canım burnun ne kadar güzel gözüküyor ilerde nasıl olucak merak ediyorumm :)
Çok saol canım güzel yorumlar duyunca rahatladım biraz :)
Alci cikinca resimlerini gormek isterim canim
Merhaba arkadaşlar.bugün 5.günüm burnumu çok merak ediyorum.doktoruma biraz kavisili ve biraz kalkık olmasını istediğimi söylemiştim, istediğim şekilde olduğunu söyledi ama bilemiyorum...sizce nasıl görünüyor bu görüntüden anlaşılır mı bana düz gibi geliyor da. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Eki Görüntüle 843315
Cevabın için çok teşekkür ediyorum. Aslında eski haline kıyasla güzel ama biraz daha kalkık olmasını isterdim sanki. Atel çıkınca acaba bir sürprizle karşılaşır mıyım acaba diyorum :)
Alçıyla bile güzel olduğu belli geçmiş olsun darısı bana:)
alçıyla hepimizin burnu çok güzel asıl alçı çıktıktan sonra ortaya çıkıyor ak koyun kara koyun. benim burnum da alçılıyken tıpkı böyleydi alçı çıktıktan 3-4 gün sonra alçının bıraktığı iz sebebiyle yine aynı şekil kalkıktı bi kaç gün geçip alçının izi geçince burun çok çok az kalkık görünmeye başladı. burun 6 ayda oturuyor o süreçte kavis de çıkıyor diyorlar ama bilemiyorum benim burnum da daha 3 haftalık yeni yani ne desem yalan olur
:) yok yok biraz daha inse demem :) aslında çok erken daha alçıdan şekli bile tam belli değil merak işte, zaman geçmiyor :) çok teşekkür ederim yorum içinbiraz daha kalkık mı yeterince kalkık bence ki bende kalkık istedim alçıdan anlaşılmıyor kalkık olduğu gibi hissedebilirsiniz ama yeterince kalkık sonrada acaba biraz daha mı inse çok mu kalkık dersin :) çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun. Çok güzel burnun var. Ne kadara oldun ameliyatı canım ? Ve kime oldun ?
Merhaba arkadaşlar.bugün 5.günüm burnumu çok merak ediyorum.doktoruma biraz kavisili ve biraz kalkık olmasını istediğimi söylemiştim, istediğim şekilde olduğunu söyledi ama bilemiyorum...sizce nasıl görünüyor bu görüntüden anlaşılır mı bana düz gibi geliyor da. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Eki Görüntüle 843315
alçın çıkmış halinin fotograflarını bekliyoruz böyle bişey anlaşılmıyor
arkadaşım bence çok güzel bir burun olmuş ben bu konuda oldukça billgi sahibiyim ve doktorun çok başarılı bir operasyon yapmış güle güle kullan
Teşekkürler arkadaşım umarım öyledir yarın göreceğim artık :)
Çok güzel gibi duruyo :) benim istediğim tarz bi burun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?