- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Yani 3 gün boyunca da mesajlaşmak saçma değil miEsiniz kardesinin esi ile mesajlasamaz mi? Mesajlarin iceriginde ne var ki kizdiniz? Cok tuhaf yani bunu da kiskanir mi insan?
Degil. Ne var ki akraba olmus bu insanlar.Yani 3 gün boyunca da mesajlaşmak saçma değil mi
Cumleleri yazin cilvelesme mi var size soyleyelim. Yani hicbir erkek gerizekali degilse kardesinin esiyle uluorta ask mesajlari ile haberlesmez. Bence cidden asiri kiskancsiniz ve abartiyorsunuz. Esiniz de ondan gulmus size,kim olsa gulerah kızlar o kadar tuhafım ki msj içerigi havadan sudan ama cilveleşme var bence ve küstüm konuşmadım eşimle ilk defa kendimi böle hissettmi beyan ettim sinirden agladım eltime asla belli etmedim ama sürekli aklımda o yazışmalar dönüyor bide kızlar dün evi taşırken msj geldi aaa yengendendir koş dedim bu aramızda büyük sorun olucak agbine söleyecegim dedim yüzüme bakıp güldü ya ben eşşek miyim kimse neden beni önemsemiyor bu yaptıgın hayasızlık dedim ama ha duvar ha o
Yazıyı görmeden bir şey demek zor ama siz bile abarttığınıxı düşünüyorsunuz ki böyle bir başlık yazdınız. Eşiniz demek ki nasılsa bir şey yok diye umursamıyor.ah kızlar o kadar tuhafım ki msj içerigi havadan sudan ama cilveleşme var bence ve küstüm konuşmadım eşimle ilk defa kendimi böle hissettmi beyan ettim sinirden agladım eltime asla belli etmedim ama sürekli aklımda o yazışmalar dönüyor bide kızlar dün evi taşırken msj geldi aaa yengendendir koş dedim bu aramızda büyük sorun olucak agbine söleyecegim dedim yüzüme bakıp güldü ya ben eşşek miyim kimse neden beni önemsemiyor bu yaptıgın hayasızlık dedim ama ha duvar ha o
Yahu mesajlaşma böyle devam ederse müstehcene döner ne demek?
Kafanız mı iyi?
Geçen kaynim antalyaya gitmişti
Mesaj attım su meşhur çiçek için alır mısın diye
2 gün mesajlastik o mu,bu mu? Bu vazo olsun mu? Falan diye...
Şimdi elti cilve milve sen ne konuşuyorsun benim kocamla dese alnını karışlarım onun..
Ne pis düşünceler ya ,utan miyor musunuz böyle şeyler aklınıza geldiğiniz için?
Ayrıca ne bu othello othello
Basbayagi kaldırım zihniyeti !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?