Arkadaşınıza böyle davranır mısınız ?

Göbeğiniz bir mi kesildi? Hayır. O olmadan yaşayamam mı diyorsun? Hayır.
Ama en yakın arkadaşımdı şimdi boşluğa düştüm diyorsun? Hayır. Ee ne duruyorsun helva yapsana. Bitir arkadaşlığını üzerine de bir güzel helva ye. Hatta benim için de ye. Bu ne böyle çocuk gibi saçma küslüklerle mi uğraşacaksın sırf iş yerinde yüz yüze bakıyorsun diye. Birak konuşma ne hali varsa görsün, madem küsmüş seninle.

Gerçekten bu bende artık dert meselesine dönüştü. Aynı iş yerinde çalıştığım ve bana en iyi arkadaşımsın diyen bir kız arkadaşım var. Bir senedir beraber çalışıyoruz ve samimiyiz. Ben 22 oda 21 yaşında. Anlayacağınız çocuk değiliz yani en azından ben. Konuya gelecek olur isem , yaklaşık 9-10 kere küsüp barışmışızdır bu zamana kadar ve hep ben gitmişimdir onun yanına. O hiç gelmez. Ben haksız olduğum halde bile giderim sırf aynı yerde çalışıyoruz küslük kırgınlık olmasın diye. Her neyse son zamanlar tartışmadık bayağıdır. Konu şu ki bir sonra ki gün ikimizde izinliydik. Denize gitmek istedi. Bende ilk olarak şuan ki halimle gitmek istemediğimi ayrıca müsait olmadığımı daha önceden söylese olabileceğini ama gitmeden bir gün önce söylediğinde gelemeyeceğimi söyledim.Haftaya veya önümüzde ki ay gidebileceğimizi söyledim. Ne giyecek bir şeyim vardı ki cidden nede tam müsait değildi durumum. Hazırlığım yoktu. Para durumum bile müsait değildi. Üstelik gece 12 de çıkacaktım işten. Gelemeyeceğimi belirttim direk benimle konuşmayı kesti. Şaşırdım ilk tepki vermedim. Sonra gidip derdin ne diye sordum? Bir şeyler anlatıyorum elinde telefon sosyal medyada dolandı yüzüme dahi bakmadı yani takmadı beni. Bi git ya diyerek el hareketi yaptı ve o an o kadar üzüldüm ki anlatamam. Daha öncede çok şey yaptı hep gittim alttan aldım çünkü hep o haklıymış öyle diyor kırılıyormuş. Çok saçma değil mi ? Bazı bana yaptığı bıraktığı zor durumlarda oluyor , oldu bayağı hatta. En yakın arkadaş bunu yapar mı? Ne olursa olsun gelip asla özür dilemez ben hatalıyım demez. Böyle çocukca küsmeleri var ve ben hariç herkese yapar. Küstüm konuşma bile demez bir anda konuşmayı keser.Cidden suçlu olmadığımı biliyorum. Hiç konuşmuyoruz adım atmadı fakat öyle bir baskıda hissediyorum ki kendimi suçlu gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Seni saymayan insanı niye kaale alıyorsun, ne demek sen konuşurken dinlememek. Fazla totosunu kaldırmışsın, yerinde olsam keserim görüşmeyi

Back
X