki kız öpüşünce: Ama kiz kiza O kizlarin ciddi bir psikolojik yardim almasi şart

Ben bu yaptığınız ayrımı gerçekten anlamadım. Kızlar bu durumda bile nasıl erkeklerin yapabileceğinden daha kötü bir şey yapmış oluyor?

Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Erkek aldatınca elinin kiri, kadın aldatınca o.... denir ya, onun gibi bir şey mi bu?

Bi an önce aileyle konusmalısınız.Bu kadar seyi bilip de susarsanız siz suclusunuz.

Yok,ayşeyle aynı yaşta bir erkek,ayşeyle öpüşseymiş çocukluk,cahillik diyecekmiş bayan.Fakat karşı cinsde olsa bu yaşda yanlış bir durum yinede cahillik denemez.Tuhaf

Diger kizin akli baska biseye calismiyor heralde. Hemcinsinden hoslaniyor olabilir zaten erkek gibi davraniyormus. Burada bi anormallik var. Ayse annesinin yanindan ayrilmasin. Yazik ayseye en azindan seninle konusunca rahatlamistir

Annesine anlatin diger kiz geldimi hop diye odaya girsin birdaha görüsmiceksiniz ailene söylicem desin arkadasiniz bakalim ne dicek.
Böylelikle sizin isin icinde oldugunuz belli olmaz.. arkadasiniz aniden girdimi kizin odasina

İşte ikisi de pislik görüşme annesi babası düşünsün eşinede anlat

Kızları balkondan gördüğünuzde Ayşe nasıldı? Gülüp eğlenir rahat bir tavırda mı yoksa gerçekten zoraki bir arkadaşlık gibi mi duruyordu? Bence bu olağan tavırları fikir verici olabilir

Annesiyle samimi olduğunuz için Ayşe kendini kurtarmak adına arkadaşıyla yalan da söylemiş olabilir. Ki umarım yalandır yoksa zavallı kız tam bir travma yaşıyordur.

Bu ses kaydı olayı en mantıklısı. En azından Ayşeyi çağırıp eşime gerçekten böyle bir iftira atabilir mi, seni neyle tehdit edip sindiriyor gibi şeyler sorarak kaydedin.

Kız
Kızlarla siz konuşmayın bence doğru olmaz. Anneleriyle paylaşın bu sorunu sonuçta karar verecek olan onlar

ben de iste gerçek olmadığı ihtimaline karşı beklemek istiyorum.
Ayşe’yi ikna edin annesi yanındayken siz Ayşe annesi birlikte konuşun. Ayşe herşeyi anlatsın. Siz de annesine evet bende gördüm şahidim maalesef böyle bir durum var diyin. Sonuçta burada mağdur olan Ayşe, hatta Serap haber yollamış kocama da iftira atacakmış bunu da söyledi diyin, 15 yaşındaki velede bak sen büyükler kulvarına çıkmış oral moralda biliyor tehdit şantaj iftira istismar gani yani. Ayşe ile aynı okula gitmemesi lazım, Ayşen’in annesi Serap ın annesi ile konuşacak durum bu bu diye. Bu veled kudurmuş malesef

Son düzenleme:
ayşe genel olarak sessiz sakin görünür. normaldi yani büyük olan kız zaten erkek gibi fiziksel olrakta öyle. onun yanında ayşe minnacık kalıyor. büyük olan kız elini omzundan atmış hafif kafasını kafasına yanaştırmış bir şeyler anlatıyordu gülerek. ayşe de dinliyordu tebessümle. öyle zoraki bir durum yok gibiydi.

kız anneme duyurursan intihar ederim diyor. ben böyle alenen ifşa edersem ve kız mantıklı düşğnemediği için canına kıyarsa asıl o zaman yıkılırım. ayşenin ve benim dışımda gelişmeli olaylar. annenin olayı yakalamasını sağlamalıyım

bögle bir seye höz yumamassınız bunu nir erkk bir kız yapıyor olsaydı göz yummayacagınız gibi . kızın içine düsütüğü durumu annesinin bilmesi lazım utanırsa utansın . kendi evladınızda var

eşim geldi. anlatsam mı ya offf
anlatın

annesiyle paylasın sadece yalan söylemediği ne malum. birde ergenlerde bu tarz sehler cok tçyYgın sosyal medyadan dolayı .

Yok önce Ayşe’yi ikna edeceksiniz. Bu konuda onun mağdur olduğunu asıl Serap on suçlu olduğunu anlatın, ikna edin sonra.

eşim geldi. anlatsam mı ya offf
Bence siz bu olaydan uzak durun aslında ayşe nin de bunu kendi isteğiyle yaptığına inanıyorum zorla böyle bir ilişkinin içine girebileceğini düşünmüyorum serap ta ayşe de size oyun kurmuş olabilir siz anlatmayın diye planlanmış olabilir. Zorla öpüşme..vs ben inanmıyorum

Ben olsaydım ailesine bir şey söylemezdim. Eğer anlattıkları doğruysa belli ki size güvenmiş, güvenini boşa çıkarmanız doğru olmaz. İletişiminizi koparmayın, olayı Ayşe'nin müsaade ettiği ölçüde takip edin. Eğer durum daha vahim bir noktaya gelirse o zaman duruma göre gereğini yaparsınız. Gelişim ödevleri gereği merak ediyorlar bu tür şeyleri, şu an için olay ortalığı ayağa kaldıracak boyutta değil bence. Ancak 2 gencin de ergenlik çağında olduğunu düşünecek olursak, anlattığı gibi olmama ihtimali de var. O yaşlarda cinsel dürtüler, merak vs. karşılıklı bir şey olabilir yani kendini senin gözünde kötü göstermemek adına Serap'ın suçu diyor da olabilir.
Bir de onu anladığınızı, merak ettiği şeyleri bu şekilde öğrenmeye çalışmak yerine sizinle konuşabileceğini söylerseniz kendini daha güvende ve rahat hisseder.
Hepimiz insanız, kaldı ki siz de annesiniz. Kulak tıka diyeni dinlemeyin derim başımıza ne gelir diye düşünüp her şeye kulak tıkayacaksak, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyeceksek insanlıktan da istifa edelim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…