güzel görünüyo gerçekten...doktorunuz kim acaba...
Teşekkürler canım detayları sana özelden gönderiyorum
çok hoş görünüyor, kavisli kalkık bir burun, güzel bir buruna benziyor, atel çıkınca altından hoş bir burun çıkacak gibi, doktorunuz ankara da mı?
detaylardan ben de haberdar olmak istiyorum, doktor araştırıyorum bu süreçte bana yrdımcı olursanız çok sevinirim
Canim cok guzel olmus kacinci gunun ? hic morluk yok dun kardesim oldu yuzu avatardaki kiza benzedi cok sisti gozler morardi sen morluk ,sislik icin ekstra krem ilac kullandinmi?
Mesajlarına bakabilir misin canım?
çok teşekkür ederim canım.benim 9.günüm ikinci gün yüzümün en şiş olduğu gündü,3.gün de şişti sonra birden inmeye başladı yani benimki 3 gün msksimumdaydı ilk 3gün sürekli buz yaptım tavsiye ederim kesinlikle faydası oldu bence.gözlerim morarmıştı ama buzdan başka birşey uygulamadım şu an da hafif morluk var aslında belli olmuyor resimde.kardeşine geçmiş olsun 1haftada değişecek mutlaka
canim cok guzel olmus kacinci gunun ? Hic morluk yok dun kardesim oldu yuzu avatardaki kiza benzedi cok sisti gozler morardi sen morluk ,sislik icin ekstra krem ilac kullandinmi?
krem olarak arnıca yı onerırım hem oncesınde ve sonrasında kullandım bırıncı haftam bugun hıc morlugum sısım yok..
Biraz fazla kalkık gibi duruyor ama güzel.
Tesekkurler canlarim insallah yeni burunlariniz sans getirir hepinize:)
Merhaba arkadaşlar.bugün 5.günüm burnumu çok merak ediyorum.doktoruma biraz kavisili ve biraz kalkık olmasını istediğimi söylemiştim, istediğim şekilde olduğunu söyledi ama bilemiyorum...sizce nasıl görünüyor bu görüntüden anlaşılır mı bana düz gibi geliyor da. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Eki Görüntüle 843315
Canım ya harika görünüyor şimdiden!Acil yeni foto bekliyoruz.
Teşekkürler canım detayları sana özelden gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?