- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Ben konuda birinin diğerini zorladığı gibi bir şey okumadım? Kızlardan biri istemiyor diğeri zorluyorsa işin rengi değişir ama bu yaşta ikisi de denemek için böyle bir şey yapmış olabilirler. Normal iyi güzel demiyorum ama bu yaş grubunda olabilitesi olan bir şey kendilerini ve cinselliği henüz keşfediyorlarBu iğrençliği normal mi görüyorsunuz gerçekten.
Şaka gibi...
Resmen istismar var,denemek istemesinler bir zahmet bu yaşta merak olur ama merakı ille birilerinin üzerinde denemek gerekmez,üstelik hemcinsi ile.
Rezillik,sapıklık ve istismar.
Yapmayın Allahaşkına
bilmiyorum ayşenin doğru konuşup konuşmadığını. polisi savcıyı ortada hiçbir delilim yokken ortaya süremem. kaldı ki böyle olması gerekse bile ben aile ile konuşmam kızın ailesine anlatmasını sağlar o şekilde kendilerinin çözmesini isterim.evcilik oynama yaşını geçmişler bunlar, bence küçük kızın rızası dahi olsa (ki bu durumda/yaşta rıza aranmaz!) bu durum adli makamlara bildirilmeli..
siz kendi çocuğunuz böyle bir durum içinde olsun ister misiniz
Ben konuda birinin diğerini zorladığı gibi bir şey okumadım? Kızlardan biri istemiyor diğeri zorluyorsa işin rengi değişir ama bu yaşta ikisi de denemek için böyle bir şey yapmış olabilirler. Normal iyi güzel demiyorum ama bu yaş grubunda olabilitesi olan bir şey kendilerini ve cinselliği henüz keşfediyorlar
kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
Git ailesi ile annesiyle ikisinin de anneleriyle otur Konuş tek tek . Ama bence bu Kızın anlattığı doğru olmayabilir de . Sen yine de ikisinin annesiyle de Konuşkız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
ben de iste gerçek olmadığı ihtimaline karşı beklemek istiyorum.Git ailesi ile annesiyle ikisinin de anneleriyle otur Konuş tek tek . Ama bence bu Kızın anlattığı doğru olmayabilir de . Sen yine de ikisinin annesiyle de Konuş
Bence rehber öğretmen ile temasa geçilmeli. Çocuk durumu anlatmalı tehdit edildiğini soylemeli. Siz konuşmayın ailelerle. Esinize iftira atarlarsa iftiradan temizlenmek çok zor olur.ayşenin dürüstlüğünden emin olmadan polisi falan işin içine sokmam. belki kendilerince bir oyun oynuyorlar benimle ... önce bir şekilde teyit etmem gerek
Ayşe tehdit altında olduğunu söylemiş ya işte.Ben konuda birinin diğerini zorladığı gibi bir şey okumadım? Kızlardan biri istemiyor diğeri zorluyorsa işin rengi değişir ama bu yaşta ikisi de denemek için böyle bir şey yapmış olabilirler. Normal iyi güzel demiyorum ama bu yaş grubunda olabilitesi olan bir şey kendilerini ve cinselliği henüz keşfediyorlar
Ayşe tehdit altında olduğunu söylemiş ya işte.
Ayşe yalan söylüyor da olabilir.
Ama doğru olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.ya doğruysa?
13 yaşındaki kız cinselliği ondan iki yaş büyük bir başka kızdan öğrenmemeli.
Gönüllü ya da zorla,bu kabul edilemez.
Onlar daha çocuk.
Kesinlikle anneleri ile konuşulmalı.
Konu sahibine oyun çevirdilerse bile doğru olan er geç ortaya çıkar.
İki tane salak kızın tehditlerine boyun mu eğecekler yani.
Boşa mı bas bas bağırıyoruz istismara son diye.
Çevremize sessiz kalırsak neyi düzeltirizki
7. Sayfada güncelleme varAa ben bunu hiç görmemişim o zaman dediğim gibi tabi ki işin rengi değişti bu yaptığı suç kesinlikle hem aileye hem polise söylenmesi gerekiyor
Bu yasta çocuklar dikkat çekmek için de böyle senaryolar uyduruyor olabilirlerben de iste gerçek olmadığı ihtimaline karşı beklemek istiyorum.
Kızlar uyanık gibi gelmezler bence. Aralarında bi argüman oluşturup planlamış olabilirler, konu sahibi durduk yere başına bela almasın önce eşiyle konuşsun sonra bi hal çaresine bakarlar. Kızlar yalanlarsa da kadına inanmazlar.Diğer kızı annesiyle birlikte ayşelerin evinde toplayın. Ayşenin anlattıklarını, diğerinin tehdidini ve mevzunun çıkış noktasını anlatın. Kendileri ne yaparlarsa yapsınlar. Durduk yere başınıza niye dert alacaksınız. Bu sizin sorununuz değil ki?
Kızlar uyanık gibi gelmezler bence. Aralarında bi argüman oluşturup planlamış olabilirler, konu sahibi durduk yere başına bela almasın önce eşiyle konuşsun sonra bi hal çaresine bakarlar. Kızlar yalanlarsa da kadına inanmazlar.
İyi ki farketti ve bebeğini onların yanına götürmeyecek , yoksa kim bilir ona neler olurdu Allah korusun
eşim çıldırır. hele kendi adını kattıklarını duyarsa napıcam bilmiyorumÖnce kocanla otur konuş, bi fikir al. Ondan sonra diğer adıma karar verin
ben de böyle düşünüyorum. eşim sokakta görse selam vermez bu kızlara aman yanlış anlamasınlar zaman kötü diye. kaldı ki adının böyle bir suçlamayla anılma ihtimalini duysa deliye döner. daha da karışır işler. onun için bzim admız geçmeden çözülmeliDiğer kızı annesiyle birlikte ayşelerin evinde toplayın. Ayşenin anlattıklarını, diğerinin tehdidini ve mevzunun çıkış noktasını anlatın. Kendileri ne yaparlarsa yapsınlar. Durduk yere başınıza niye dert alacaksınız. Bu sizin sorununuz değil ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?