Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm calışmıyorum ewhanımıyım 17 aylık kızım varkız uykusuz nasıl dayanıcan gün boyu. çalışıyosun bide galiba..oh afiyet olsun bu arada..
okudum canım da o konuya yorum bile yapamadım çünkü elti tam bi numunelik yani. evlerden ırak..
Hiç stratejik davranmıyorsunuz. Görümcenizle kötü bile olsanız annesine bu şekilde anlatmanız yanlış.
Gelin anneme benden böyle bahsetse annem muhtemelen gelini paralardı.
Bence davranisin cok dogru kendini guzelvsavunmussun ve de ifade etmissin boyle devam et
Valla konunun hepsini okudum ama bir tane bile stratejik davranıs göremedim. Hala "hadi paralasın bakalım" havasındasınız.
Neyse.
sen gayet yerinde konuşmuşsun.. ama kadını biliyorsun neden iyilik yapıp denize atıyorsun ki. yemeklerini falan düşünme.gitme...aynen onun akrabalara uyguladığı taktiği uygula.. etme bulma dünyası ne de olsa..
Görümcenizle aranızdaki sorun sadece size akşamları gelip gitmesi mi başkaca ne sorununuz vardı. Ne güzel kaynananız size gelmiş yemiş içmişsiniz oturmuşsunuz o da aranızı yapmaya çalışmış güzellikle söylemiş değişti demiş şans ver demiş sen barışır ya da barışmazsın ama kaynanana karşı kızına kötü laflar dersen, kız kardeşi yüzünden beni boşanacaksın hadi bakalım dersen kusura bakma o da kızını savunur. Şimdi annemde gelin alacak gelin benim hakkımda anneme laf etse senin kızın böyle böyle dese, benim annemde parlar yani gelinine ne demek diye. Düşünseniz bile kaynananıza karşı içinizde tutmanız söylememeniz gerekirdi diye düşünüyorum.
arkadaşım görümcem ile ilgili konuma bak belki anlarsın durumu. ben yeterince stratejik olduğumu düşünerek açıklama yapmayacağım size. yorumun için tskler...
Canm eski konularına bak konu sahibini bu konu aslında onların dewamıiyide ben mesele göremedim burda görümcen hiçmi gelmesin ne anlamadım sorun nerde? sen sadece aranızda geçen konuşmayı anlatmışsın konuyu bilmeden kime hak verecez:26: bayada rahatsınız bence herkes kayınvaldesine bu kadar rahat gelmeyin gibi cümleler kuramaz seni kırmak için demiyorum ama burdan anladığım bu
Canm eski konularına bak konu sahibini bu konu aslında onların dewamı
evet baktım şimdi ama başında sorundan bahsedilmediği için konu sahibi haksız görünüyo daha doğrusu sorun anlaşılmıyo ama söz konusu erkek ailesi ise mutlaka vardır mide bulandıran mevzular alıştık
görümce var çay şekeri görümce var çay kaşığı...
kötü niyetli olduktan sonra (kv,görümce,elti,gelin,kp,yenge..) farketmiyor. iyi yolla anlaşmak varken illaki bildiğini okuyan kendini üstün gören benim dediğim olacak diye aile tanımayan olurlarsa hiçbir strateji olmaz..
mesela görümceniz sizin rahatsız olduğunu hissetmiştir. yüzünüzden gözünüzden sözünüzden son hadde getirmeden yani rahatsızlık vermeden oraya gitmemesini bilseydi. zaten özleyip çağırabilirdiniz.. hani insanları sıkmamak lazım kendimizi biraz özletmemiz de gerekir..
görümce var çay şekeri görümce var çay kaşığı...
kötü niyetli olduktan sonra (kv,görümce,elti,gelin,kp,yenge..) farketmiyor. iyi yolla anlaşmak varken illaki bildiğini okuyan kendini üstün gören benim dediğim olacak diye aile tanımayan olurlarsa hiçbir strateji olmaz..
mesela görümceniz sizin rahatsız olduğunu hissetmiştir. yüzünüzden gözünüzden sözünüzden son hadde getirmeden yani rahatsızlık vermeden oraya gitmemesini bilseydi. zaten özleyip çağırabilirdiniz.. hani insanları sıkmamak lazım kendimizi biraz özletmemiz de gerekir..
Kızlar bu işler malesef böle döncek
Mesafe koymayıp kötü olacagına mesfe koy iyi ol
Sewmedigin birinn günahını alma
Bn 3 senelik ewliyim inş doldurcaz eşimle iyi köyü günlerim oldu
Herkes yasar her ewde olur ama dozu ayarı bilml gerrekir
Bnm annm 14 yasında ewlnmiş 7 tane görümce aynı ewde ve görümcelerinşn hepsi ondan büyk en küçügyle aynılar
Cahillik vs.... Bnm annmn yaptıklarını yasadıklarını anlatsam size bu sayfa 100 leri bulur
Hala aynıyız yıyoruz içiyoruz halmlarla ama mesafeliyiz
Bu dünya öle bi dünyaki kimseye iyilik yaramıyo sanki
İyilik yapan enayi kötülük yapan baş tacı
Yha ne derseniz diyin kimseye yaranamassınız
Hele gelinsek hiç yaranamassın
İyi gün kişisi olursun
Kötü günde hatırlama bile kimse
Herkesin bintürlü derdi var(
Rabbm dermn versin
Bnce teyzelik kardesimiz de nasıl mutlu oluyorsa öle yapsın
Kımse kımsenın nazını sözünü cekmk zorunda degil
Herkes yerini haddini bilecek
Bnde görümce olcam inş
Bitanecik erkk kardeşim war bnm kardeşim mutlu olsun iyi olsun hoşsohbetli olsun yeter ki canm başım feda
Biz müslüman ehli sünnet kadına insana yakışmaz yuvaya nifak tohumu sokmak
Acıyorum ole insanlara merhamettwn insanlıktan yoksun nasipsiz insanlar
Mutlulugu ancak baskasının mutlulugunu calarak yakalyan insanlara üzülüyorum
Teyzelik kardeş sen kafanı bnce hiççç takma dedigimiz gibi birden parlama canm herseye saygın olsun ki sende saygı gör
Sewiyeni düşürme
Bak ne kadar şanslısın eşin sana destek senin yerinde olmak isteyen ne cok hanm kardeşimiz var biliyosun
Tek degilsin en büyük destegin yaninda
Rabbim eşinede sanada hayırlı uzun ömürler versin
Kucagınızı doldursun
Rabbim agzınızın tadını bozmasın bozmaya kalkanlarada fırsat wermesin inş
Saygıdan vaGecme canm ama tawiz de werme
Bnm annem 39 yasında bn 24 annemle arkadas gibiyiz beraber büyüdük sayılır nerdeyse annemde olmayan hastalık yok şimdi 39 yasındakıler hayrlarını yasıyo annem ise agzının tadı yok hayattan zewk almıyo
Böle olma annm gibi sonradan ahh nıye kafana taktım diye pişman olma canm
Uzun oldu biraz kusura bakma( dayanamadım
canım tsk ederim yorumun için.
görümcemin doğum gününü kutlamadığım için, hep bize gelen görümcemi 3 kere evime kabul edemediğim için (evde yoktum), beni eşime şikayet etti. o günde eşimde evdeydi tesadüf. teli aldım elinden tartıştık telde. sonra ban dedi ki benn zaten seninle görüşmek istemiyorum abimle yalnız görüşücem vs. dedi.bunlada kalmadılar kp i doldurmuşlar. eşimlede gerildik ben ailemi çağırdım. vs vs gibi olaylar p günden sonra konuşmadım konuşmakta istenmiyorum. diğer konularıma bakrsan canım anlarsın..
herkese iyi geceler arkadaşlar. konuma geçiyorum..
arkadaşlar daha önceki konumda belirttiğim gibi görümcemle 7 8 aydır görüşmüyorum. kv mde bizim bulunduğumuz yere geldi...
neyse yılbaşı günü gündüz ben kv min evine yemek falan yapıp götürdüm evinde bi takım problemler var temizlik yapıyolar annesiyle.bende yemek yememişlerdir die bişeyler hazırladım götürdüm. ben daha onun evine girmeden bizde sana geliyoduk dedi. tamam dedim yoldada dedim ki akşam eşimle dışarı falan çıkacağız. duş almadan kuaföre gitmeden size bi bakayım dedim kvme...
bize geldik. yemek yediler.. sonra bana kv dedi ki:kızımla neden konuşmuyosun. bak hamile kalınca çok değişti vs. gibi şeyler dedi.bende dedim ki: anne kızın bu sefer çok ayıp etti. ben onun her haltını çektim sustum tepeme çıktı dedim. gece 10 da geldi 11 geldi. beni rahat bırakmadı. benimde işim gücüm oluyo. arkadaşlarım vs. var ben hergün onumu avutucam dedim..
kv de kızını savunuyo falan bak kızımla anlaşamazsan oğlumlada mutlu olamazsın dedi. bende dedim ki bizim X ile mutluluğumuz senin kızına bağlıysa X beni bugun boşasın umurumda bile değil bu nedenden mutsuz olacaksa kaybeden oğlun olur ben bişey kaybetmem dedim.sonra biraz o bana sesini yükseltti bende ona yükselttim. çünkü bu lafları çok canımı sıktı. en son da ben de görümcemle anlaşamam ama sık sık görüşürüm dedi bende anne pardon sen X halayla bayramdan bayrama zor görüşürsün senin sıklığın bu mu valla X hala sizin hayatınızın hiç bi anında bile yok dedim tabi kv çıldırdı bu laflara.. çok sinirlendim arkadaşlar.
şimdi size sormak istediğim artık kv me karşı nasıl bi tavır takınmalıyım? akıl verin bana..benim buraya gelmemi de istememişsin ben duydum dedi bana bende anne kızının ağzıyla konuşma benimle. eğer bana değilde duyduğuna inancaksan inan bişey diyemem dedim. pazartesinden beri bizde kalmıyo maaşallahyılbaşı akşamıda beni istiyo tele bişey olmamış gibi konuşuyo. bende kısa kestim konuşmayı eşime verdim. bu kadın beni çok yoruyo kafayı yicem... sinir oluyorum kvme
arkadaşlar hakkınızı helal edin uzun oldu...