- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Canım açık açık al eşini karşına ben bu durumdan rahatsız oldum verdiğim tepki belki yersizdi ama bu olayda çok yersizdi ben senin kardeşin ile 3 gün konuşmam ve de salak manyak gibi askerlik arkadaşı yada flörtü ile konusur gibi konusmam cok rahatsiz oldum bu durumdan brni kendi yerine koyup düşünürsen hak vereceksin bir daha böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorum bu konuda dikkat edersen sevinirim çünkü ben bu konuda çok dikkat ediyorum sen benim için herşeyden değerlisin ve seni kırmak en son isteyeceğim şey bu yüzden de bu tür konulara çok dikkat ediyorum lütfen sende dikkat et de .
Neye ayaklandınız bu kadar.
Sizi geçtim, hadi size kıymet vermiyor eşiniz diyelim, abisi var. Anası-babası var. Çocuklar varsa yeğenleri/canları var.
Böyle bir şeyin altında nasıl yanlış bir şey aradınız anlamıyorum.
Ne yazıldı bu kadar aile faciasına götürecek?
Canım hic karıştırma artik o zaman bak esin cevap vermemiş eltin en fazla 1 2 kere daha yazar esin cevap vermeyince de daha yazmaz . Bak sana çiçek te almış ne guzel hatasını anlamış o yüzden çok üstüne gidip aklıma karpuz kabuğu sokma bunaltma onu . Samimiyet illa yenge ile kaynin mesajlasmasi ile olmuyor ortamda denk gelince etsinler muhabbetlerini mesajlaşmak ta neyin nesi hadi önemli bişey falan olur bir iki mesaj olur yengen de yeni barıştınız diye samimiyet kurmak istemiş ama esin cevap vermeyince atmaz daha .valla telefonu fırlattım ettigim küfürleri hatırlamıyorum bile iki gün küs kaldım çiçek almış gelmiş barıştık ama çenemi tutamayıp laf sokuyorum işte bide dün yine msj atmış eltim bizimki cevap vermemiş allahım sana geliyorum kızlada aram iyi nolucak böle kafam çorba
arkadaşlarım olay yok ortada ben neden diye sorguluyorum hani neden bu samimiyet ayrıca ben çok rahatsız oldum duygusal olarak bunu yansıtıyorum içimde ki kuskuyu öldürün bana mantıklı bişiler söleyin diye konu açtım olay saptırılmasın lütfen
Canım hic karıştırma artik o zaman bak esin cevap vermemiş eltin en fazla 1 2 kere daha yazar esin cevap vermeyince de daha yazmaz . Bak sana çiçek te almış ne guzel hatasını anlamış o yüzden çok üstüne gidip aklıma karpuz kabuğu sokma bunaltma onu . Samimiyet illa yenge ile kaynin mesajlasmasi ile olmuyor ortamda denk gelince etsinler muhabbetlerini mesajlaşmak ta neyin nesi hadi önemli bişey falan olur bir iki mesaj olur yengen de yeni barıştınız diye samimiyet kurmak istemiş ama esin cevap vermeyince atmaz daha .
sizde bendensiniz:)Eltisin sen bi kenarda dur, 3 gün mesajlaşmakta neymiş. Ben sevmiyorum bu tarz cıvık ilişkileri ya ne bileyim.. 3 gün bazısına normal olabilir ama bana göre abartı
Kaynım bana sarılır ..
Bende ona sarılırım hatta doğum günümde hediyeler alır ...Benim esimde eltime karşı çok iyidir..
Ben anlayamadım burada mesajlaşmak nasıl bir sıkıntı doğurmuş.. İçeriği mi farklıydı ?
Bana değişik geliyor böyle konular.
Hiç şüphe etme eğer bu tarz bisi olsa esin şenle oturur tartışırdı baksana konuyu ciddiye bile almamış eltinde samimiyet kurmak istemiş yeni barıştınız diye sen hiç bu olaydan bahsetme ıstersen kapansın gitsin . Esin cevap atmıyormuş zaten son bi karşına alıp konuşursun ıstersen bak konuyu kapatıyorum ama kendini benim yerime koy rahatsız oldum doğal olarak senden suphelendigim için değil gereksiz samimiyet geldi bana ben sevmem böyle şeyleri de ben aynisi yapsam eminim senin tepkin de benden aşağı kalmazdı de seni kırmak istemezdim ama düşünmeden tepki verdim birbirimize bu tarz şeyler yaşatmayalim de sıkıca sarıl boynuna:)) benimsin uleynnn falan de makara ile kapat konuyu . Konuşayım derken kavgaya dönüşmesin olay :))doğru söylüyorsunuz konuyu kapatıyorum içimi temiz tutmaya çalışıyorum zira şuan için yapabilecegim bi şey yok çok çok teşekkür ediyorumm
Hiç şüphe etme eğer bu tarz bisi olsa esin şenle oturur tartışırdı baksana konuyu ciddiye bile almamış eltinde samimiyet kurmak istemiş yeni barıştınız diye sen hiç bu olaydan bahsetme ıstersen kapansın gitsin . Esin cevap atmıyormuş zaten son bi karşına alıp konuşursun ıstersen bak konuyu kapatıyorum ama kendini benim yerime koy rahatsız oldum doğal olarak senden suphelendigim için değil gereksiz samimiyet geldi bana ben sevmem böyle şeyleri de ben aynisi yapsam eminim senin tepkin de benden aşağı kalmazdı de seni kırmak istemezdim ama düşünmeden tepki verdim birbirimize bu tarz şeyler yaşatmayalim de sıkıca sarıl boynuna:)) benimsin uleynnn falan de makara ile kapat konuyu . Konuşayım derken kavgaya dönüşmesin olay :))
Rica ederimm :)tatlı yorumlarınız için teşekkür ediyorummmm:)
Kaynım bana sarılır ..
Bende ona sarılırım hatta doğum günümde hediyeler alır ...Benim esimde eltime karşı çok iyidir..
Ben anlayamadım burada mesajlaşmak nasıl bir sıkıntı doğurmuş.. İçeriği mi farklıydı ?
Bana değişik geliyor böyle konular.
Peki dünkü mesajda ne yaziyordu? Hani ilk gun hediye üzerinden konusmuslardir, sonraki mesajlardaki konu ne mesela?valla telefonu fırlattım ettigim küfürleri hatırlamıyorum bile iki gün küs kaldım çiçek almış gelmiş barıştık ama çenemi tutamayıp laf sokuyorum işte bide dün yine msj atmış eltim bizimki cevap vermemiş allahım sana geliyorum kızlada aram iyi nolucak böle kafam çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?