Arkadaşınız öğrencisiyle evlendi naparsınız?

Yok artık çocuk liseyi arkadaşınızın evinde bitirmiş de hiç mi anası babası nerde bu çocuk diye sormamış , şikayet etmemişler , okul müdürü sen napıyon hoca hanım dememiş mi ? Bana hiç inandırıcı gelmedi

Canım bırak artık 17 yaşındaymisti yok ogretmeniymisti falan. Bu olabilir yani 23 yaş büyük bi yaş değil, 17lik çocuklarda şimdi daha olgun duruyor. 17de çocukta 18de büyükmü, hayır, bence değil ama olmuş. Parasını yiyor çocuk oda başka bi konu

Anasından babasından kopuk bir çocuk ailesiyle zaten görüşmüyor, ailesi çocuğu silmiş zaten çoktan , millet bu durumu duymaya başlayınca olduğum ilçeye tayin istemiş gelmiş işte bende ilk başta sizin gibi inanmamıştım daha çok şey varda ayrıntıya girmek istemiyorum.

Arkadaşımın bütün öğretmen arkadaşları silmiş arkadaşımı yaptığın hiç doğru değil diye

"Banane ya ne yaparsa yapsin ben yargilamiyorum" dedikten sonra cocugun zilyon tane olumsuzlugunu sayip, hic dogru bir iliski degil demeniz ne garip. Lise sondaki bi kizda olsa erkek de olsa kendi karariyla sevmis, sevgili olmus dersiniz. Yasiti biriyle oldugu zaman " aa sen kucuksun sevgilin olamaz" diyor muyuz? Yada erkek kadindan buyuk oldugunda? Bu ogrenci ogretmen durumununda iliskiye ne bi fazlasi var ne bir eksisi. Iyiligini dusunuyorsaniz yaninda olun, destek cikin.

Arkadaşımın bütün öğretmen arkadaşları silmiş arkadaşımı yaptığın hiç doğru değil diye

Bizim hoca da bizden minimum 15 yaş büyüktü bide bunu düşünün. Adam hem sübyancı hem sapıktı. Hocadan sonra sınıfa giremiyodum popoma bakacak diye.

Yargılamıyorum ama yaptığınıda doğru bulmuyorum diyorum 3 senedir öğrencisiyle birlikte yaşamasını, ailesini ezip geçmesini ailesinin çalışıp çabalayıp okutmasını özelliklede ablasının üni boyunca evinin kapılarını açıp kardesni okutup ondan sonra kardeşinde ablasını hiçe sayıp o çocukla yaşamasını doğru bulmuyorum, yeterince destek oldum sizlerden fikir alıyorum sadece ne yapmalıyıö diye mesafe koydum ama konusmalımıyım diye.

Bakin su yas farkini falan unutun bi kere. Bi arkadasiniz asik olmus ve ailesi izin vermemesine ragmen buna devam etmek istiyor. Aileye sirt donulmesini kesinlikle dogru bulmuyorum. Hic kimse icin. Ama sizin o kadin icin hayattaki rolunuz arkadas olmak. Anne gibi davranmayin ona. Kendi dogrularinizi soyleyin, evet. Uyarin. Ama gercek arkadaslik bana gore uyari bittikten sonra yaninda yurumeye devam etmektir.

O kız nasıl evlendi bununla zaten hayret ettim
Bende ilk duyduğumda sok olmuştum , ilk görev yeri liseydi, orada öğrencilerle görüşme yaparken tanışmış işte, arkadaşım o ara 23, çocukta lise son öğrencisiymişti 17 yasındaymıştı. Sonra nasıl olduysa sevgili olmuşlar oraları pek anlatması işte, sonra arkadaşımı arkadaşları evden atmış, o da ayrı ev tutmuş çocukla yaşamaya başlamış, çocuğçk zaten ailesinden kopuk , öğretmen olduğunu ailesinde duyunca paranın keyfine bişey dememişler, arkafasada hayret ettim ya nasıl evlendi valla bilmiyorum.

Emin olun her zaman yanında oldum, sadece son zamanlarda çok değişti, çocuk bunu sevmiyor, her defasında sen benden 6 yas büyüksün diye yüzüne vuruyordu herkesin yanında bide bu beni kandırdı evlendi diyordu ,arkadasta sadece gülüyordu ,şuan ailesini sildi bu çocuk için kafasına göre evlendi, birde herkes konuşma boşver insan 3 sene öğrencisiyle beraber yasarmı diyır haklıda buluyorum, hiç mi yasıtı yoktu da gitti 17 yasındaki erkekle herşeyi yaşadı anlatmak istediğim şey başka şeylerde neyse teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız ama arkadaşım iyice cozutmaya başladı.

süpermişti.

Bir kadın birini severken insanlar karşı çıkınca asla onun kötü yanlarını görmez. Onu savunmaya ve ona daha çok bağlanmaya başlar. Çevresinde uyaran insanlar iyilik yaptım sanar ama o kadın kendini ateşe atar. Kadın sorunu kendisi görene kadar ya da erkek kadına tekmeyi basana kadar gerçekleri görmek istemez . Herşey bittikten sonra bana şunu da yapmıştı bunu da yapmıştı olur. Arkadaşınıza üzülüyorsanız konuşmaya devam edip , yanında olun. Eşini asla eleştirmeyi, iyi görünerek arkadaşınızın görmesini sağlayın. Mesela eşiyle ilgili bir sorunu başkası üzerinden anlatın. Mesela çalışmamasını , Kuzenim evlendi kız çalışıyor bu işten çıkıyor, eniştem her gün hafta iş buluyor, çoğuna gitmiyor, gittiğiiyle kavga ediyor çıkıyor bizi rezil ediyor. Elin kızı buna ne kadar dayanır. kızın da başını yaktı. Kız da garibim çok seviyor vazgeçemiyor ama gözü açılır onunda yakında. Hayatını karartmaz inşallah gibi sözlerle kendisinin düşünmesini sağlayabilirsiniz.

Ya...sanane!?
Olmustuydu da bitmistiydi...
Herkes kendi deneyimini yasar
Sana uymuyorsa gorusmessin
Cocuk bunu kullaniyorsa kullansin uyardin bitti...senin parani yemiyor ya....bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…