Arkadaşlar 23 haftalarda bebeğiniz kaç gram?

ben şuan 25+5 deyim.
en son 23+2 de kontrole gitmiştim bebeğim ozaman 592 gramdı şimdi kaç oldu bende bilmiyorum.

Son düzenleme:
valla bende 21+6 da kontrolum vardı gittim 486 gr normalden 50gr fazla dedi.şuan 23+2yiz ama oğluşum kaç gr arttı bilmiyorum.24+6 da şeker yüklemesi için gidicem bakalım ne kadar olmuş olacak.

13+3 de gittim 75 gr çıktı netteki ağırlık 45 gr yazıyor bende acaba fazla mı dedim ama doktor bişey söylemediğine göre normaldir heralde :)

13+3 de gittim 75 gr çıktı netteki ağırlık 45 gr yazıyor bende acaba fazla mı dedim ama doktor bişey söylemediğine göre normaldir heralde :)

ben hatırlamıyorum valla 13 haftalıkken ne kadar oldugunu ama daha çok küçük oldugu için iyidir nbence de canım . allah hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın.

Ben de 20+1 günlükken gitmiştim en son kontrole 400 gr demişti doktor şimdi yorumları okuyunca az gibi geldi acaba yediklerim yaramıyor mu diye düşünmeye başladım Bir de bazen hareketlerini hiç hissedemiyorum genelde ayakta çok durduğumda ve yorulduğumda normal mi sizce?

Ben en son 18+4'de gitmistim dr'a. Ultrasonda bebegimin gelisi 19+4 cikmisti
kilosu da 300 gr ve bastan topuga 21 cm'di
Yarin randevum var. Yediklerime ölesiye dikkat ettim. Tahin pekmez yumurta bik tavuk süt ispanak brokoli meyve...vs tükettim bolca.
Umarım kilosu ilerlemistir. Umarim sagliidir..
Yarin yazarim buraya:108:

Doktordaydik:108:
Normalde 22+5 haftadayiz fakat usg'de 23+5 cikti 1 hafta ilerde oglusum
600 gr doktor kilosu cok iyi dedi. Allahim hepimizin yavrularina saglik nasip etsin insallah..

Kizlar bende dra 20+4 gunlkken gittim 23haftalik gorundu kilosuda 553 gramdi
Öne gidiyor 2 hafta . Halbuki daha bugun 21+6dayim.
Simdi dra gore 24 haftaligim

arkadaslar ben dun doktora gitdim, 22+5 gunluk hamileyim bebeyimin 600qr. bebeinde bebeyim masallah haftasinaq gore kilolu tombisolacaq. canim oglum.

mrb benimde kızım olacak 23haftalık hamileyim şuan bebeğim 650 kocaman bir kızım olacak

arkadaşlar bende 24+2 de gittim doktora yani 3 gün önce ve bana oğlumun 25-26 cm ve 900 gr olduğunu söyledi acaba bi yanlışlık mı var sizin yorumları okuyunca benim bebek çok büyük geldi bana organ taramada da bebeğin 3700 doğacağını söylemişlerdi :) o değilde böyle giderse normal doğum hayal olacak

benim kızımda 35 cm 1140 gramdı 26+3 te
ama sat degıstırdı dr 8 gun gerıye cektı gec yumurtlama dıye 16 haftadan ıtıbaren hep 10 gun ılerdeydı
ultrasyona gore 28 haftalıktım sata gorede 28 dr bıraz iri dedi hemn 100 gram sker testı ıstedıde allahtan bişi cıkmadı

şeker testini 19. haftada yaptık bişey çıkmadı. şimdiye kadarda ultrasonla benim haftam tutuyordu ama son gidişimde 24+2 olduğu halde ultrasonda 25+5 çıktı. herhalde normaldir diye düşünüorum. aslında benim korkum hep halama çektiğimi söylüolar ve gerçekten halama her yönümle çok benziyorum halam oğlunu 6 kilo 800 gr doğurup 3 yıl alçıda yatınca benimde gözüm korkuo D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…