- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Yardimci olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmeyenlere konular burda,daha fazla yorumun yok;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimde-siddet-egilimi-var.784859/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yine-esim-ve-oglum.789898/
şimdi kimse bana sizi savunamaz,tüm yazdıklarımı da geri alıyorum...13 senedir oğlunuzu bu adama mahkum ettiniz,koruyamadınız,hala da koruyamıyorsunuz..kınamaysa kınama arkadaş kimse kusura bakmasın.........
Babasına ulaşamadım cnm
Babası hiç bir şeyle ilgilenmez zaten
Her şeyiyle ben ilgileniyorum
Zaten konussa da çok etki etmez bence
Kendininde şiddet egılımı var
size karşı ne hırsım olabilir benim. eski konularınızda çok yorum yapıp yardımcı olmaya çalıştım size..hala aynı kafadan devamsınız..yardımcı olmak isteyenlere bile nasıl saldırıyorsunuz?? şu an olmanız gerekn yerde bile değilisniz..bana laf yetiştirmek yerine oğlunuzun yanında okulda olmalıydınız..Hımmm
Hırsıni alamadın da eski konumumu alintiladin![]()
Hadi hadi okudugumu gayet iyi anladım biraz istirahat et dedim kuzum hakaret sevmem ben
o zaman tamam çünkü birine var birine yok olmaz..Cnm ikiside disipline gitmiş savunmalarini yazmis
bilmeyenlere konular burda,daha fazla yorumun yok;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimde-siddet-egilimi-var.784859/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yine-esim-ve-oglum.789898/
şimdi kimse bana sizi savunamaz,tüm yazdıklarımı da geri alıyorum...13 senedir oğlunuzu bu adama mahkum ettiniz,koruyamadınız,hala da koruyamıyorsunuz..kınamaysa kınama arkadaş kimse kusura bakmasın.........
Çocuğa biraz yaptırım uygulamak bu konuda uzman yardımı almak iyi olur bence. okuldan kaçmak için erken bir yaş değil mi 13 yaş, yoksa bu çocuklar mı hızlı büyüyor bilmiyorum. Çocuğun durumu iyi görünmüyor, hele bir de kız çocuğuymuş. Önlemini almalısınız, bazı aileler ergenlik diyerek geçiştiriyor sonra çok pişman oluyorlar.Evet çocukları kazanmak kazandırmak asıl amaç olmalı
bazıları yazıyor ki evde kaynana görümceye çemkiremeyenler gelmiş burada çemkiriyor.
hayır! şiddet maduru bir çok kişi var ve bu konuları görmek arkasını önunu bilmek insanın canını acıtıyor ve buna müsade eden zihniyete hesap sormak istiyor. konu sahibinin derdi ne oğlunun kenara çekilip dövülmesi ne başkalarını dövmesi. öyle olsaydı şayet çözüm aranırdı ve emin ol bulunurdu da. burada kavga etmek yerine bir iki psikolojik yazı okusaydı bile yeterdi. ama amaç çözüm değil kesinlikle değil. maalesef hayat adil değil. herkes duyarlı ailelerde yetişemiyor konu sahıbının oğlu gibi. inşallah bi yerde patlak vermez.
şiddet mağdularının çoğu ilerde kendileri de şiddet gösteren bireylere dönüşüyorlar.ne yazık ki.evdeki durumlar aynı olduktan sonra ,her gün terapiye gitse ne olur,avuçla ilaçş yutsa ne olur çocuk..dediğiniz gibi ilgisiz sevgisiz dayakçı bir baba ve sorun çözemeyen bir anne ile yetişiyor çocuk..umarım ilerde büyüdüğünde kendini kurtatrır bu durumdan.daha çok olayda patlak verecektir.bazıları yazıyor ki evde kaynana görümceye çemkiremeyenler gelmiş burada çemkiriyor.
hayır! şiddet maduru bir çok kişi var ve bu konuları görmek arkasını önunu bilmek insanın canını acıtıyor ve buna müsade eden zihniyete hesap sormak istiyor. konu sahibinin derdi ne oğlunun kenara çekilip dövülmesi ne başkalarını dövmesi. öyle olsaydı şayet çözüm aranırdı ve emin ol bulunurdu da. burada kavga etmek yerine bir iki psikolojik yazı okusaydı bile yeterdi. ama amaç çözüm değil kesinlikle değil. maalesef hayat adil değil. herkes duyarlı ailelerde yetişemiyor konu sahıbının oğlu gibi. inşallah bi yerde patlak vermez.
çok arada kalmışsınÇok teşekkür ederim
Esimde şiddet eğilimi var ve ilgisiz bir baba
Tedavi oluyor
Daha ne deyim adama
Asıl sizde şiddet eğilimi var valla
Sabahtan beri mesajla taciz ettiniz sonunda beyniniz error verdi yazik
ponyooo size sarıyor konu sahibi devamlı,gerçekleri duymak da istemiyor,çözmek de...
sorunu değil,gerçkeleri söyleyen taşlanıyor..siz de madem gidip kaynan görümce çekiştirin napalım..
İlkokul da cnmçok arada kalmışsınönce baba sonra belki okul ve dr. değişimi .nezaman farkettiniz hiperkativiteyi..
konu sahibinin beklediği cevap tam da bu işte...uğraşıyorum yıllardır,eğitim sistemi bu,babası da bu...terapi görüyoruz ,ilaç alıyoruz ama yok...ne yapayım daha....ya allah aşkına çocuk hiperaktiv ve dikkat eksikliğinden tedavi oluyor.. hiç çevrenizde yok galiba nasıl zor çocuklar biliyormusunuz... baba aynı şekilde şiddet eğilimi var. kadın resmen arada kalmış.
okullarımız bu çocuklara karşı sıfır bilgiye sahip.. hemen disiplin ceza.. bu çocuğu okuldan da alsan disiplinede versen düzelmez ana soruna inmedikçe.. disiplin çözüm değil yani.. ee niye ozaman çözüm olmayan bir durum için çocuğumun sicilini lekeleyeyim...
çocuk hasta olmasa disiplin derdim ama durum farklı.. ayrıca ilk mesajda sadece disipilin olayını önmeseyen çok önemli bir cümle göremedim ben. hatta karşı tarafta olan kızarıklık ve çizilmeleri üzülerek anlatmış..
lütfen ama lütfen kendinizi onun yerine koyun.. klasik türk erkeği ile süper okul eğitimi ile bu kadın ne yapsın..