Ovvayse dediginiz kendi yaslarinda bir erkekle yapiyor olsaydi. Cocuklar cahillik vs. birsey derdik. Ama kiz kiza o kizlarin ciddi bir psikolojik yardim almasi şart. Peki bu olaydan sonra kizlarla karsilastiniz mi? Tepkileri nasil
Ben ne demek istediğinizi anlamadım ve gerçekten merak ettiğim için soruyorum:
13 yaşında erkekle 15 yaşındaki erkek öpüşünce: Çocuklar cahillik vs. birsey derdik
13 yaşındaki kızla 15 yaşındaki kız öpüşünce: Ama kiz kizaO kizlarin ciddi bir psikolojik yardim almasi şart
Ben bu yaptığınız ayrımı gerçekten anlamadım. Kızlar bu durumda bile nasıl erkeklerin yapabileceğinden daha kötü bir şey yapmış oluyor?
Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Erkek aldatınca elinin kiri, kadın aldatınca o.... denir ya, onun gibi bir şey mi bu?
Annesine anlatin diger kiz geldimi hop diye odaya girsin birdaha görüsmiceksiniz ailene söylicem desin arkadasiniz bakalim ne dicek.arkadaşlar farkındaysanız sessiz kalacağım bu olayın üstünü kapatacağım gibi bir tavır içerisinde değilim. sadece eşimin işi ve çevresi nedeniyle asla böyle bir olayda adı geçmemeli. sinek küçük ama mide bulandırır derler ya. olay büyürse eşimin adı tacizciye çıkarsa kulaktan kulağa kim bikir daha başka ne hikayeler çıkar insanlar arasında. bu yüzden kimse duymadan annesiyle görüşüp annesinin fark etmesini sağlayacapım ki ayşe de serapta benden bilmesin benim adım geçmesin. anne yakaladı da ortaya çıktı olsun. bu yüzden huzurumun kaçmasını istemiyorum. benim de evladım var. eşime biri seni böyle bir şeyle suçluyorlar deseler allah esirgesin kafasına dahi sıkar. herkes psikolojik olarak sizin kadar sağlam olamayabilir. bu yüzden yine diyorum bizüm adımız geçmeden çözülmeli. annesiyle konuşacağım. belki direkt anlatmam ama sadece öpüştğklerini gördüğümü ikisi odaya girdiğinde çat kapı bir girip bakmasını söylerim. anne dudak dudağa yakalarsa kurcalar ve olayı anlatır belki ayşe annesine. çğnkü kıza asla söylemem annene dedim. ayşe evdeyken evkerine dahi gitmem. gerekirse memlekete giderim annesine anlattıktan sonra uzaklaşırım
İşte ikisi de pislik görüşme annesi babası düşünsün eşinede anlatkız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
Kızlarla siz konuşmayın bence doğru olmaz. Anneleriyle paylaşın bu sorunu sonuçta karar verecek olan onlarmrb kızlar rutin komşu toplanmalarımızdan birini gerçeklştirdik bugün kiminin küçük bebeği kiminin okul çağında çocuğu var. neyse.. evin sahibesinin kızı 13 yaşlarında adı ayşe olsun. bir diğer komşunun kızı da 14 falan olabilir ya da 15.. neyse bunlar biraz oturdu yanımuzda odalarına gittiler.. benim oğlum da 21 aylık. çok meraklı ayşe ablasına. ortam da oğlum gibi 3 akranı daha var. ortalık kreş misali sohbetler çocuk çığlıkları vs derken. oğlum durmaz yerin de ayşenin odasına doğru koşmaya başladı oğlum dur diye bi anda peşinden koştum. birden açtı kapıyı ve ben şok bu iki kız öpüşüyorlardı.. bir anda onlar da şok oldu dona kaldılar. hemen oğlumu alıp çıktım. ama nasıl bir çıkmak.. müsade isteyip eve geçtim. şimdi acaba annesine söylemeli miyim diyorum. yoksa hiç görmemiş mi olayım. neden böyle bişi yapıyorlardı anlam veremiyorum.
güncel
kızla konuştm 7. sayfada!
Ayşe’yi ikna edin annesi yanındayken siz Ayşe annesi birlikte konuşun. Ayşe herşeyi anlatsın. Siz de annesine evet bende gördüm şahidim maalesef böyle bir durum var diyin. Sonuçta burada mağdur olan Ayşe, hatta Serap haber yollamış kocama da iftira atacakmış bunu da söyledi diyin, 15 yaşındaki velede bak senben de iste gerçek olmadığı ihtimaline karşı beklemek istiyorum.
ayşe genel olarak sessiz sakin görünür. normaldi yani büyük olan kız zaten erkek gibi fiziksel olrakta öyle. onun yanında ayşe minnacık kalıyor. büyük olan kız elini omzundan atmış hafif kafasını kafasına yanaştırmış bir şeyler anlatıyordu gülerek. ayşe de dinliyordu tebessümle. öyle zoraki bir durum yok gibiydi.Kızları balkondan gördüğünuzde Ayşe nasıldı? Gülüp eğlenir rahat bir tavırda mı yoksa gerçekten zoraki bir arkadaşlık gibi mi duruyordu? Bence bu olağan tavırları fikir verici olabilir
Annesiyle samimi olduğunuz için Ayşe kendini kurtarmak adına arkadaşıyla yalan da söylemiş olabilir. Ki umarım yalandır yoksa zavallı kız tam bir travma yaşıyordur.
Bu ses kaydı olayı en mantıklısı. En azından Ayşeyi çağırıp eşime gerçekten böyle bir iftira atabilir mi, seni neyle tehdit edip sindiriyor gibi şeyler sorarak kaydedin.
Yok,ayşeyle aynı yaşta bir erkek,ayşeyle öpüşseymiş çocukluk,cahillik diyecekmiş bayan.Fakat karşı cinsde olsa bu yaşda yanlış bir durum yinede cahillik denemez.Tuhaf
kız anneme duyurursan intihar ederim diyor. ben böyle alenen ifşa edersem ve kız mantıklı düşğnemediği için canına kıyarsa asıl o zaman yıkılırım. ayşenin ve benim dışımda gelişmeli olaylar. annenin olayı yakalamasını sağlamalıyımAyşe’yi ikna edin annesi yanındayken siz Ayşe annesi birlikte konuşun. Ayşe herşeyi anlatsın. Siz de annesine evet bende gördüm şahidim maalesef böyle bir durum var diyin. Sonuçta burada mağdur olan Ayşe, hatta Serap haber yollamış kocama da iftira atacakmış bunu da söyledi diyin, 15 yaşındaki velede bak senbüyükler kulvarına çıkmış oral moralda biliyor tehdit şantaj iftira istismar gani yani. Ayşe ile aynı okula gitmemesi kazım, Ayşen’in annesi Serap ın annesi ile konuşacak durum bu bu diye. Bu veled kudurmuş malesef
anlatıneşim geldi. anlatsam mı ya offf
kız anneme duyurursan intihar ederim diyor. ben böyle alenen ifşa edersem ve kız mantıklı düşğnemediği için canına kıyarsa asıl o zaman yıkılırım. ayşenin ve benim dışımda gelişmeli olaylar. annenin olayı yakalamasını sağlamalıyım
Yok önce Ayşe’yi ikna edeceksiniz. Bu konuda onun mağdur olduğunu asıl Serap on suçlu olduğunu anlatın, ikna edin sonra.kız anneme duyurursan intihar ederim diyor. ben böyle alenen ifşa edersem ve kız mantıklı düşğnemediği için canına kıyarsa asıl o zaman yıkılırım. ayşenin ve benim dışımda gelişmeli olaylar. annenin olayı yakalamasını sağlamalıyım
Bence siz bu olaydan uzak durun aslında ayşe nin de bunu kendi isteğiyle yaptığına inanıyorum zorla böyle bir ilişkinin içine girebileceğini düşünmüyorum serap ta ayşe de size oyun kurmuş olabilir siz anlatmayın diye planlanmış olabilir. Zorla öpüşme..vs ben inanmıyorumeşim geldi. anlatsam mı ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?