Arkadaşlaırmı kıskanıyorum

Arkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam 🥹
Kariyer yap 😐

Bırak olmuyorsa vardır bi sebebi.. Zamanı değildir. Başka şeyleri oldurman gerekiyodur.
Herşey dışarıdan gözüktüğü gibi olmuyor, çeyiz düzen arkadaşlarında çok dertsiz tasasız değildir emin ol 💁🏻‍♀️
Sen kendini geliştirmeye bak. Onlar seni kıskanıp koca peşinde koştuklarına ağlasınlar 😅

Hiç evlenmemiş olsaydım tam da bu yaşımda evlenmek isterdim 33 :) hatta 35 bile olurdu. Gezer, kariyer yapar, kendi arabamı alırdım. Sonra evlenirdim. Evlendikten sonra da oluyor bunlar ama bekarken sanki bi başka tatlı oluyor bilemiyorum.

Bırak olmuyorsa vardır bi sebebi.. Zamanı değildir. Başka şeyleri oldurman gerekiyodur.
Herşey dışarıdan gözüktüğü gibi olmuyor, çeyiz düzen arkadaşlarında çok dertsiz tasasız değildir emin ol 💁🏻‍♀️
Sen kendini geliştirmeye bak. Onlar seni kıskanıp koca peşinde koştuklarına ağlasınlar 😅
Bende sevilmek istiyorum herkese hemen olan şeyler kolay olan şeyler bana neden olmuyor hep kendimde hata arıyorum

Back
X