Arkadaşlar,5.günüm yorumlarınızı bekliyorum (resimli)

alçıyla hepimizin burnu çok güzel asıl alçı çıktıktan sonra ortaya çıkıyor ak koyun kara koyun. benim burnum da alçılıyken tıpkı böyleydi alçı çıktıktan 3-4 gün sonra alçının bıraktığı iz sebebiyle yine aynı şekil kalkıktı bi kaç gün geçip alçının izi geçince burun çok çok az kalkık görünmeye başladı. burun 6 ayda oturuyor o süreçte kavis de çıkıyor diyorlar ama bilemiyorum benim burnum da daha 3 haftalık yeni yani ne desem yalan olur

Geçmiş olsun. Çok güzel burnun var. Ne kadara oldun ameliyatı canım ? Ve kime oldun ?

Cevabın için çok teşekkür ediyorum. Aslında eski haline kıyasla güzel ama biraz daha kalkık olmasını isterdim sanki. Atel çıkınca acaba bir sürprizle karşılaşır mıyım acaba diyorum :)

biraz daha kalkık mı yeterince kalkık bence ki bende kalkık istedim alçıdan anlaşılmıyor kalkık olduğu gibi hissedebilirsiniz ama yeterince kalkık sonrada acaba biraz daha mı inse çok mu kalkık dersin :) çok geçmiş olsun...

Evet canım haklısın alçıdan belli değil aslında,benim kaşlarımın arası bu kadar yüksek değil daha inik,alçıdan o da belli olmuyor burun şekli de genişliği de belli değil aslında.ben çok sabırsızım bekleyemedim çıkmasını merak ediyorum çok:) okuduğum yorumlara göre alçıdan sonra değişiyormuş dediğin gibi 6 ayda belli olacak asıl şekli,merakla bekliyorum inşallah hepimizin burunları istediğimiz gibi olur.yorumun için çok teşekkür ederim :)

:) yok yok biraz daha inse demem :) aslında çok erken daha alçıdan şekli bile tam belli değil merak işte, zaman geçmiyor :) çok teşekkür ederim yorum için

arkadaşım bence çok güzel bir burun olmuş ben bu konuda oldukça billgi sahibiyim ve doktorun çok başarılı bir operasyon yapmış güle güle kullan

Merhaba arkadaşlar,alçım dün çıktı burnum şiş bir halde tam şeklini görebilmek için şişliklerin inmesi gerekecekmiş ama biraz belli oluyor sonuçta. Sizce kavisi ve kalkıklığı nasıl duruyor? Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…