- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
ya kesin ayrılırım ya da susarım işte yarın karar vercem sizde bana yardımcı olun aslında yazıları buraya kopyalamak isterimde cok küfürlü ve dogru olmaz die düşünüorum off:s
konsuursam ayrılmam gerekir ben yapamam bile bile devam edersem göz yummus olurum asıl incihan demirci yazıyorum ozelden
ya kesin ayrılırım ya da susarım işte yarın karar vercem sizde bana yardımcı olun aslında yazıları buraya kopyalamak isterimde cok küfürlü ve dogru olmaz die düşünüorum off:s
ee şey diye düşüncek ben bunu aldattım bu goz yumdu barıstı bidaha yaparım dicek
ayrılırsan yalnız kalmaktan korkuyorsun değil mi?
ya bir daha başkası girmezse hayatına ? şimdi iyi ya da kötü bir sevgilin var.
ayrılırsan boşluğa düşeceksin. o boşluğa katlanamayacaksın.
aşk (!) acısı eritecek seni sanıyorsun değil mi
bu yüzden susmalısın. ha tabi diğer taraftan kendince savunman da var. sizin aranızda cinsel olaylar geçmedi. erkek adamın ihtiyacıdır ya normal öyle girişimlerde bulunması. bu yüzden aldatma sayılmaz.kaydirigubbakcemile
sus canım sen susbuyrunnnnnnnnn
boynuzların buradan cehennemin dibine yol alırken de sus ama.
bir düşün bakalım. bu senin şahit olduğun olay. ya olmadığın kaç defa aldatıldın?
ama sen sus yine de. böyle birini bir daha bulamazsın. sadakat mi kalmış bu devirde . bütün erkekler aldatır. aldatmayan erkek mi var canımboshayallersmile
sen sus bence de susbuyrunnnnnnnnn
üç maymunu oyna: görmedin, duymadın...gamyoncuiremsu
ya bilmiorum emin olamıorum:s dalgasına mı yazdı acaba nie ole yazdı die gülüşmeler cok var yazıda of ya
ya bilmiorum emin olamıorum:s dalgasına mı yazdı acaba nie ole yazdı die gülüşmeler cok var yazıda of ya
YOK YArın ayrılcam buyukihtimal cunku carpıntı geldi ben ona eskisi gibi davranamam icimde tutamam. solicem soliyincede ayrılcam hatta direk mail atcam hazır mail sabah iice düşüneyimde atayım diorum
o yazışmaları yaparken ağlayacak hali yoktu heralde :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?