arkadaşlar akıl verin bana...

ayy canım çok tsk ederim. valla allah razı olsun burdaki hanımlardan ve senden. birbirimiz tanımıyoruz ama elimizden geldiği kadarıyla birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. et canım ne olur dua et benim için.
sen uyu hadi. iyi geceler...

Canm walla bi kahve yaptım içtim uyursam sabah kalkamam buralardayım
Allahım kız sen şükret haline neler bar yha psikosu bozuk bi eltin olsaydı okudunmu senden sonraki konuyu az kala gittiydim ebediyete

Kız menesa korkutuyosun bni arkadasım diger konuyada yorumuna baktım cok sertsin ama ordaki konuda haklısıncanm
Valla senin gibi dobra bi arkadas isterdim yani rabbim istiyorumyani burdn iletilir :1:

Yokk canimm korkma :))
ben aklimdan geceni hemen yaziyorum :)))
Kelimeleri susleyemiyorum bi turlu ama bukadar
Kaynana gorumce konusu okuyunca artik bunalima gircem gina geldi kaynanalardan :)

tskler canım.
inanır mısın bu ilk sayılır hakkımı savunduğum. ben hep susar tamam anne olur anne derdim. baktım sonu yok bunun. eşimede dedim aynen bunları bunları söyledim dedim. eşimde iyi olmuş söylediğn dedi. bizi barıştırmaya falan çalışmasın canım yeter onların bana yaptıkları yaaa. bak saat kaç uyku tutmuyo sinirden. bide eşini yaşadıkları şehirde bırakıp bizim olduğumuz yere geldi bizde 1 gece kaldı. evimde bile kalmasını istemiyorum. bi yüz versem buraya yerleşir allah korusun.. yalanları dolanları kızının aklıyla hareket etmesi beni çıldırtıyo.
benim kv dem önce kendi kv ile görümceleri ile anlaşsın. hepsiyle bayramdan bayrama zor görüşür. o kadar şehir değiişikliği yaptılar kv de aylar sonra duyar. yine ağzını açıp bişey demez..
allah ıslah etsin böyle insanları..

canım hep böyle olur zaten.kendi yapmadıklarını senin yapmanı isterler.benim kvde türünün son örneğidir ve ne eşim ne ben görüşmüyoruz.anlatsam yaptıklarını roman olur.bende hep tamam derdim ama tamam dedikçe üstüme çıkmıştı.art niyet varsa tabiki yüz vermeyeceksin.seni kızı yerine koymuş olsa bunları yapmazdı.sen resmi dur canım.eşinle aran iyi olsun gerisi boş.bi söz var ya "üveye etme özünden,geline etme kızından bulursun" diye,eden bulur üzülme sen:34:

Yokk canimm korkma :))
ben aklimdan geceni hemen yaziyorum :)))
Kelimeleri susleyemiyorum bi turlu ama bukadar
Kaynana gorumce konusu okuyunca artik bunalima gircem gina geldi kaynanalardan :)

Aynn yhabnm kayınvalidem çok farklı biri allh ekdıklıgını gostermesin ama burayı okudukca içim katranlaşıyo kv yanına gıdıncebi süzüyom kadını :1::9:0

canım hep böyle olur zaten.kendi yapmadıklarını senin yapmanı isterler.benim kvde türünün son örneğidir ve ne eşim ne ben görüşmüyoruz.anlatsam yaptıklarını roman olur.bende hep tamam derdim ama tamam dedikçe üstüme çıkmıştı.art niyet varsa tabiki yüz vermeyeceksin.seni kızı yerine koymuş olsa bunları yapmazdı.sen resmi dur canım.eşinle aran iyi olsun gerisi boş.bi söz var ya "üveye etme özünden,geline etme kızından bulursun" diye,eden bulur üzülme sen:34:

çok doğru bi söz. kızıda buluyo. allah ıslah etsin.hepinizi çok tsk ederim arkadaşlar..

Kızz ne güsel dedim ole valla
Bn bunu tutdum
Bnm annem aklıma geliyo böle okuyunca 1989 da 14 yasındayken ewlenmiş 7 görümce 3 kayın ahhh düşünmesi bile kötü....
Anneminde bir lafı var görümcelerle ilgili görüm görüm gör taşı
Gördüğün yerde vur taşı :9::9::9:

Aynn yhabnm kayınvalidem çok farklı biri allh ekdıklıgını gostermesin ama burayı okudukca içim katranlaşıyo kv yanına gıdıncebi süzüyom kadını :1::9:0

Yemin ederim bende burda okudukca kaynanama karsi doluyorum :)))))
Halbuki kadin beni öyle cokk severki anlatamam bende onu cok severim hatta okadar yakinizki bazi seylerimi onla paylasirim baskasiyla paylasmam . Oda öyle bana karsi
allah saglik versin eksik olmasin .
darisi burdakilerin basina

Canm walla bi kahve yaptım içtim uyursam sabah kalkamam buralardayım
Allahım kız sen şükret haline neler bar yha psikosu bozuk bi eltin olsaydı okudunmu senden sonraki konuyu az kala gittiydim ebediyete

kız uykusuz nasıl dayanıcan gün boyu. çalışıyosun bide galiba..oh afiyet olsun bu arada..
okudum canım da o konuya yorum bile yapamadım çünkü elti tam bi numunelik yani. evlerden ırak..

Yemin ederim bende burda okudukca kaynanama karsi doluyorum :)))))
Halbuki kadin beni öyle cokk severki anlatamam bende onu cok severim hatta okadar yakinizki bazi seylerimi onla paylasirim baskasiyla paylasmam . Oda öyle bana karsi
allah saglik versin eksik olmasin .
darisi burdakilerin basina

canım nişanlısın galiba. bizde kv de çok iyiydik . hatta ailem arkadaşlarım bile şaşıyodu. birbirimizie çok sevmemize. biz evlenen kadar oğlumla mutlu olun ben başka bişey istemem allah tan vs derdi. şimdi görmeyi bırak sesini duymak istemiyorum. ama inş. siz öyle olmazsınız. çünkü çok zor bi durum..

canım nişanlısın galiba. bizde kv de çok iyiydik . hatta ailem arkadaşlarım bile şaşıyodu. birbirimizie çok sevmemize. biz evlenen kadar oğlumla mutlu olun ben başka bişey istemem allah tan vs derdi. şimdi görmeyi bırak sesini duymak istemiyorum. ama inş. siz öyle olmazsınız. çünkü çok zor bi durum..

Annemde hep oyle diyo , acaba evlenince degisirmi diye
Bilmiyorum aslinda d egisecegini sanmiyorum nisanlimin Babasi Turk istanbullu Annesi italyan yani onlar biraz farkli oluyo . Umarim degismez , cok severim bende onu

Annemde hep oyle diyo , acaba evlenince degisirmi diye
Bilmiyorum aslinda d egisecegini sanmiyorum nisanlimin Babasi Turk istanbullu Annesi italyan yani onlar biraz farkli oluyo . Umarim degismez , cok severim bende onu

hmm yabancılar biraz daha anlayışlı oluyo diye biliyorum. inş. herşey güzel olur inş. değişmez.

Hiç stratejik davranmıyorsunuz. Görümcenizle kötü bile olsanız annesine bu şekilde anlatmanız yanlış.

Gelin anneme benden böyle bahsetse annem muhtemelen gelini paralardı.

canım bence kv ile küsme gerek yok yani
görümcen hakkında sen öyle konuşunca ister istemez sinirlenmiştir
oğlumla aran bozulur da aklınca tehdit etmiş seni
eskiden nasılsan şimdi de öyle ol bence
içinde ne varsa dökmen iyi olmuş bir yandan da :)

Hiç stratejik davranmıyorsunuz. Görümcenizle kötü bile olsanız annesine bu şekilde anlatmanız yanlış.

Gelin anneme benden böyle bahsetse annem muhtemelen gelini paralardı.

ben gayet stratejik olduğumu düşünüyorum. eğer yapabiliyo paralasın bakalım. aramızdaki problemi bile bile yok kızımı tavla yok bilmem ne yap demesi zaten beni çıldırttı. biz kızı yüzünden ayrılma durumuna geldik yaa ötesi varmı arkadaşım.. yeter ben onlara karşı çook anlayışlı oldum. yoruldum. herkes durması gereken yeri bilsin.
yorumun için teşekkürler canım...

canım bence kv ile küsme gerek yok yani
görümcen hakkında sen öyle konuşunca ister istemez sinirlenmiştir
oğlumla aran bozulur da aklınca tehdit etmiş seni
eskiden nasılsan şimdi de öyle ol bence
içinde ne varsa dökmen iyi olmuş bir yandan da :)

canım kv ile küs değilim zaten. sadece artık nasıl davranıp mesafe koyacağımı sordum sizlere...
içimi dökmek bencede iyi oldu. hem ara bozup hemde iyilik beklemeleri çok saçma...
ben istiyorum ki kimse kimseyi kırmadan mesafeli ve anlayışlı olalım birbirimize.. ben kimseye karışmıyorum kimsede bana karışmasın..
yorumun için tskler canım..

ben gayet stratejik olduğumu düşünüyorum. eğer yapabiliyo paralasın bakalım. aramızdaki problemi bile bile yok kızımı tavla yok bilmem ne yap demesi zaten beni çıldırttı. biz kızı yüzünden ayrılma durumuna geldik yaa ötesi varmı arkadaşım.. yeter ben onlara karşı çook anlayışlı oldum. yoruldum. herkes durması gereken yeri bilsin.
yorumun için teşekkürler canım...

Valla konunun hepsini okudum ama bir tane bile stratejik davranıs göremedim. Hala "hadi paralasın bakalım" havasındasınız.

Neyse.

Canm allh sabır versin ilk önce
Bu kv görümceler neden böle anlamıyorum
Şimdi anneler hep ewlatlarını korur
Kötü yönden düşünme canm bnm biraz sakin ol saglıklı düşün
Kv kızmla iyi olmassan oglumlada olamaddın sözünü bi tehdit olarak algılama hani belki aranzda ğroblm olur oda eşinin kardeşi sonuçta aranızda sıkıntı olur demk istemiştir
İyiyle herkes anlaşır canım
Olgun ol güçlü ol dik dur
Ve kv veya görümceyle laf dalaşına asla girme konuyu kısa kes bnce hani onu duymazdan geliyomuş havasına gir ve hissettir
Bu kv cıldırtır
Görümceyle aranzda nd geçti bilmiyorum ama kesinlikle samimi ılmamk lazım onu biliyorum
En iyisini sen bilirsin taviz verme ama çemkirme :)))
Sakin ol ama kendinide ezdirme
Heyyy Allhım biraz rahat durun :))) kv kaynıyor arkadas
sen gayet yerinde konuşmuşsun.. ama kadını biliyorsun neden iyilik yapıp denize atıyorsun ki. yemeklerini falan düşünme.gitme...aynen onun akrabalara uyguladığı taktiği uygula.. etme bulma dünyası ne de olsa..

Görümcenizle aranızdaki sorun sadece size akşamları gelip gitmesi mi başkaca ne sorununuz vardı. Ne güzel kaynananız size gelmiş yemiş içmişsiniz oturmuşsunuz o da aranızı yapmaya çalışmış güzellikle söylemiş değişti demiş şans ver demiş sen barışır ya da barışmazsın ama kaynanana karşı kızına kötü laflar dersen, kız kardeşi yüzünden beni boşanacaksın hadi bakalım dersen kusura bakma o da kızını savunur. Şimdi annemde gelin alacak gelin benim hakkımda anneme laf etse senin kızın böyle böyle dese, benim annemde parlar yani gelinine ne demek diye. Düşünseniz bile kaynananıza karşı içinizde tutmanız söylememeniz gerekirdi diye düşünüyorum.

eşin sana iyi demişsin demiş.. benim eşim onu demedi..
valla durumumuz zor.. söylediği lafa bak.. ayrıca görümcenle iyi geçin eşinle iyi geçinmek istiyorsan demek ne demek ya... sen görümcenle mi evlendin.. aynı evde otursanız anlayacağım ama evi ayrı insanların hayatı da ayrı demektir.

Son düzenleme:
Back
X