Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..
Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!
Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?
Söylenecek lafları ben çoktan söyledim ona zaten ama işte gurursuz mu nedir anlayamıyorum, babam yanımdaydı kısa kestim hemen kapatmak istedim zaten sesini duymaya tahammül edemedim.Böylesine ben ağzıma geleni sayar sonra da telefonu kapatırdım. İçim rahatlardı hiç olmazsa.
Görüşmüyordum birden arayıp sormayı kesince hiç haber alqmadım endişelnmiştim gereksiz yere işte.
Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..
Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!
Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?
Çok doğru mesafeler işte çoğu şeyi bitirem, bilmiyorum işte insanları çok önemsiyorum herhalde, kendime en yakın bulduğum arkadaşım dı daha doğrusu ben öyle zannetmişsim üzüldüm sadece yaptıklarıma,aman niye endiseleniyosun.
illa ailesi vardir bisey olsa
bazı arkadasliklar araya mesafe girince bitiyor
Bende onu düşündüm yemişler içmişler gezmişler tozmuşlar aklına gelmişssim çok tuhaf.kalp kalbe karşı değilmiş, öyle olsa kahvaltıya çağırılırdın, şimdi niye görüşmek istemişki
Aynen öyle ben ona tlfnlarımı acmayınca aöylemem gereken her şeyi söylemiştim ,hemen acmadım tlfnunu, başka noşar arayınca arkadasımınkini açmak zorunda kaldım bu olaylardan haberim olmadan önce, tamamen bitti gitti, çoktan koymuştum mesafemi ama işte anlamamış.İyi gün dostu belli ki... Hayatta görüşmem, herkes yoluna baksın. Benim en zor zamanımda yanımda olmayan bir zahmet iyi zamanda da olmasın. Eksik kalsın...
Bende de var bir tane öyle. İşi düşünce bir kaç gün önceden arar " yaşıyor musun hayırsız" gibi cümleler kurar, bir kaç gün sonra da düşen işi için konu açardı. En son reddettim. Sanırım bir 6 ay oldu aramıyor kafam rahat. Ararsa da açmam zaten çünkü yeterince enayi yerine koyuldum her konuda.Aynen öyle ben ona tlfnlarımı acmayınca aöylemem gereken her şeyi söylemiştim ,hemen acmadım tlfnunu, başka noşar arayınca arkadasımınkini açmak zorunda kaldım bu olaylardan haberim olmadan önce, tamamen bitti gitti, çoktan koymuştum mesafemi ama işte anlamamış.
Aynen öyle yeterince bende enayi yerine konulduö bir daha asla muhattap olmam.Bende de var bir tane öyle. İşi düşünce bir kaç gün önceden arar " yaşıyor musun hayırsız" gibi cümleler kurar, bir kaç gün sonra da düşen işi için konu açardı. En son reddettim. Sanırım bir 6 ay oldu aramıyor kafam rahat. Ararsa da açmam zaten çünkü yeterince enayi yerine koyuldum her konuda.
Bende onu düşündüm yemişler içmişler gezmişler tozmuşlar aklına gelmişssim çok tuhaf.
Valla çok doğru söylediklerin, gelmeden önce arayaydın ya da msj ataydın mesela o kadar çok beni düşünüyorsun , hayatta gitmezdim zaten sizlere sormak istedim içim rahatladı. Çok sağol..hayır diyelim ki aklına gelmedin gerçekten, o zaman neden diğer arkadaşlarla gezip tozduğunu yediğini içtiğini anlatıyor, insan utanır anlatmaz bari toprağı çağırmadık diye
yani hiç iyi niyetli değil, bazen böyle birileri çıkıp tüm arkadaşlıklara hevesini kırıp gidiyor işte, boş ver kafana taktığına değecek biri değilmiş, zaten sen bunu defalarca görmüşsün, gördüğün halde yine de üzülüyorsun
Aynen çok doğru.sen sosyal medtadan kahvaltı fotolarını falan görürsün belki, ayıp olmasın diye görüşmek istemiştir. gerçketn görüşmek isteyen o kahvaltıya çağırır zaten