Arkadaşla evlenmek?

Evet yanyanayken fiziksel çekim hissediyordum dersem yalan söylerim. Böyle şeyler de sonradan olmuyor sanırım pek, varsa var, yoksa yok.

Arkadaştan güzel eş olur ya akarı yok kokarı yok. Kaç senedir birliktesiniz zaten birbirinizi biliyorsunuzdur. Tanıdığın bildiğin biriyle olmak avantaj bence; yormuyor insanı. Sürekli evlilikle ilgili takılıyorsa sizi tartıyordur muhtemelen. Sizde ona takılıp yakınlaşabilirsiniz.

esimle cok iyi anlasiyoruz diye diye yakin arkadas olduk sonra da sevgili olduk derken bi baktik evliyiz. hayatimdaki en dogru karar esimle evlenmektir benim .uzun vadede ruha iyi geliyor anlastigin biriyle evlenmek

Biz eşimle 3 yıl yakın arkadaştık, her şeyimizi biliyorduk aynı sizin gibi konuşmalarda kimseyi bulamazsak evleniriz gibi dalga geçiyorduk daha sonra gerçekten ilgisi olduğunu söyledi, bende durdum düşündüm. Oluru vardı. Biraz konuştuktan sonra sevgililiğe döndü, 4 yıl sevgililik sonrası evlendik. Çokta mutluyum, iyi ki böyle tanıdığım biriyle bunu yaşadım. Bence fesat düşünmüyorsun. neden olmasın ki

Çok güzel olur valla en yakin arkadasimla önce sevgili olduk 12 yıldır da evliyiz. 2 tane de çocuk yaptık miss. Ve aramızdaki bağ çok kuvvetli birlikte güzel zaman geçiriyoruz, sohbet ediyoruz, maçlara bile giderdik pandemiden once. Birbirimizin tüm geçmişini biliyoruz, nerdeyse tüm tanıdıklar ortak anlayacağın tanıdığın ve güvendiğin arkadaştan pek güzel eş oluyor.
Açılma mevzusunda ise erkekler bu durumlarda arkadaşlık bozulmasın diye geri durabiliyor. Mesela eşim bana çok önce aşık olmuş ama benden olumlu sinyaller almadan açılmamıştı.
Hakkinizda hayırlısı olsun

Evli arkadaşlar değil ayol, bekar olanlar.
ortalığı karıştırma şimdi

Eşimle evlenmeden önce biz de arkadaştık yaklaşık 7 8 yıl normal sıradan arkadaştık. Şimdi 7 yolluk evliyiz ve bir oğlumuz var . Duygularınız karşılıklıysa neden olmasın ki ?

Biz o zamanlar çocuktuk ama bi arkadaşım vardı çok severdim baya yakındık yani ben onu abi kardeş gibi görürken teklif etmişti bende 1 ay sonra falan arkadaşlar israri üzerine kabul etmiştim sonra 1 hafta içinde yapamadığımı anlayıp ayrılmıştım o zamandan beri konuşmuyoruz çok ağladım arkasından çünkü çocukluğumu kaybettim ben yapamamıştım ama sanırım sizinde ilginiz var gibi olumlu yönünden bakın niye olmasın ki fesat dusunmuyosunuz normal bisi bence

Ben geçmişte yakın bir arkadaşımla sevgili olmuştum evliliğe gitmedi ama gidebilirdi de. Onun bana hep ilgisi varmış ben farketmemişim falan filan. Zaten erkekler hoşlanmadıkları kızlarla arkadaş olmaz derler genelde

Neden olmasın ki ? Birbirinizi beğenirseniz oluru var bence

Bunca zaman hiç hoşlanmamış, o gözle bakmamışken olsa olsa düzgün birini buldum evleneyim olur, o da sizi tatmin eder mi bilemeyiz. Herkesin evlilikten beklentileri farklı. Ben istemezdim öyle bir evlilik. Ama içten içe hoşlanıyor olsaydınız olabilirdi.

Yok içiniz fesat değil. Niyeti var da sizden olumlu bir dönüş göremediği için arkadaşlığınızı da yakmamak adına ileri gitmiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…