- 9 Ocak 2012
- 15.565
- 30.185
- 798
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Kan bagi sart mi? Kan bagimizin olmadigi herkesle kosa kosa cilvelesiyor muyuz? Ayip bir sey bu dusunceye kapilmaniz dahasi savunmaniz. Hastalikli olmak lazim normal gorebilmek icin. Esimin kuzeni benim kuzenimdir,amcasi benim de amcamdir, yegeni benim de yegenimdir. Esiniz size gulmus ciddiye bile almamis. Siz esinize bunu yakistirarak hata etmissiniz.kan bagı mı hanfendi akraba olsa nolur niyet önemli belki siz çok iyisiniz aynı şey onlar içinde mi geçerli tek tip insanlar mıyız?
Siz iyi değilsiniz gerçekten!! Öncelikle bi aile olduğunuzu kabullenmelisiniz bence.. Kaynınızla mesajlaşsanız nolur yani suç mu bu.. 3 tane kaynım var hepsi de kardeşim kadar severim onlar da beni öyle.. Heryerde her zaman araşırız konuşuruz mesajlaşırız (2si evli biri yeni boşandı) görüşünce sarılırız öpüşürüz.. Konuşmalarımızda "canım" lı "tatlım"lı "bebeğim"li konuşuruz.. en kötü iki güne bir hepberaber toplanırız.. Allah'a çok şükür eltilerimle çok iyi anlaşırız boşanan eltim en yakın arkadaşım hala en az haftada 1 gün buluşuruz saatlerce vakit geçiririz.. biz aileyiz çünkü birbirimizi tanıyoruz seviyoruz güveniyoruz.. Siz önce aile kavramını bi daha gözden geçirin zira eşinizin güldüğü kadar var çünkü..
Kan bagi sart mi? Kan bagimizin olmadigi herkesle kosa kosa cilvelesiyor muyuz? Ayip bir sey bu dusunceye kapilmaniz dahasi savunmaniz. Hastalikli olmak lazim normal gorebilmek icin. Esimin kuzeni benim kuzenimdir,amcasi benim de amcamdir, yegeni benim de yegenimdir. Esiniz size gulmus ciddiye bile almamis. Siz esinize bunu yakistirarak hata etmissiniz.
Mesajlarda anormallik yok diyorsunuz,cilveleşme diyorsunuz,böyle giderse olur diyorsunuz?kan bagı mı hanfendi akraba olsa nolur niyet önemli belki siz çok iyisiniz aynı şey onlar içinde mi geçerli tek tip insanlar mıyız?
iyi degilim bunada siz karar veriyorsunuz hıııhııı
Laf yetistirmek degil bu, haksiz oldugunuzu siz de biliyordunuz biraz once size kizanlara haklisiniz dediniz. Bu dusuncelerden kendinizi kurtarin. Cok cok yanlis oldugunu ifade ederek size dogruyu gosteriyoruzbenim size laf yetiştirecek vaktim yok her insan aynı degildir bitti
ne yapayım peki şimdi nasıl davranayım akıl verin lütfen benimki durduEvet büyük hata en kötüsü eşinizin de bunu bilmesi
bu şekilde mi komiksiniz sizin yorumlarınız tamamen igneleyici yapıcı degil ve saçmaLaf yetistirmek degil bu, haksiz oldugunuzu siz de biliyordunuz biraz once size kizanlara haklisiniz dediniz. Bu dusuncelerden kendinizi kurtarin. Cok cok yanlis oldugunu ifade ederek size dogruyu gosteriyoruz
Tekrar soyluyorum en bastanbu şekilde mi komiksiniz sizin yorumlarınız tamamen igneleyici yapıcı degil ve saçma
ay allah razı olsun sizden öyle yorumlar varki kendimi şizofren sandım bianHahaha salak falan bence absürt
İyiyseniz devam edin ne diyeyim o zamankan bagı mı hanfendi akraba olsa nolur niyet önemli belki siz çok iyisiniz aynı şey onlar içinde mi geçerli tek tip insanlar mıyız?
iyi degilim bunada siz karar veriyorsunuz hıııhııı
Boş konuşmanın sonu bu işte.ah kızlar o kadar tuhafım ki msj içerigi havadan sudan ama cilveleşme var bence ve küstüm konuşmadım eşimle ilk defa kendimi böle hissettmi beyan ettim sinirden agladım eltime asla belli etmedim ama sürekli aklımda o yazışmalar dönüyor bide kızlar dün evi taşırken msj geldi aaa yengendendir koş dedim bu aramızda büyük sorun olucak agbine söleyecegim dedim yüzüme bakıp güldü ya ben eşşek miyim kimse neden beni önemsemiyor bu yaptıgın hayasızlık dedim ama ha duvar ha o
genişligin sonundan iyidirBoş konuşmanın sonu bu işte.
Öyle diyosanız öyledir elbtte.genişligin sonundan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?