Arkadaşlar,5.günüm yorumlarınızı bekliyorum (resimli)

Canim cok hos gozukuyor bence daha fazla kalkik isteme zaten kalkik cok hos gozukuyor

daha çok yeni 1-2 aya anca iner gibi gelio bu şişlik çok normal bence güzel olucakbende olucam son bir haftamm!!:))

Bence harika görünüyor burnunuz kalkıklığı ve kavisi de çok yerinde diye düşünüyorum üstelik şişi inince iyice ortaya çıkıcak özellikle kavisi hiç korkmayn

bence sen böyle gözükmesine şükür et burnu kalkık kavisli olanların suratına baktığın an anlaşılıyor estetik olduğu
çok yapmacık duruyor

ameliyatı estetik cerraha mı yoksa kbb doktoruna mı oldunuz? eğer kbbyse septoplasti ve rinoplasti birlikte mi oldu??

çok güzel görünüyor burnunuz, yeterince kalkık bence de.

ameliyatı estetik cerraha mı yoksa kbb doktoruna mı oldunuz? eğer kbbyse septoplasti ve rinoplasti birlikte mi oldu??

çok güzel görünüyor burnunuz, yeterince kalkık bence de.

Benim ameliyatımı kbb doktoru yaptı evet septoplasti ve rinoplasti birlikte oldu. Kapalı yöntemle oldum. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

bence sen böyle gözükmesine şükür et burnu kalkık kavisli olanların suratına baktığın an anlaşılıyor estetik olduğu
çok yapmacık duruyor

Evet aslında haklısın doktoruma yapmacık olduğu çok belli olmayan hafif kavisili ve hafif kalkık olsun demiştim ben de aşırısını beğenmiyorum buradan sizlerin görüşlerinizi öğrenmek istedim.Aslında bunun için de çok erken sanırım, daha alçılı ve çok şiş ama merak işte :) yorum için ayrıca teşekkür ederim...

canım bunun daha kalkığı ve daha kavislisi ne olurdu merak ettim açıkcası :)) daha ne olacak aşırı kavisli bnce ve çok kalkık burun deliklerin görünüyor baksana.bnce birazinmesi iyi olur

canım bunun daha kalkığı ve daha kavislisi ne olurdu merak ettim açıkcası :)) daha ne olacak aşırı kavisli bnce ve çok kalkık burun deliklerin görünüyor baksana.bnce birazinmesi iyi olur

:))) aslında buradan okuduğum yorumlara göre değişmesi lazım cuma günü alçım çıkacak o zaman yine resim paylaşacağım yorumlarınızı merak ediyorum çünkü. Yorum için çok teşekkürler canım

Burnun havalarda:))

Şu haliyle bile çok hoş görünuyor. Atel çıktığın da düşünemiyorum :) Şişliklerin de büyük bir kısmı gitmiş gibi? Eğer öyleyse çok şanslısın..

Şu haliyle bile çok hoş görünuyor. Atel çıktığın da düşünemiyorum :) Şişliklerin de büyük bir kısmı gitmiş gibi? Eğer öyleyse çok şanslısın..

Çok Teşekkür ederim çok mutlu oldum:) yüzüm şiş ama ilk günlere göre bayağı indi aslında. Teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…