Arkadaşınız öğrencisiyle evlendi naparsınız?

Gecen ay herkese karsı gelerek evlendiler düğünde yapmadılar okulda da sorun olmaya başlamış o yüzden evlendiler yoksa yüne evlenmiyorlardı.

Hiç etik değil lise sondaki bir erkek çocukla ilişki yasamak ve aynı evde kalmak 3 sene..

Hiç normal bi durum değil bunun sende farkındasin ama yapabilecek birsey yok
Arkadasin sıkıntı etmemiş aileşini bile gözden çıkarmış bü çocuk icin,birde rehber öğretmeni sözde..
Ailesine bile mesafe koyan bir insana,sizin mesafe koymanız onun için sıkıntı olmaz.kendi açınizdan nasıl işinize gelirse sizde öyle yapın. .

Canım arkafçdasım sevgili olduğunda oğlan lise sonda 17 yasındaymıştı

tamam işte evlenmiş ortada bırakmamış çocuğu.. töbe töbe

görüşmek istemiyorsan kes irtibatı. şu anda ikiside reşit ve evliler..kim kimi ne için kullanıyorsa artık o onların sorunu.

Hiç normal bi durum değil bunun sende farkındasin ama yapabilecek birsey yok
Arkadasin sıkıntı etmemiş aileşini bile gözden çıkarmış bü çocuk icin,birde rehber öğretmeni sözde..
Ailesine bile mesafe koyan bir insana,sizin mesafe koymanız onun için sıkıntı olmaz.kendi açınizdan nasıl işinize gelirse sizde öyle yapın. .

Nasıl anlıyorsunuz konuyu ya bende onu anlamıyorum, ben hiç karışmadım sadece ailene küsme dedim, banane ne yaparsa yapsın sadece lisedeki çocukla aynı evde yaşaması ve bana sürekli yalanlar söylemesi ve yaptıklarını doğru bulmamamdan dolayı mesafe koydum.

Ben konusmadıgım için üzülüyor sadece.

Gecen ay herkese karsı gelerek evlendiler düğünde yapmadılar okulda da sorun olmaya başlamış o yüzden evlendiler yoksa yüne evlenmiyorlardı.

Anladim. Nasil boyle hem toplumsal hem de mesleki etigi olmayan biri olmus, kendi icin üzücü.
Hem de rehber öğretmeni. 17 yasinda bir cocukla iliski yasamanin istismar oldugunu hepimizden iyi biliyordur. Bir öğrencisi ona bu konuda danissa ne yapacak, destekleyecek mi? Bence herkesin boyle insanlara arkasini donmesi gerekir ki baskalari yapamasin.
Sizin artik yapacak bir seyiniz yok zaten. Iliskinizi kesin kafanız rahat etsin.

Hiç etik değil lise sondaki bir erkek çocukla ilişki yasamak ve aynı evde kalmak 3 sene..

Yani çocukla tanıştığında lise son sınıftaymış. Çocuk da ortaokul çocuğu değil yani. Yaş 17. Tanışır tanışmaz mi birlikte yaşamaya başlamışlar. Ben olsam reşit olmasını beklerdim. Ya da çocuğu ailesinden isterdim :) ailesinin izni ile evlenebilir sonuçta.

Aynen sizin gibi düşünüyorum çok yanlış buluyorum.

:) çocuk 17 yaşındayken arkadaşım lisede rehber öğretmeniymişti, çocukla özel kez konusma yapmışlar ve etkilenmiş çocuktan ,çocuğunda ailevi sorunları varmıştı çocuk arkadaşın evine yerleşmiş ve liseyi arkadaşın yanında bitirmiş.

Uuu skandal. Neyse yeni hayat kurmuşlar bize birşey demek düşmez. Allah mesut etsin diyelim. Kendi çocuklarımıza da göz kulak olalım. O çocuğun ana babasına da iş yokmuş zaten

Oglan kendisini maddi olarak somuruyor. Bilsin de...

26 yasinda erkek bir ogretmen arkadasiniz, 20 yasindaki kadin ogrencisiyle evlenseydi ve eşi de ev hanimi olsaydi çalışmasaydi ne tepki verecekseniz o tepkiyi verin. Nasil fikir?
Aksama kadar yatıyor sonuçta o erkek hiç mi bir iş yapamaz, arkadaş iş buluyorum yok onu yapamam, yok bunu yapamam diyor ,net cafe açacaktı kredi çekip ona da yok dedi resmen kızı sömürüyor bunu ben değil herkes böyle biliyor, ayrıca sorun o da değil 17 yaşındaki öğrencisiyle aynı evde yaşaması.

E niye kimse ogretmeni sikayet etmemis? Boyle durumlarda idare bildirmekle sorumlu degil mi?

Benim de lisedeyken dersanede bi hocamız vardı. Hatta adam popomuzu izlerdi sürekli. Sonra benimle yaşıt bi öğrencisiyle evlendi. Hala midem bulanır onlardan. Yıllar geçmiş çocukları bile var, benim gözümde hala onlar öğretmen ve öğrenci.

Uuu skandal. Neyse yeni hayat kurmuşlar bize birşey demek düşmez. Allah mesut etsin diyelim. Kendi çocuklarımıza da göz kulak olalım. O çocuğun ana babasına da iş yokmuş zaten
Eşi bide diyoki kimse yüzüme bakmıyordu öğretmeni alınca herkes saygı göstermeye başladı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…