arkadaşın kızı

Ben konuda birinin diğerini zorladığı gibi bir şey okumadım? Kızlardan biri istemiyor diğeri zorluyorsa işin rengi değişir ama bu yaşta ikisi de denemek için böyle bir şey yapmış olabilirler. Normal iyi güzel demiyorum ama bu yaş grubunda olabilitesi olan bir şey kendilerini ve cinselliği henüz keşfediyorlar

Aysenin sizle konustugu kisim bana pek inandirici gelmedi. Sanki sizi kandirmak icin boyle bir plan kurmus gibi. Ama tabi bilemeyiz gercek de olabilir. Gercek olursa durum vahim. Ben olsam iki türlü de aileleri ile konusmazdim. Kizla konusur, tercihin bu yönde olsa bile bunlari yasamak icin yasinin cok küçük oldugunu anlatirdim. Ailesi durumu ogrenirse cok daha fena olabilir. O yaslar merak yasi. Eminim ilerde ikisi de bu yasadiklarindan sadece utanc duyacaklar. Aileler ogrenirse travma olur ama.

bilmiyorum ayşenin doğru konuşup konuşmadığını. polisi savcıyı ortada hiçbir delilim yokken ortaya süremem. kaldı ki böyle olması gerekse bile ben aile ile konuşmam kızın ailesine anlatmasını sağlar o şekilde kendilerinin çözmesini isterim.

Git ailesi ile annesiyle ikisinin de anneleriyle otur Konuş tek tek . Ama bence bu Kızın anlattığı doğru olmayabilir de . Sen yine de ikisinin annesiyle de Konuş

Git ailesi ile annesiyle ikisinin de anneleriyle otur Konuş tek tek . Ama bence bu Kızın anlattığı doğru olmayabilir de . Sen yine de ikisinin annesiyle de Konuş
ben de iste gerçek olmadığı ihtimaline karşı beklemek istiyorum.

ayşenin dürüstlüğünden emin olmadan polisi falan işin içine sokmam. belki kendilerince bir oyun oynuyorlar benimle ... önce bir şekilde teyit etmem gerek
Bence rehber öğretmen ile temasa geçilmeli. Çocuk durumu anlatmalı tehdit edildiğini soylemeli. Siz konuşmayın ailelerle. Esinize iftira atarlarsa iftiradan temizlenmek çok zor olur.

Ayşe tehdit altında olduğunu söylemiş ya işte.
Ayşe yalan söylüyor da olabilir.
Ama doğru olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.ya doğruysa?
13 yaşındaki kız cinselliği ondan iki yaş büyük bir başka kızdan öğrenmemeli.
Gönüllü ya da zorla,bu kabul edilemez.
Onlar daha çocuk.
Kesinlikle anneleri ile konuşulmalı.
Konu sahibine oyun çevirdilerse bile doğru olan er geç ortaya çıkar.
İki tane salak kızın tehditlerine boyun mu eğecekler yani.
Boşa mı bas bas bağırıyoruz istismara son diye.
Çevremize sessiz kalırsak neyi düzeltirizki

Aa ben bunu hiç görmemişim o zaman dediğim gibi tabi ki işin rengi değişti bu yaptığı suç kesinlikle hem aileye hem polise söylenmesi gerekiyor

Kızlar uyanık gibi gelmezler bence. Aralarında bi argüman oluşturup planlamış olabilirler, konu sahibi durduk yere başına bela almasın önce eşiyle konuşsun sonra bi hal çaresine bakarlar. Kızlar yalanlarsa da kadına inanmazlar.
İyi ki farketti ve bebeğini onların yanına götürmeyecek , yoksa kim bilir ona neler olurdu Allah korusun

okuldaki rehberlik hocasıyla falan mı görüşseniz. istismar olayı o halde bu. basit bir merakın ötesinde ve zorlama var. kesinlikle birilerine bildirmelisiniz. bakanlığın bir hattı vardı sanki o da olabilir

Ayşenin annesi çağıracak. Konu sahibi değil. Susup kendi çözmeye çalışırsa o zaman daha büyük işler açabilir başına.

ben de böyle düşünüyorum. eşim sokakta görse selam vermez bu kızlara aman yanlış anlamasınlar zaman kötü diye. kaldı ki adının böyle bir suçlamayla anılma ihtimalini duysa deliye döner. daha da karışır işler. onun için bzim admız geçmeden çözülmeli

Bana sanki Ayşe doğru söylüyor gibi geldi ..siz zaten diğer kız için nasıl bir karaktere sahip olduğunu da yazmışsınız. Merak etme, o yaşlarda tabiki olabilir,fakat Ayşe bildiğiniz cinsel istismara uğruyor, benim de bi kızım var, çok kötü bi durum çok üzüldüm ya
Annelere de doğru yönlendirme yaparak anlatabilirsiniz. Lütfen sessiz kalmayın.

Son düzenleme:
Oyuna da getiriyor olabilirler bu ne ya tövbe yarabbim biz çok masum çocuklardik kimseye iftira bile atmayı düşünmedik hiç o nasıl şey öyle bence kamera koyun evin bir köşesine ve kıza anlattirin olayı en azından elinizde kanıt olmuş olur ses kaydına da kimse inanmayabilir işte ne kadar zor karışsan bir dert karismasan ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…