Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ne olursunuz yardım!!!

heidi87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
59
0
36
İstanbul
ailevi meselelerimden dolayı yazıyı silmem gerekti tamamen kaldırabilirseniz forumumu rica etsem cok teşekkür ederim kolay gelsin.

Son düzenleme:
erkekler işte canım akılları belden aşağı çalışır
şimdilik sadece konuşmuş ilerde oda bir eve giderse o zamanda ayrılmayacakmısın

bilmiorum daha konusmamıs bana da bul birini diyor bunları erkek arkadasıyla konusuyor ona soylersem ayrılmam gerekir kesinlikle ya ayrılcam yada susup oturcam:/

"ben yapamam sevgilim var" dediyse ayrılmana gerek yok cnm. sakın hesap sorma ve bişey söyleme ama facebooka gizli gizli girmeye devam et oku bakalım kızlarla yazışııyor mu bi bak bakalım

not: erkekler küfürlü konuşurlar kendi aralarında "s...." "a...k..." falan çok kullanırlar bunlara takılma o kadar. ama tabi üst paragrafta yazdıklarımı dikkate al.

hayır oyle bişey demedi. ama benimkisi gorurse ..... olur yazmıs ama kendi demiş bana da bul die ama ben uye olamam benimkisi gorur sen bana bul demiş:s offf

en an aldatılacağın şüphesiyle yaşamak istemiyorsan sen de onun içine kuşku düşür derim ben.

senin onu bırakmayacağını düşündüğü için başkalarına yönelmek ona kolay geliyordur.

yok mayıscadı o benden cok korkuo cok kez ayrıldım hic aramadım baglantılarımı kopardım beni cok sevdiğine emindim bu olaya kadar . onun icine kusku düşürmem de biişe yaramaz işte ya ayrılcam ya da susup taip etcem ama bu evlensede yapar mı acaba:s

hayır oyle bişey demedi. ama benimkisi gorurse ..... olur yazmıs ama kendi demiş bana da bul die ama ben uye olamam benimkisi gorur sen bana bul demiş:s offf

bak seen demek öyle beyefendiye bak. kıskandır sen de onu bakalım kendi başına gelince ne tepki vericek bencil şey

ya isteyerek diil de bi arkadasım zaten tam 2 gn once bana boncuk gozlu filan bişeler yazmıs gordu bu da küplere binmişti bu da yani ilk defa bole bişe oldu silmen lazım bence filan dedi baya sinirlendi küfretcem simdi ama tanıdıkların var dedi. sana resmen asılıo pislik herif filan dedi cok bagırdı telde filan . yani alakası yok kıskandırmakla bişe deişmicek 2 gün once oldu bu olay bundan daha fazla da kıskandırılmaz yani zaten bilerekde yapmamıstım tam üstüne bu olay denk geldi zaten

bence bu çocuktan hayır gelmez... senden korkmuş olması onu saman altından su yürütmeye itiyo demek ki... yarın evlendiğinde de devam eder huylu huyundan vazgeçmez... ilerde boşanmaktansa şimdiden ayrılmak daha hayırlı görünüyor...

ayrılırmaya karar versem zaten o yazdıklarını gondercem ona maille yada faceden silcem heryerden engellicem şok gecircek sonra üzülsün dursun asla da barısmıcam zaten ona soylediğim andan sonra barısmam . o benden daha cok üzülür boylece de karar veremiorum offf

çok fazla bağlanmadan yol verin, gitsin nereye gidiyorsa.. :1closedeyes:

kusura bakma ama heidi87 iç yüzü ortaya çıkmış,açık açık diğer arkadaşından yardım isteyip kız arıyo iştee
evlenince ne değişcek şimdi yapsa aldatmış sayılmıyomu:uhm:
evlenince aldatırmı demişsin.sence??
düşün sen canm

bilmiorum daha konusmamıs bana da bul birini diyor bunları erkek arkadasıyla konusuyor ona soylersem ayrılmam gerekir kesinlikle ya ayrılcam yada susup oturcam:/

illa sana boynuz hediye etmesini mi bekleyeceksin. -tatlicadiarzu-

bas tekmeyi

yaa cnm kusura bakmada sana yapılan cok buyuk bı haksızlık ve saygısızlık bu ne demek banada yap bıseyler hem sende hıc ona soylemesem mı dmıssın neden soylemıceksın kı tabıkıde soyle soylemeden yapabılır mısın hem her zaman facebookta mı konusuyolar kı ıcın ıcını yıycek her zaman acaba yıne boyle seyler var mı dıye bence en kısa zamanda konus hıc vakıt kaybetme bence ona soylemeden devam etmen cok sacma olur resmen goz yummus olursun

ya kesin ayrılırım ya da susarım işte yarın karar vercem sizde bana yardımcı olun aslında yazıları buraya kopyalamak isterimde cok küfürlü ve dogru olmaz die düşünüorum off:s

ya kesin ayrılırım ya da susarım işte yarın karar vercem sizde bana yardımcı olun aslında yazıları buraya kopyalamak isterimde cok küfürlü ve dogru olmaz die düşünüorum off:s

hala susmayı düşünüyorsan, birkaç sene sonrası için "bir derdim var" bölümünden bir yer kirala.. ihtiyacın olacak gibi.. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…