Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ne olursunuz yardım!!!

az oncekı msjımda hem her zman facebookta mı konusyolar ki yazmısım yani belki yüzyüzede konusyolardır snın bılmedgın seylerde vardır kımsenın gunahını almak ıstemem yanlıs anlama saakın ama susabılecek mısın bence rahat edeemezsın sureklı ıcınde kusku olur evlendıgnı dusunsene her gun ne yapıyo acaba tekrar yapar mı dıye dusunup durursun bısey yapmamıs olsa bıle dusunmesı bıle son derece yanlıss sevıyosa neden arkadasına kendısınede ayarlamasını ıstıyo cok sınırlendım bıraz otur ve sakınce dusun bence kesınlıkle susup devam etme arastır konus ayrıl veya ayrılma dıyemem sana ama mutlaka konusmalısın neden susucaksın kı

sizce ona ne dmeliyim yazdıklarını gonderip tüm baglantılarımı koparmayı düşünüorum baska ne demeliyim acaba hic konusmıcam zaten

konsuursam ayrılmam gerekir ben yapamam bile bile devam edersem göz yummus olurum asıl incihan demirci yazıyorum ozelden

ya kesin ayrılırım ya da susarım işte yarın karar vercem sizde bana yardımcı olun aslında yazıları buraya kopyalamak isterimde cok küfürlü ve dogru olmaz die düşünüorum off:s

ayrılırsan yalnız kalmaktan korkuyorsun değil mi?

ya bir daha başkası girmezse hayatına ? şimdi iyi ya da kötü bir sevgilin var.

ayrılırsan boşluğa düşeceksin. o boşluğa katlanamayacaksın.

aşk (!) acısı eritecek seni sanıyorsun değil mi

bu yüzden susmalısın. ha tabi diğer taraftan kendince savunman da var. sizin aranızda cinsel olaylar geçmedi. erkek adamın ihtiyacıdır ya normal öyle girişimlerde bulunması. bu yüzden aldatma sayılmaz.kaydirigubbakcemile

sus canım sen susbuyrunnnnnnnnn

boynuzların buradan cehennemin dibine yol alırken de sus ama.

bir düşün bakalım. bu senin şahit olduğun olay. ya olmadığın kaç defa aldatıldın?

ama sen sus yine de. böyle birini bir daha bulamazsın. sadakat mi kalmış bu devirde . bütün erkekler aldatır. aldatmayan erkek mi var canımboshayallersmile

sen sus bence de susbuyrunnnnnnnnn

üç maymunu oyna: görmedin, duymadın...gamyoncuiremsu

katılıyorum...

nasıl olsa ayrılmayacaksınız, artık sevgilinizin özelini karıştırmayın.. görmeyin, duymayın, böyle mutlu yaşayın..

sen bana bul ne demek ya. şöyle düşün canım;
sen bu yazıyı görmeseydin nolacaktı?
bu arkadaşı seninkine kızı bulduğunda
seninki kızla buluşacaktı
artık ne yaparlar bilemem!
ve bu süre içinde de sana bi güzel ya uyuyorum, ya hastanedeyim, ya cenazedeyim diye
bi güzel yalan söyleyecekti
senin de hiç bişeyden haberin yok
aldatılanlar kafilesine katılacaktın
bi insan da niyet önemli
seninki hiç çekinmeden senden gizli bişeyler yapmanın yolunu arıyo
ve bu evlenmeden önce senin tarafından ortaya çıkarılıyosa
şükret haline
şanslısın
neresinden dönersen kardır
evliyken aldatılsaydın daha mı iyi?

ben önceki yazıları okumadan yazdım cevabını? kararın susmak mı yoksa?

YOK YArın ayrılcam buyukihtimal cunku carpıntı geldi ben ona eskisi gibi davranamam icimde tutamam. solicem soliyincede ayrılcam hatta direk mail atcam hazır mail sabah iice düşüneyimde atayım diorum

ya bilmiorum emin olamıorum:s dalgasına mı yazdı acaba nie ole yazdı die gülüşmeler cok var yazıda of ya

böyle dalga mı olur heidi? çok iyimser gördüm seni gerçekten heidi gibisin.
bence ona mesajla veya maille falan uzaktan söyşeme,
düşünme fırsatı hatta arkadaşlarını ayarlama fırsatı verirsin ona
ki sen de inanma potansiyeli var gördüğüm kadarıyla.
direk yanyanayken yüzüne söyle söyşeyecksen de böyle şeyler
konuşmadan olmaz.
ne demek konuşamam falan.
ilişkin dönüm noktasında bence.
Konuşmamayı mı tercih ediyosun?

YOK YArın ayrılcam buyukihtimal cunku carpıntı geldi ben ona eskisi gibi davranamam icimde tutamam. solicem soliyincede ayrılcam hatta direk mail atcam hazır mail sabah iice düşüneyimde atayım diorum

Ben de bunu anlamıyorum heidi kardeş.
1 sene çıkmışın tamam o sana adilik yapmış ama
maille ayrılık mı olur?
Güzelce git içinde ne varsa yüzüne söyle.
Hem onun yüz ifadesini görmek istemez misin?
Bence bu çok öenmli
nasıl bi tepki vereceği bile kararında haklı mıymışsın ya da değilmiymişsin
bunu sana gösterecektir.
Maille ayrılık olmaz ya da mesajla.
Bi gün biyerde yine mutlaka biraraya gelincek demektir bence.

yuyuze yada konusarak yapamam ben . zaten kandırılmaya müsaitim yuzyuze hic ayrılamam onun icinde kalsın daha ii yoksa kandırır beni.

ben ona soylediğim anda ayrılmam lazım tepkisi hic onemli değil papato ya suscam ya da konusup ayrılcam . ayrılmazsam cok yuz goz olur. yani solediğim anda bitmesi lazım . bitirmessem bu kız nasılsa afetti bosver der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…