Canm allh sabır versin ilk önce
Bu kv görümceler neden böle anlamıyorum
Şimdi anneler hep ewlatlarını korur
Kötü yönden düşünme canm bnm biraz sakin ol saglıklı düşün
Kv kızmla iyi olmassan oglumlada olamaddın sözünü bi tehdit olarak algılama hani belki aranzda ğroblm olur oda eşinin kardeşi sonuçta aranızda sıkıntı olur demk istemiştir
İyiyle herkes anlaşır canım
Olgun ol güçlü ol dik dur
Ve kv veya görümceyle laf dalaşına asla girme konuyu kısa kes bnce hani onu duymazdan geliyomuş havasına gir ve hissettir
Bu kv cıldırtır
Görümceyle aranzda nd geçti bilmiyorum ama kesinlikle samimi ılmamk lazım onu biliyorum
En iyisini sen bilirsin taviz verme ama çemkirme :)))
Sakin ol ama kendinide ezdirme
Heyyy Allhım biraz rahat durun :))) kv kaynıyor arkadas
iyi niyetle aranızı düzeltmeye çalışacağına kızımla anlasamazsan oğlumlada mutlu olamazsın demek ne demek yahu.sanada bravo kendini ezdirme canım.bidahada görümce konusunu açarsa sen karışma anne bu konuya yoksa seninlede aramızda problem olacak de.konusmak istemiyorum bu konuyu de.azıcık aklı varsa seninle kötü olmak istemiyorsa bidahada bu şekilde bu konuyu konusmaz seninle.
hiç anlamıyorum neden böyle bu kvdeler.güzellikle sizi barıştırmaya çalışsa ne kadar güzel bi örnek olurdu.ama hep yılan gibi sokacaklar işte
Baktım canm bnce mesafe koymakla en iyisini yapıyosun elinle arana nifak tohumu ekecek kim olursa olsun uzak durmalısın
Ama küs olmayın müslümanın müslümana küslüğünün 3 günden fazlası haramdır
Canm konuş ama tawrını koy dedıgım gıbı mesafeni koru ölene kadar bu böle gitmez
Siz hep yüzyüze bakacaksınız ömrünü sürekli bunları düşünerek ziyan mı edeceksin
Eskisi gibi olmayacagını ama bölede dewam etmiyecegini hissettıren bi dawranış sergıle bnce
Kv kp görümceye eltiye kısaca insanlar laf anltmk zordur bunu iyi bilnlerden biride sensin canm
Sabır sukunet iyilik dogurur
Cok konusmak ve sabırsızlık ise gıybet kötülük bitmeyen bela dogurur bunu yasadın biliyosun canm
Eşinle konuş orta yolu nasıl bulabılecegınızı düşünn kım haklı kım haksız degıl olması gerekn ne bunu tartışın ve artık bi ohhh de sıkma canımı artık canm
canım bu insanlara orta yolu göstermek çok zor. bi azıcık yüzlerine gül tepene çıkıyolar. özellikle görümcem. o yüzden görümcemle en iyisi böyle olmak.doğum yapacak yakında mecbur gidicem. ama samimi olamam. çok konuşamam. içim almıyo canım. eşim arada olmasa hiç birinin dönüpte yüzüne bakmam. çok bıktırdılar..
Oooooo orda durcaz yalan dolanda war hee canm walla sen iyi dayanıyosun ama gülüm nereye kadar böle gitcek bak dua et eşin arkanda
Canm sen bnce artık görünce sadece selam selam
Ama dedıgın gibi yüz gösterme
Çünkü belli cok haddini aşmışş valla canm rabbim yardımcn olsun ne diyeyim bilmm ki(
Dimagım tutuldu
bu arada söyledim ben artık kıızınla eskisi gibi olamam. ayy birde diyo kızımı tavla biraz. onun bana muhtaçlığı yok benimde ona ne tavlıcam dedim. sanki dalga geçiyo benimle yaa
Ewet canm bazu insanlar hadsizdir arsuzdır yüzsüzdür ama dedigim gibi selam ver cık yüzünü asma hiçbiş yokmuş gibi dawran ona tawrını belli et
Yani böle gülüyorum ama sana degil konusuyorum ama sana degil haddini yerini bil der gibi bi tawır
Rahmetli dedem derdiki kızm köpek havlar kuzarsın bışwer havlasın köpeğin hatrına degilde sahibinin hatrına havlasıgını duymassın sende böle eşinin hatrına mecbur bakcan yüzlerine
canım ben sana onların yani kv görümcenin yalanlarını anlatsam anca filmlerde bu kadar profesyonel yalan olur dersin.( ben ve eşim ile ilgili değil).
kv bişey anlatırken yalan olduğunu çok iyi anlıyorum.. kendini akıllı zannediyo ama nafile..
eşimde beni haklı bulur çok konu açılmayınca annesine bişey demez..konu açılınca söyler..
Hayy allh ım güldüm he :))
C anm gül geç allah askına senin su saatlerde yha uyuman yada malum işler yapman gerekir tAkma artık kafana ( kızma lafın gelişi dedim malum iş)
Yha dua edelim inş rabbim böle insanlara anlayış akıl fikir versin
Eşinin bu tawrı tutumu çok güsel haklının yanında olması yani :))
Bence kendini yıpratma şimdi onlar bi tarflarından soluyarak uyuyor sen ne yapsam diye hiç tanımadıgın insanlardan fikir almk istiyosun saat 3:30 bnm kalkmama 3 saat kalmış bu arada
Neyse hmcinsimsin seni rahatlatcaksa sabaha kadar konusurz:))
Duada ederim senin için canm
malum iş oldu bitti bileşaka bi yana eşimi uyuttum. sonra 2 saat ders çalıştım (kpss ye hazırlanıyorum). birde bu konuyu sizlerle paylaşayım dedi canım..
amin canım amin...
Allahimmm nedir herkesin , Kaynanadan
Gorumceden cektigi......
valla ben anliyamiyorum , cocuklari evlendikten
Sonra neden bukadar tatli oluyo..
gelin neden sevilmiyo , sanki millet zorla
kizlarini veriyo bunlara!
o Gelinlerde ana kuzusunedir bu dusmanlik...
Siz bunlarin yuzunden esiniz le aranizi
Sakin bozmayin..
ve ignore edin el Inizden geldikce.
fazla SIKI FIKI olmayin ..
Allahimmm nedir herkesin , Kaynanadan
Gorumceden cektigi......
valla ben anliyamiyorum , cocuklari evlendikten
Sonra neden bukadar tatli oluyo..
gelin neden sevilmiyo , sanki millet zorla
kizlarini veriyo bunlara!
o Gelinlerde ana kuzusunedir bu dusmanlik...
Siz bunlarin yuzunden esiniz le aranizi
Sakin bozmayin..
ve ignore edin el Inizden geldikce.
fazla SIKI FIKI olmayin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?