- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- 103
Ay bir an Millet ittifakının adayı belli oldu ve iki aday söylediler sandımArkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
İkisiyle de görüşün. Hangisi daha erken evlilik lafı ederse onunla şaparsınızArkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
Sizin fotonuzu mu gostermis? Yoksa kendi sosyal medya fotosunda toplu foto paylasmis, aday sizi mi begenmis?Şöyleki fotoğrafımı görüp beğeniyor arkadaşın arkadaşı
AhahhahahhahahahAy bir an Millet ittifakının adayı belli oldu ve iki aday söylediler sandım
Yok yok apayrıAdaylar ayni arkadas gruptan mi?
Dogru cevap. Konu kilit2 aday arasında kadıysan 2 si de doğru değildir yoksa kalmazdın birini seçerdin
Ahahaha kendimi gördümŞimdi linç gelecek vay aynı anda adamlara umut mu verdin diye ama üç adayım varken ben en yakındakinden şehir dışındakine doğru olmak üzere sırayla görüştüm. Son numarayı yani başka şehirdekini aldım
At gibi yarıştırArkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
Uyyyyy haçan daDere beni boğamaz denize mi dalayim olduğuz iki tane hanginizi alayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?