Arkadaşlar,5.günüm yorumlarınızı bekliyorum (resimli)

çok hoş görünüyor, kavisli kalkık bir burun, güzel bir buruna benziyor, atel çıkınca altından hoş bir burun çıkacak gibi, doktorunuz ankara da mı?

Çok teşekkür ederim doktorum İstanbul'da.alçım dün çıktı burnumda sadece bant var şu anda.İnşallah şişlikler inince de güzel görünür

Canim cok guzel olmus kacinci gunun ? hic morluk yok dun kardesim oldu yuzu avatardaki kiza benzedi cok sisti gozler morardi sen morluk ,sislik icin ekstra krem ilac kullandinmi?

Canim cok guzel olmus kacinci gunun ? hic morluk yok dun kardesim oldu yuzu avatardaki kiza benzedi cok sisti gozler morardi sen morluk ,sislik icin ekstra krem ilac kullandinmi?

Çok teşekkür ederim canım.benim 9.günüm ikinci gün yüzümün en şiş olduğu gündü,3.gün de şişti sonra birden inmeye başladı yani benimki 3 gün msksimumdaydı ilk 3gün sürekli buz yaptım tavsiye ederim kesinlikle faydası oldu bence.gözlerim morarmıştı ama buzdan başka birşey uygulamadım şu an da hafif morluk var aslında belli olmuyor resimde.kardeşine geçmiş olsun 1haftada değişecek mutlaka

buzmu yaptın uc gun. ılk senden duydum.amelıyattan cıktıktan sonra bes saat hemsıreler devamlı degıstırerek koydu buzu sonra yasak dedıler .benm tam bugun bır haftam oldu sadece 3. Gunu sıstım bırgun sonra hafıfledı sımdı cok ıyım pazartesı alcı cıkıcak hayırlısıyla..

canim cok guzel olmus kacinci gunun ? Hic morluk yok dun kardesim oldu yuzu avatardaki kiza benzedi cok sisti gozler morardi sen morluk ,sislik icin ekstra krem ilac kullandinmi?

krem olarak arnıca yı onerırım hem oncesınde ve sonrasında kullandım bırıncı haftam bugun hıc morlugum sısım yok..

krem olarak arnıca yı onerırım hem oncesınde ve sonrasında kullandım bırıncı haftam bugun hıc morlugum sısım yok..

Ben 3gün buz uyguladım canım yasak diyen olmadı açıkçası ondan buzdan başka birşey yapmadım buz rahatlattı beni geçmiş olsun canm

Tesekkurler canlarim insallah yeni burunlariniz sans getirir hepinize:)

Canım ya harika görünüyor şimdiden!Acil yeni foto bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…