Arkadasinin sevgilissine bakti

Yoo bilmiyorum, ilk defa burada okudum. Kaynağıyla beraber okumak isterim nerede okuduysanız.

hala devam ediyorsunuz arkadaşın konusunu taciz etmeye... söylediğim sorduğum onlarca soruya tek bir cevap veremediniz şimdi gelip soru soruyorsunuz diğer sorularıma mantıklı bir açıklama yapmışız gibi... nasıl biliyorsanız öyle yapın. Arkadaşın konusunu da daha fazla kirletmeyelim bence.

evde bosanma kagitlari duruyor.. suam mantikli dusunemiyorum biraz dusunmem lagzim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence fevri davranmayın ve sabredin... bi anlık sinirle ben boşanmak istiyorum dierseniz, aslında istemediğiniz ve onsan sadece bir özür gönül alma beklediğiniz halde, o da tamam hadi derse ve siz şuan çaresiz olduğunuzdan vazgeçeceğinden kendinizi küçük düşürmüş olursunuz. Bence bekleyin...

iyililikten anlasa zaten onu gercekte koryam seven benim bu hayatta annesi banasi atmis bi koseye kizlarini pohpohluyorlar bunda disliyorlar.hel arkasinda durdum bak sunum yaptigina.guvenim kirildi.simdi bu bemde takinti olabilir kime bakti nas balti diye.oyle bi insan defilim ustelik.cunku guvenim kirildi..ben nasil daha onun yatagima gorerim bu saatten sonra istemiyorum bile..aklimda cok uzin zamanlar kalir bu oyle etkiledi beni.aldatilmisim kandirilmisim gibi hissediyorum

Şu an bile ben kendi istediğini yapma tarafdayım ama yanlışı da doğrusuna gösteririm evladıma. Seçim onun ama ağaç yaşken eğilir demiş atalarımız. Elbetteki kimse benim istediğim gibi giyinemez, bende onların istediği gibi giyinmem. Ammaa kimseninde başkasını rahatsız etmeye hakkı yok. Bir kaç ay önce pazarda kadının bir tanesi dar bir tayt ve strech olarak üstüne askılı bir badi giymiş en öemlisi tayt aşağı kaymış, badisi göbeğinin üstüne çıkmış, sarı benekli tangası olduğu gibi gözüküyor. Pazarcılar ençokda myve sebze alanlar şoka girdi. Kimisi yüzünü çevirdi, tesettürlü bayanlar birbirine işaret etti, kadının bir tanesi sesli bir şekilde "Allah belanı versin" dedi ama bunu giyen kadın kendisine söylenildiğini anlamadı. En az 50 kişi kafasını çevirip baktı, ben de bakanlar arasında kaldım . Görmemek, göz kaçırmak mümkün değil, kadın birde balık etli ve beyaz tenliydi. Siyah da giydiği için daha bir dikkat çekiyordu, hele de renkli iç çamaşırı. Bende geçip gittim ellerimde en az on poşet sonra, belki kadının çamaşırı gözüktüğünden haberi yoktur diye. Poşetleri uygun bir yere bırakıp, kadını buldum. utana çekile "lütfen yanlış anlamayın, çamaşırınız gözküyor" dedim. Kadında bana "teşekkür ederim" dedi. Sonrası ne oldu bilemiyorum, ben poşetlerimin peşine koşdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size ozelden yazmak istiyorum ama nerden yazacagimi bilmiyorum.

telefondan giriyorsaniz telefobunuz akilli telefonsa bi bakin soldako uc nokta var ust uste yazara ileti gondee yaziyor ordan gondereblirisiniz

Size ozelden yazmak istiyorum ama nerden yazacagimi bilmiyorum.

ben sana yazdim msj kutina bak yazmak istedigini yaz gondere tikla yada cevapla tus var sanirim

Çok yanlış yorumlarınız var.
Kurandaki kapalılık olarak ifade edilen şeye en yuakın olan çarşaftır.
Hz muhammed in eşleri de çarşaflıdır
Ayetleri açıklaan hadisler de çarşafı işaret eder
Ve son yüzyıllara kadar kuranda örtu var mıdır tartışması yoktu
Bunlar hep zihin bulandırma üzerine

Kadın biraz daha pazarda kalsaymış taşa tutulacakmış sanırsam.
Hangi pazarmış o merak ettim.Pazarcılar şoka girmiş,yüzünü çevirmiş filan.
Bizim buralardaki pazarlarda kesin laf atarlar.

arkadaalar ben bugun cok kotu vir gu grcirdim gene yazarim sonra yada yarin cok moralom bozum ve cok yorgunum uyumayi denicem simdi herkese iyi geceeler. tekrar gorusmek uzere cok sagloun iyimi varsiniz

Başa örtulen örtuyu bebek de takardı yani kadın da adam da ve o BAŞA örtulen örtuyu yakalarıdndan aşağı indsirme ayeti indi işte sonra hala çıkıp başortusu yok diyorsunuz.
AYRICA bir ayatte dae TANINMAMAK için sözu geçiyor bu da mı gol değil?
Maşallah ne alim üüyeler var

Bu da senin yorumun,senin inanışın.
Tek ve kesin doğru olarak yazamazsın.

işte ben de onu diyorum türban diye birşey olmamalı. eğer kapanmak varsa çarşaf var. toka takılan saç ziynetken allık sürülen yanak sürme sürülen göz neden ziynet değil diyorum. ki ayrıca Kuranda kapalılık olarak ifade edilen şey dediğiniz kadınlar örtülerini (hımar) göğüslerinin üzerine vursunlar ise bu da göğüslerden bahseder. Eğer siz sizi tanıyanlar tarafından bile tanınmıyorsanız dışarı çıktığınızda sizi tebrik ediyorum.:)

Son düzenleme:
Bu da senin yorumun,senin inanışın.
Tek ve kesin doğru olarak yazamazsın.

Kuranda saç telini örmek yok demek yorum olamaz.
Kuranı inkar olur olsa olsa

ÇÜnkü zaten bir diğer ayette de 'tanımamak için ' yazıyor

Ve ben hadislere ve peygamber eşlerinin durumuna göre yorum yapıyorum
PEki saçı ortmek yok diyen neyi baz alıyor
tanımamk içni kısmını neye göre açıklıyor.

Hayatı ve kitapları hesaplandığında
yazdığı kitaplar günde 8 e ulaşan alimlerin hadiss açıklamaları mı yoksa bizim dandik yorumlarımız mı?

tamam ama örtü dediği şey de başı kapsıyor ayrıca sadece onu değil bir diğer ayeti de ele alıyoruz.
Ama kapanma denilen şey çarşaf veya ona yakın olandır
Türban değildir buna katılıyorum

ÇArşaflıyım ve tanınmıyorum;
TBr için teşekkürler :)

Son düzenleme:

Kitabımızda saç teliyle alakalı birşey yok.
Diğer müslüman ülkelere bakarsan,bazılarında kadınların başlarına örtüyü sadece atkı gibi attıklarını görürsün.
Bizde de daha önceleri başörtüsü ve içine bone kullanmak yoktu.
Köylü hanımlar tülbent veya yemeni takarlardı,şakakları görünürdü.
Şehirli hanımlar ise eşarbı sadece bağlarlardı.Boyundan dolamazlardı.
Alın ve şakakları görünürdü.

Osmanlıdan tablolara bakarsan ülkemize çarşaf gelmede önce ayeti nasıl alıp uyguladıklarını görudun keşke bende mevcut olsa
Kat kat ve yüzleri dahi kapalı.
bu da konuya son yorumum
Konu tacizi yaptım özür dilerim ama konuya dini karıştıranlar bunun asıl sorumlusu maaalesef
din karışıp zihinler bulşandırılıyor

bence bu dini konuya bir son vermek lazım gerçekten konu sahibininin hakkına giriyoruz çünkü.. her koyun kendi bacağından..

Sizde kendimi gordum. Kendinizi cok uzmeyin. Herseyi zamana birakin ama yaptiginida asla affetmeyin. Affederseniz birdaha yapacagindan emin olun. Onun icin kendinizi saglama almaya bakin. Herzaman bir B planiniz olsun. Guvenememek cok kotu. Guven bittimi hersey bitiyor inan bana: ((

bence bu dini konuya bir son vermek lazım gerçekten konu sahibininin hakkına giriyoruz çünkü.. her koyun kendi bacağından..

aynen tartissinlar ama bir sonuca varamazlar herkezin inanci kendine iyi kalbi kotu kotu kalbi iyi edemessin dogustan karaktwrden gelen bisey. bi grldim iki sayfa din ugrasmayin boyle seylerle komseye bi faydasi yok birbirinize ssygi duyun birseyi bemimsemis vazgrcilmez goren tapmis birini degistiemezsiniz.aksine koru korune inanida inanmayanida.bosverin ya isteyen kapansin isteyen acilsin.herkesin akli yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…