• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ACI ÇEHRE KULLANANLAR VAR MI?

sunney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
188
73
98
Komşum kullanmış 45 gün düzenli kullanınca 2 günde 1 kilo vermiş çok zayıfladı

ama başkaları da kullandıysa yada bilgisi oln varsa paylaşabiili mi

Komşum kullanmış 45 gün düzenli kullanınca 2 günde 1 kilo vermiş çok zayıfladı
ya sana mantıklı geliyor mu gerçekten 2 günde 1 kilo vermek.
1 kilo vermen için 7000 kalori yakman lazım.
Onun için de ya günde aldığın kalori sayısını azaltacaksın ya spor yapacaksın ya da her ikisi de.
Oturduğun yerden 7000 kalori yakan bir ilaç henüz bulunamadı.
Arkadaşın ödem atmıştır. Yarın eski rakamı görür.

Eşim kullanıyordu , ben tavsiye etmem .Bağırsakları çalıştırıyor sadece ishal ediyor vucüdaki suyu atıyor.Kilo falan verdimiyor, ben zararlı buldum .Kilo vermek için doğru yöntem değil tadıda çok kötü.

Teşekkürler cevabınız için çok kilo almaya başladım sigarayı bıraktım ne yapacağımı şaşırdım,

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin yumurta yeşillik
öğlen bir dilim ekmek yemek yoğurt
akşam ekmeksiz yemek

bu şekilde bir ayda 3,5 kilo verdim. bu nasıl daha iyi değilmi

haaaa sabah kalkınca limonlu bir bardak ılık su

Doğum dan sonra kilolarımı verdim ama sigara dan sonra veremez oldumm

Benim tavsiyem , kilolardan kurtulmak için kesinlike egzersiz ve dikkatli beslenme diğerleri fasa fiso...
Yeşil çay, yeşil kahve,10 bitkili çay,limonlu su vb.bunlar metebozlizmayı hızlandıran şeyler ,diyet yapmazsan egzersizde yoksa sadce kilonu dengeliyor.

Oturup bir dana yiyip de ardina bu ilaci kullanirsan 10 kilo verirsin!!!
Böyle bir sey mi bekliyorsunuz? Cok tehlikeli, kullanmayin. Agzinizi tutarak vermrye calisin. Tek yol az yemek. Ben de basladim. Az yiyorum ve böyle verecegim inşallah. ..
Mucize beklemeyin, olmaz.

akupunkturada gittim giderken iyi zayıfladım ama bırakınca tekrar aldım verdiğim kiloları

Biraz daha kibar olalım lütfen sadece merak ettim gerçekten öylemi kullanan var mı diye

Bende artık az az yeyip 4 buçuktan sonra bhiç birşey yemeyeceğim inşallah başaracağım

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

Back
X