- 5 Aralık 2022
- 2.323
- 3.863
- 63
İkisiyle de konuş hangisi sana ailene daha uygunsa Onu seçArkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
Şöyleki fotoğrafımı görüp beğeniyor arkadaşın arkadaşıNasil aday oluyorlar onu merak ettim. Ona göre cevap vericem.
Daha görüşme aşaması da olmadı
Şöyleki fotoğrafımı görüp beğeniyor arkadaşın arkadaşı
Ikisiyle de ilk kez mi goruseceksiniz? Konuyu anlamadım hiç. Biraz detaylı anlatın dilerseniz.Arkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
Gene de koklasin, hangisi icinde kelebekler ucurursakavun değiller ki kokusuna bakıp alın diyelim
Aslında mantıklıGene de koklasin, hangisi icinde kelebekler ucurursa
Aynen ilk kezIkisiyle de ilk kez mi goruseceksiniz? Konuyu anlamadım hiç. Biraz detaylı anlatın dilerseniz.
Gorucu usulüne zaten karşıyım ama. Bence görüşün, belki birine direkt isinirsiniz ya da ikisiyle de olmaz... Ama ikisi arasında kalırsanız daha üzücü olur. Siz bir düşünün.Aynen ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?