arkadaşın konusuna istinaden othello sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay allah razı olsun sizden öyle yorumlar varki kendimi şizofren sandım bian
Arada kötü bir niyet olduğunu sanmıyorum ama konu şu ki, eşiniz sizin bozulabileceğinizi düşünmeliydi. Ben de nişanlımın kardeşiyle şakalaşırım,ama nişanlıma her zaman konuşmuş olduğumuzun haberini veririm ki iki ayda birdir bu. Ve de nişanlım yokken o beni ararsa muhakkak önemli bir şeydir, mesajla en çok birkaç saat konuşurum, o da hepimizi ilgilendiren ailevi bir konudur. Ulu orta aile arasında yapılan görüşmelerde samimi sohbetlerimiz vardır, fakat o beni arayacak olsa yine ailevi bir konudadır, dediğim gibi muhakkak nişanlımın haberi olur. Burada art niyet aranması değil olay. Saygı. Samimiyet elbette önemli. Fakat o benim eşimden önce tanımış olduğum yakın arkadaşım değilse eğer, muhabbetimiz birebirken belli bir sınırla yürümeli. Rahatsız olmakta haklısınız ama tepkiniz fazla. Eşinize güzel güzel açıklamaya çalışın. Empati kurmasını sağlayın. Kıskandığınızı ve elinizde olmadığını söyleyin ama tatlı bir dille. Belki farkına varır ve mesajlaşırken yazdıklarına dikkat eder. Mesajlar havadan sudansa ve 3 gün sürüyorsa kafa dengi iki arkadaş olarak görüyorlardır birbirlerini muhtemelen. Kötü düşünmeyin. Ama atladıkları nokta sizin duygularınız. Bence daha hassas davranmalarını beklemek sizin hakkınız.

Son düzenleme:
Ben evli barklı insanların cıvık cıvık mesajlaşmasını sevmiyorum. İnsan kaynıyla, eniştesiyle arkadaşıyla vs mesajlşabilir tabiki. Ama bkunu çıkarmanın lüzumu yok.

Kayinlarimla bende yazisirim hergun uste uste degil tabi ama aralarinda onceden bir sogukluk fln varsa belki arayi isitmak icinde sık konusmus olabilir.

SiZin kalbiniz karamıs kusura bakmayın eşinizin aklından bile geçmeyen seyleri nasıl olurda ona yakıstırsınız yok arayan yengendir demeler arabesk tavırlar eşinizin olmayan ilgisini bu şekilde yengesine yönlendirmiş oldunuz çıkardıgınız yaygarayla farkındaymısınız?bazı kaygılar vardır ağza bile alınmaz siz eşinizin gözüne sokmussunuz o moda sokmussunuz onu ben eşimi öyle birşeyle itham etsem boşanmaya kalkar kesin... demekli karakteriniz de böyleki eşiniz sizi takmamış. Allah sizin gibi insanlardan korusun benim eltim yok ama erkek akrabalarımın eşleri benim hakkımda böyle düşünse kapısından geçmezdim

kardeşimin sevgilisi eşimle mesajlaşsa keşke. nasıl bir kız onu öğrendirdik şuan hakkında tek bildiğimiz 1,10 boyunda hobit bi kız
dünyaya gelirken 1,10 boyunda olmayı kendi tercih etmemiştir bence, doğmadan önce bize seçenek sunmuyorlar boyun kaç olsun göz rengin ne olsun diye. çok kötü bu düşünceniz. Bi insanın elinde olmayan, değiştiremeyeceği özellikleriyle dalga geçmek insanlık dışı bence. Huyuna suyuna istediğiniz kadar laf edin de şu insanların görünüşüyle dalga geçmeyin lütfen. Eminim o da isterdi uzun boylu alımlı olmayı. Ama hayat herkese her istediğini vermiyor.

Kendinize gelin ne kadar çarpık bir zihniyettesiniz. Eşine bunu nasıl yakıştırırsın. Yaptığın suçlamanın farkındamısın. Eşin yine bişey dememiş. Bence adam çıldırsa Yeri yani
Abisinin karısına yan gözle bakacak adama koca diyebilir misiniz. Kavganız aile içine sirayet etse sonuçlarını düşünebiliyor musunuz. Aklınızı başınıza alın

olayın farkında mısınız pardon evde oturan benim msjlaşan onlar :)

dün akşam konustuk özür diledi haklı oldugumu ve dikkat edecegini benim bu konuda kırılabilecegimi düşünmedigini söyledi bende konuyu bir daha açmamak üzere kapattım hiç bir zaman soguk kanlı bir bayan olamadım

Eltiyle eşi arasında bir akrabalık yok yalnız. Yani sizde örneğin kız kardeşinizin eşiyle 3 gün telefonda mesajlaşıyorsanız, (ekstrem bir durum olmadığı sürece tabi) bence de kapılarından geçmeyin yani.

Kizi tanisam huyu suyu ile ilgili bir fikrim olurdu illa ki. Ama henüz sadece uzaktan gordugum biri oldugu icin sadece boyu hakkinda yorum yapabiliyorum. Ha bu arada kardesimin boyu yaklasik 1.90 1.95 filan.

Ne güzel ışte canım bak herşey yoluna girmiş eşi nde sana hak vermiş özür dilemiş ne mutlu sana

Ya yorumlara bakıyorum da ne kadar abartmış bazı hanımlar "olur mu öyle şeyyyyyy" diye. Oluyor efendim oluyor, gözünüzü açın biraz. Keşke hayat öyle pamuk şeker kıvamında olsa.

Bi de tutturmuşlar bi "salak cilveleşme mi?" diye. Valla ben şu an hayatımdaki kişiye "ahaha salak" diyorum sık sık, espri olsa bile hiçbir erkeğe ayh salak yapmıyorum. Bu yeri geldiğinde bal gibi de flörtleşmedir.

Konu sahibi, mesajların içeriğinden rahatsız olman çok normal. Ama kriz çıkaracak bir şey yok, adam da anlamış hatasını. Mutluluklar dilerim.

Toplumca paranoyaklastik bence... Ya ben anlamıyorum eltiyle niye mesajlasilmasin... Kaynimdan bir yaş büyüğüm kafa yapımız aynı dolayisiyla mesajlastigimizda uzuyor muhabbet... Eşim yada eltim yanlış anlasa delirirdim tek kelimeyle...

Kizi tanisam huyu suyu ile ilgili bir fikrim olurdu illa ki. Ama henüz sadece uzaktan gordugum biri oldugu icin sadece boyu hakkinda yorum yapabiliyorum. Ha bu arada kardesimin boyu yaklasik 1.90 1.95 filan.
Hobbit falan diye yakıştırma yapmanız hoş değil ama... Ne yapsın ki kız boyu kısaysa, eminim o da isterdi uzun boylu olmayı.
Benim boyum da 1.57 falan yani 60 bile değil. Kv sürekli eleştirir laf çarpar dalga geçer, bekar olan oğluna uzun boylu kız alacağını söyler durur. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor çünkü ben bu kv den önce de baya boyumu sorun ederdim. Uzatmak için o kadar uğraştım ki. Ama olmadı. Şimdi içten içe aşırı kırgınım ona. Ben mi istedim boyum böyle olsun? Ben en azından 1.65-170 olmak isterdim...

olayın farkında mısınız pardon evde oturan benim msjlaşan onlar :)
Olayın farkındayım. Siz farkına varın diye söylüyorum. Daha önce eşiniz ile eltiniz arasında tuhaf bi durumdan söz etmemişsiniz. Üç gündür msjlaşmaları var demişsiniz. Marjlarda tuhaf bi durum yok diye belirtmişsiniz. Eşiniz çıkarttığınız kavgayı büyütseydi iş ailelere kadar uzasaydı düşeceğiniz durumu siz düşünebiliyor musunuz.

Ya burada ki herkes fazla modern ya da ben cildirdim..daha bir kez bile kaynimla msjlasmadim..eltimle kendim mesajlasmamki esim mesajlassin..ne munasebet ya 3 gun ne konusabilir ??? Cok sacma geliyor bana dost olur samimi olur da hep baska..ama ortada samimiyet yokken kurulan diyalog rahatsizlik verici.bir gn konsur derdini anlatirsin 3 gun neyi halledemediler ?

Ne gerak var yani eltiyle mesajlaşmaya falan. Hiç sevmem öyle şeyleri. Gerek olan bir anda mesaj atmalı bence bir insan, saçma sapan muhabbet için değil. Ben olsam benimde hoşuma gitmezdi.

zaten nasıl oluyorsa hep şu babana bile güvenmecilerden koku çıkıyor.
kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama bence de mesajlaşmaları çok saçma önlemini almalısın.

Bence kafaya takmayın, boy çekicilik için bir ölçüt değil ki. Aksine birçok çekici kadın kısa boylu. Mesela ben de kısayım ama şimdiye kadar çok uzun boylu oldukça yakışıklı birçok erkek ilgilenmişti benimle. Halbuki o boyla manken gibi kızlarla olabilirlerdi. Birçok erkek de kısa boylu kadınları beğeniyor, çekici buluyor yani. Eminim siz de gayet hoş bir kadınsınızdır, hiç kafaya takmayın bu durumu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…