hayır oyle bişey demedi. ama benimkisi gorurse ..... olur yazmıs ama kendi demiş bana da bul die ama ben uye olamam benimkisi gorur sen bana bul demiş:s offf
benim 1 yıldır süren bi ilişkim var sevgilimden memnundum bugune kadar. 1 ay once bulustugumuzda telfnda kardeşine facebook şifresini soyledi bende yanındaydım merak işte girdim baktım bazen. bugun girdiğimde en yakın erkek arkadasıyla konusyordu . arkadası netten bi kız buldugunu işte evine gideceğini soyledi daha yeni tanıstıgı bi kızın evine yani ne için gittiği belli. bi uygulamamı ne varmıs facebookda ordan tanısmıslar.benimkisi de bana da yap bişeler dedi o da sen gir bak yazmıs ben bunları chat bolumunden okuyorum. benimkisi de işte ben bulamam sevglm anlarsa kotu olur falan ama cok kufurlu yazılar cok farklı inanamadım o olduguna. yani neapmam gerektiğini bilemedim. elim ayagım titrio ona soylersem kesin ayrılmam lazım . soylemesem mi neapsam. bu arada bizim hic yatak ilşikimiz olmadı.konusu bile gecmior ablamla tanıstı ben onun bi kac akrabası ve kardeşiyle de tanıstım .. annesiyle tanıstırmak istiodu erken diordum cunku askere gitti geldi filn iyice tanımıorum diye . off neapcam bilmiorum daha 1 saat olmadı olay olalı hemen buraya yazdım cunku bilmiorum NE YAPICAM BEN? ya ayrılırım ya hic soylemeden devam ederim offf babama anlattım ben onu ilk sevgilimdi benim neapmam lazım o 30 ben 23 yasındayım bu arada ikimizde okumus insanlarız neden bole seylere gerek duyuyo anlamıorum . Neden beklemio beniben onu askerde beklemiştim beni sevmio mu yoksa
bilmiorum daha konusmamıs bana da bul birini diyor bunları erkek arkadasıyla konusuyor ona soylersem ayrılmam gerekir kesinlikle ya ayrılcam yada susup oturcam:/
hayır oyle bişey demedi. ama benimkisi gorurse ..... olur yazmıs ama kendi demiş bana da bul die ama ben uye olamam benimkisi gorur sen bana bul demiş:s offf
ya kesin ayrılırım ya da susarım işte yarın karar vercem sizde bana yardımcı olun aslında yazıları buraya kopyalamak isterimde cok küfürlü ve dogru olmaz die düşünüorum off:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?