Arkadaşınız öğrencisiyle evlendi naparsınız?

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadasımla yıllar sonra eski oturduğum şehirde karşılaşmıştık ve görüşmeye başlamıştık, Öğretmen olarak bulunduğum ilçeye atanmıştı evlendiğini eşininde öğretmen olduğunu ne anlatmıştı ailecek görüşmeye başlamıştık. Daha sonra bana yalan söylediği çıkmıştı ortaya...

Arkadaşım 26 yasında eşi 20 yasındaymış aslında eşi değil öğrencisi nasıl anlatacağını da bilemedim, arkadaşım rehber öğretmen öğrencisinin derdini dinlerken tanışmışlar ve sevgili olmuşlar ama oğlan çok olgun 20 değilde sanki 30 yasında gibi, neyse işte ilk görev yerinde tanışmışlar oğlanında ailevi sıkıntıları varmıştı arkadaşla beraber yasamaya başlamışlar ,

Arkadaşımla bir çok arkadaşı bu sebepten dolayı arkadaslığını bitirmiş, arkadaş 3 yıldır bu oğlanla yasıyor ailesininde bu durumdan hiç haberi yok, arkadas evlenmek istediğini ne söylemiş ailesine , ailesinde oğlanın yasını ne duyuyor kesinlikle olmaz demiş bayağı bi süre ,sonra gecen ay evlendiler ama aileside mesafe koydu Kıza,

Bende ne yapacagımı şaşırdım kesinlikle kimseyi yargılamıyorum yaptığınıda doğru bulmuyorum öğrencisiyle evlendi diye kızıyorum ama bi taraftan da oğlan hiç çalışmıyor akşama kadar bana iş vermiyorlar diye evde yatıyor , arkadaşımın bütün kartları onda en iyi yerden giyiniyor yiyor içiyor , beş kuruş para kazandığı yok ,arkadaşta okulun yanında seminerler düzenliyor ek gelir sağlıyor akşama kadar canı çıkıyor, aslında üzülüyorum da ..

Yoksullukla okumuş arkadasım hiç bişey almıyor giymiyor, hep eşi olacak o çocuğa alıyor, oğlan resmen kandırıyor arkadaşımı elini avcunu sömürüyor kızı ortada bırakacak az kaldı , arkadaşıma diyorum bak ailene bunun için küsme diyorum, yok onlar benim mutlu opmamı istemiyor diyor ,x beni deli gibi seviyor diyor gözü kör olmuş kızın ,oysa x onu deli gibi kullanıyor..ben mesafemi koydum.

Siz olsanız görüşmeye devam edermisiniz kimin kimi kandırdığı belli değil sürekli arar sorar ama ben konuşmak istemiyorum.

Düzeltme arkadaşım 23 çocukta 17 yaşındayken sevgili olmuşlar çocuk daha liseyi bitirmemişti..ben konusmuyorum diye de üzülüyor ama ne olursa olsun 17 yaşındaki bir erkek öğrenciyle aynı evde yasamaya başlaması ve milleti okulunu evliyim diye kandırması çok yanlış.

Son düzenleme:
26 yaşında bir insanın 20 yaşında öğrencisi nasıl oluyor ben anlamadım. Arkadaşınız lisede öğretmen olsa ama 20 yaşında çocuk liseye gitmez. Arkadasiniz dersanede falan mi hoca?
Bilemedim 6 yaş fark hiç birşey. Bence çok da abartılacak bir mevzu değil. 20 yasinda bir cocugun wv gecindirmesini brklemek savma olur. Zamanla o olgunluga erisir belki. Kaldi ki burada bir sürü kadının kartları kocalarının elinde. O kocalar sizin arkadaşınızın ki gibi genç de değil.

Tanıştıklarında arkadaş 23 oğlan 17 yasında

Yaptığını hiç ama hiç doğru bulmuyorum soğudum resmen.

Arkadaşım 23 oğlan 17 yasımdaymıştı tanıltıklarında

3 yildir bu oglanla yasiyor dediginize gore 17 yasinda tanismislar , arkadasiniz sacmalamis sizi ilgilendiren bir durum yok gorusmek istemezseniz gorusmezsiniz.

Sadece hayatının hatasını yaptı diye üzülüyorum lisede öğrenciyken tanıısıp sevgili olmuşlar.

Arkadasinizin evliligi sizin arkadasliginizi nasil etkiledi ben onu anlamadim. Herkes hayatindan memnun. Kaldi ki suan evliler. Yas farki icin yada cocuk calismadigi icin bosanmaya tesvik etmeniz, sizi dinlemedigi zamanda mesafe koymaniz pek de arkadasmissiniz gibi gozukmedi gozume.

26 yasinda erkek bir ogretmen arkadasiniz, 20 yasindaki kadin ogrencisiyle evlenseydi ve eşi de ev hanimi olsaydi çalışmasaydi ne tepki verecekseniz o tepkiyi verin. Nasil fikir?
Canım arkafçdasım sevgili olduğunda oğlan lise sonda 17 yasındaymıştı

Yaptığını hiç ama hiç doğru bulmuyorum soğudum resmen.

Arkadasiniz erkek, ogrencisi 17 yasinda bir kiz cocuk olsaydi tecavuz olarak gorulecekti. Niyeyse durum tersi olunca sanki daha yumusakmis gibi oluyor ama degil. Arkadasiniz istismar etmis oluyor. Ben olsam ben de asla görüşmezdim.
Su anda evliler mi orayi anlayamadim?

Arkadaşım 23 oğlan 17 yasımdaymıştı tanıltıklarında

Yani bilemiyorumm. Arkadaşınız 33 yaşında genç de 17 yaşında olsa yok artık resmen kadın çocuğun gençliğinden fayda sağlamak için onu manipüle etmiş falan deriz ama hani al birini vur ötekine 23 ile 17 arasında bence bir fark yok. Yaş bu arada 36 buradan bakınca öyle gözüküyor :) bu arada 23 yaşında erkek öğretmen 17 yaşında kız öğrenci olsaydı da aynı şeyi söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…