Yok suanki yaşları öyleTanıştıklarınlar arkadaşınız 26 eşi 20 se sorun yok
Tanıştıklarında arkadaş 23 oğlan 17 yasındaArkasiniz kadin ve 26 yasinda olan degil mi? E iliskileri cocuk daha ogrencisiyken ve resit degilken baslamis
Normalde okul bittikten sonra resit biri olmus olsa sizi ilgilendirmez derdim de bu haliyle sapkin biri gibi geliyor. Ben olsam ben de görüşmezdim.
Yaptığını hiç ama hiç doğru bulmuyorum soğudum resmen.Arkasiniz kadin ve 26 yasinda olan degil mi? E iliskileri cocuk daha ogrencisiyken ve resit degilken baslamis
Normalde okul bittikten sonra resit biri olmus olsa sizi ilgilendirmez derdim de bu haliyle sapkin biri gibi geliyor. Ben olsam ben de görüşmezdim.
Arkadaşım 23 oğlan 17 yasımdaymıştı tanıltıklarında26 yaşında bir insanın 20 yaşında öğrencisi nasıl oluyor ben anlamadım. Arkadaşınız lisede öğretmen olsa ama 20 yaşında çocuk liseye gitmez. Arkadasiniz dersanede falan mi hoca?
Bilemedim 6 yaş fark hiç birşey. Bence çok da abartılacak bir mevzu değil. 20 yasinda bir cocugun wv gecindirmesini brklemek savma olur. Zamanla o olgunluga erisir belki. Kaldi ki burada bir sürü kadının kartları kocalarının elinde. O kocalar sizin arkadaşınızın ki gibi genç de değil.
Sadece hayatının hatasını yaptı diye üzülüyorum lisede öğrenciyken tanıısıp sevgili olmuşlar.26 yaşında bir insanın 20 yaşında öğrencisi nasıl oluyor ben anlamadım. Arkadaşınız lisede öğretmen olsa ama 20 yaşında çocuk liseye gitmez. Arkadasiniz dersanede falan mi hoca?
Bilemedim 6 yaş fark hiç birşey. Bence çok da abartılacak bir mevzu değil. 20 yasinda bir cocugun wv gecindirmesini brklemek savma olur. Zamanla o olgunluga erisir belki. Kaldi ki burada bir sürü kadının kartları kocalarının elinde. O kocalar sizin arkadaşınızın ki gibi genç de değil.
Canım arkafçdasım sevgili olduğunda oğlan lise sonda 17 yasındaymıştı26 yasinda erkek bir ogretmen arkadasiniz, 20 yasindaki kadin ogrencisiyle evlenseydi ve eşi de ev hanimi olsaydi çalışmasaydi ne tepki verecekseniz o tepkiyi verin. Nasil fikir?
Yaptığını hiç ama hiç doğru bulmuyorum soğudum resmen.
Yok iştr 17 yasındaymıştı cocukTanıştıklarınlar arkadaşınız 26 eşi 20 se sorun yok
Arkadaşım 23 oğlan 17 yasımdaymıştı tanıltıklarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?