Arkadaşınız öğrencisiyle evlendi naparsınız?

Kendisi meslekten men edilmesi gereken bir insan. Nasıl bir rehberlik öğretmeni derdini dinlediği "çocuk"la gönül ilişkisi yaşayabilir çok ilginç. Şu an sizi ilgilendirmez ama o dönem olsaydı kesinlikle şikayet edip attırmanız gerekirdi.

Çok güzel bir yere değişmişsiniz, arkadaş deli gibi seviyor , görmüyor hiç bir şey görmüyor, arkadaş hafta sonu dahil çalışır gecesini gündüzüne katıyor , eşi olacak kişide dışarda yemek yer, alışveriş yapar aynı şekilde ablasıda buna benzer bi evlilik yapmış ayrışmış ,arkadaşı çok uyardı ama o anlamadı, arkadaşı uyaran herkesi arkadaş siz benim mutluluğumu istemiyorsunuz diye hayatından çıkarıyor hemen, arkadaşıma da çok kızıyorum gül gibi mesleği vardı ne zorlukla okudu şimdi kendini harcadı ama farkında değil.

Ben bunları duyarlı çok olmadı ilk görev yerinde olmuş bunlar benim olduğum yerde 1 senedir çalışıyordu , benide kandırdı herkes gibi evliyim diye olaylar patlak vermeye başlayınca hemen bana anlattı , ama anlatalıda fazla olmadı, ben hemen mesafe koydum yani.

Oğlan akıllıymış da arkadaşınızın ki biraz şüpheli resmen nüfusuna geçirmiş:) Çocuğu okutur iş sahibi eder.Sonra da ayrılırlar.:) Olacağına bak.
Aynen öyle olacak çocuğu aöften okutuyor birde normal üniversiteye git diyor.Arkadaşım çok saf dicem ama yaptıkları safça değil,

Oğlan akıllıymış da arkadaşınızın ki biraz şüpheli resmen nüfusuna geçirmiş:) Çocuğu okutur iş sahibi eder.Sonra da ayrılırlar.:) Olacağına bak.
Aynen öyle olacak çocuğu aöften okutuyor birde normal üniversiteye git diyor.Arkadaşım çok saf dicem ama yaptıkları safça değil,

Of çok kötü bir durum bunu aklı başında hem de rehber öğretmen olan birisi nasıl yapar anlamıyorum. Benim arkadaşım da bizim öğretmenimizle evlendi ama kız okudu üni.yi bitirdi öyle evlendiler. Tabii bu o öğretmenle 15 yaşında tanıştığımız ve daha liseden mezun olmadan sevgili oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Bir öğretmen öğrencisine nasıl öyle bakabilir? Ben de ilk öğretmenliğe başladığımda öğrencilerimle 5-6 yaş vardı aramda o zamanlar bile çocuğum gibi görüyordum onları. Bu tür durumları anlayamıyorum. Arkadaşınız yaptığı hatanın farkında bile değil Allah akıl fikir versin ne diyim. Siz de görüşmek istememekte haklısınız. Bu sapık bir zihniyet bence hem de o yaşta çocukla aynı evde yaşamış bi de

Arkadaşım 30 öğrencisi 17 yaşında ve arkadaşım öğrencisinin ilgisinden etkilendiği için artık arkadaşım değil. Benim midem kaldırmaz sübyancılığı. Ne olursa olsun aşkından geberse de hakim olacak kendine, el kadar çocuğu öğretmenine emanet edemeyecek de ailesi kime emanet edecek?

Arkadaşın çeksin şimdi saçmalıklarının cezasını!

Ben bunları duyunca önce bi şok oldum arkadaşıma bazı şeyleri anlatmaya çalıştım o benidw anlamadı, ailesine karşı cıktı, çocuk desen kopuğun teki bende mesafe koydum ilk başlarda bu durumdan haberim olmadı için çok samimiydim ama bunları duyunca soğudum zaten , ya nasıl bakar o gözle öğrencisine ya

Evlenmiş olmuş bitmiş. Arkadaşınızın hayatı bu kimseyi ilgilendirmez.

Yakın bir arkadaşımsa benim mesafe koymazdım.. öyle abartılacak bir olay değil.

Çekiyor zaten eşi olacak çocuk, ay bitmeden kartların limitini bitiryor arkadaşım aksama kadar çalışıyordu o dısarlarda yemek yiyordu araba kiralayıp geziyordu aman nasıl zihniyettir bu ya.

arkadaşın bu oğlandan bıkınca yeni av peşine düşmez inşallah

Bir kere yaptığı hiç etik bir davranış değil.
İkincisi,arkadaşınız bu çocuğa acımış ve maalesef kendisi acınacak hale düşmüş.
Çocuk resmen arkadaşınızı kullanıyor,uzuncaaa bir zaman da iş bulup çalışacağını düşünmüyorum.Hazır para geliyor zaten.
Görüşüp görüşmemek size kalmış artık.

cok igrenc ya...aslinda yas 18 i gecse bile, olaylar basladiginda cocuk 17 yasinda oldugu icin amerikada hapise gitme sebebi...

Evlenmiş olmuş bitmiş. Arkadaşınızın hayatı bu kimseyi ilgilendirmez.

Yakın bir arkadaşımsa benim mesafe koymazdım.. öyle abartılacak bir olay değil.
Yakın arkafasımdı ,bize gelip kalırlardı sonra millet bunlar evli değil diye dedikodu yapmışlar , sonra arkadasımı eve çağırdım, ben bazı şeyler duydum doğru olamaz herhalde diyince o da anlattı herşeyi, bazı şeyler anlatılmıyor, aksam öğrencisiyle beraber oluyor sabaha okulda öğretmeni oluyordu iğrendim resmen ya abartacak nasıl bi durum olsunki 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye başlamıs,

milletin ozel hayatı kimseyi ilgilendirmez derim
Kimseyi değilde bu olaylar toplumu bile ilgilendirmeli diye düşünüyorum, çocuğumuz yok ama kardeşlerimiz var, bi düşünğn 17 yaşındaki erkek kardeşiniz öğretmeniyle ilişki yaşıyor onla yasıyor ya da kız kardeşiniz ikisinde aynı durum. Arkadaşım olabilir ama yaptığı çok yanlış hiç etik değil,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…