arkadaşın konusuna istinaden othello sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle ben özellikle eltinize karşı içten içe bir kıskançlık hissettim, sizden güzel ya da bakımlı bir bayan mı kendisi? bu durum da sizi kuşkuya itiyor olabilir..

burada sizi şizofrenlikle suçlayan birçok bayan; aman benim eşim hayatta yapmaz benim eşim aldatmaz kocacım da kocacım deyip sonucunda maalesef ki aldatılan insanlar olduklarından sizin şüphenizi anlamlandıramıyor oluşları çok doğal onları boşverin fakat maalesef ki devir kötü ve kimseye güven olmuyor ben tepkinizi yersiz bulmadım, yerinizde olsam eltimle kötü olmayı filan takmazdım alırdım eşimin telefonundan o bayanın numarasını engeller ve silerdim.. tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamak lazım..

arkadaşım resmen özetledin konuyuu

aynen öyle yok o bakımlıysa bende öleyim hani aaa çok güzel bir bayan katagorimde degil olay kıskanmakda degil neden diyor insan neyi konsutun bu kadar

aynen öyle yok o bakımlıysa bende öleyim hani aaa çok güzel bir bayan katagorimde degil olay kıskanmakda degil neden diyor insan neyi konsutun bu kadar

Tamam konuşulur , ailedir elbette iletişim kurulur ama eltiyle vs. laubali konuşmak modernlik değil, cıvıklıktır , yerinizde olsam dediğiniz gibi önlemlerimi alırdım..

Tamam konuşulur , ailedir elbette iletişim kurulur ama eltiyle vs. laubali konuşmak modernlik değil, cıvıklıktır , yerinizde olsam dediğiniz gibi önlemlerimi alırdım..
ben bir daha görmeyecegim olay boşanamaya kadar gider dedim ama insanın içinde olmalı elini kolunu bağlasam nafile hakszı mıyım siz olsanız napardınız

ben bir daha görmeyecegim olay boşanamaya kadar gider dedim ama insanın içinde olmalı elini kolunu bağlasam nafile hakszı mıyım siz olsanız napardınız
Bende sizin gibi düşünürdüm ama bu kadar tepki vermeden gözlemlerdim dediğiniz gibi içinde olan insanı tutamayız ama belki de sadece biz büyütüyoruzdur, aslında içinde yoktur yani bu iki ihtimalden hangisinin gerçek olduğunu anlamak için gözlem yapardım , bu çok büyük bir olay değil bilemeyiz belki eşiniz de gerçekten art niyet yoktur günahına giriyorsunuzdur, çocuğunuz da varmış bence boşanmayı düşünmeyin böyle dile de getirmeyin sadece tepkilerini ölçün sonuçta içinde olan kişi bi yerlerden fire verecektir..

bir gecede hasta oldum insan hayat arkadaşına dahi güvenemez oldu çok teşekkür ediyorum yorumunuz için bundan sonra umarım olmaz diyorum.

bir gecede hasta oldum insan hayat arkadaşına dahi güvenemez oldu çok teşekkür ediyorum yorumunuz için bundan sonra umarım olmaz diyorum.
Allah yardımcınız olsun günümüzde maalesef kimseye güven yok ama bence daha fazla olayın üstüne gitmeyin hem kendinize hem de evliliğinize yazık, yıpratmayın kendinizi sonuçta ortada bir suç yok eğer suçlu olsaydı eşiniz emin olun ki telefonundan herşeyi silerdi yani yengesine karşı en ufak bir hissiyatı olsaydı tüm kanıtları ortadan kaldırırdı ben eşinizin masum olduğunu düşünüyorum sizde konuyu beyninizde bitirin bence evliliğinize ve bebeğinize odaklanın, mutluluklar diliyorum..

Tüm yorumları okudum konu sahibi istediğin ve beklediğin cevap nedir?

senin aklına himm canim olabilir gibi şeyleri getirenlere teşekkür edeip akli selim yorum demişsin ne var canım bunda gayet normal aklına kötü şeyler getirme diyen bana göre asıl aklı başında olan yorumlarla dalga geçmişsin

sen o zaman burdan aldığın gazla eltin ve kocandan şüphe duymaya devam et ama bunun sonu gelmez bildiğin eziyete dönüşür benden söylemesi

şizofren diye nitelendirenlerin elini öpmeliydim bana katılıp yönlendiren herkeze teşekkür ettim allah aşkına burası insanları yerin diye degil yönlendirin diye var şimdi siz benim konumla alakalı bana akıl mı vermiş oldunuz

İçiniz çok kötü ya.
Gerçekten çok kötü.

Aklıma ne geldi...
Kaynımla genelde her gün mesajlaşırız. Yeğenini sorar, eşime ulaşamazsam ona yazarım beraber çalışıyorlar, ne bileyim hastaneye randevu alamaz benden ister. Haftada 1 gün mutlaka yatıya gelir. Kızımla neredeyse babası kadar ilgilidir. Yarın bir gün evlenecek olursa Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın.

Eşin, abisinin karısına bakacak kadar kotu bi adammı? Bunu ona yakıstırıyormusun?

amin öyle olsun ki başınıza bela olup içinizi karartmasın

Sen kayninla 3gun mesajlassan napar?onu bilmek lazim ilk once.Benimki kiskancliktan öldürür net, ki ben de yapmam zaten .

Konu sahibinden detay istedik ne yazısmıslar diye elinde müsbet bir delil olsa yayardı buraya döküman çıkarırdı demekki havadan sudan konusmuslar önemsiz seyler konu sahibinin abartması ve buyutmesi kalbinin kararmışlığı eminimki eltisinin yazısmaları abarttığı kadar değil 3 günde gün içinde aralıklarla yzılan kısa kısa seylerdir. Ortada ayıplı bir durum olsa konu sahibinden yana olurdum kesınlıkle ama inanmıyorum ortada sorun olduğuna hata üstüne hata yapmıs bayan eşi de özür dilemiş hayretler içindeyim nasıl sindirdirye adamı artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…