- 6 Temmuz 2020
- 141
- 235
- 103
- Konu Sahibi laytralaylom
-
Sevgili olmasına oluruz da aramızda bu kadar kilometre olmasa oluruz :)Benim eşim arkadaşımdı. 2 yıllık sevgililik 1.5 yıllık evliyiz. 11 yıldır tanıyorum kendisini.
Birbirinizi iyi tanıdığınız için kartlarınızı açık oynayabiliyosunuz. Herkes de olumlu sonuçlanmayabilir ama bende tuttu :)
Denemeden bilemezsin bi sevgililik geçirin bence:)
Valla kim ne düşünür hatta çoğu aksini düşünür eminim ama ben en güzel evliliğin arkadaşınla hatta kankam diyebileceğin bir adamla olabileceğini düşünüyorum.. Haa böyle dedim diye bütün erkek arkadaşlarımıza kankalara yürüyelim demiyorum tabi kiMerhaba herkese,
Aranızda 5-10 yıl boyunca sadece arkadaşlık yaptığı biriyle sonradan evlenen var mı? Nasıl gelişti?
Böyle bir arkadaşım var yaklaşık 7 senelik. Aynı şehirde yaşamıyoruz ve yakın zamanda ettiğimiz bir sohbet esnasında bana ilgisi olabileceğini farkettim. Sonra geçmiş konuşmalarımıza baktım ve çoğu konuşmada benimle evlenmek üzerine espri yapmış, (tamamen espri olarak algılıyordum, takılmalı bir iki yanıt veriyordum) Hatta bir konuşmada evlilik üzerine bir şey söylemiş ben o an cevap vermemişim sonra bozuldun mu demiş. Anlayamadım ben mi fesat düşünüyorum yoksa ortada bir şeyler mi var. Bulunduğum şehre gelmek istiyor ve beni de kendi şehrine davet ediyor bir de. Gerçi arkadaşlığımızın yakınlığı bu durumu kaldırabilir, niyeti dostane olabilir. Şöyle alıcı gözle bir baktım aslında oluru da var gibi. İçim mi fesat kızlar, ayıp mı ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?