- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi belinay 222
-
Güzel ve soğuk bir yer. Bir arkadaşım ardahanliydi. Kız yıllar önce evlenip istanbul terk etti. Hiç bu tarafa gelmedi.Arkadaşlar eşim uzman çavuş ardahana çıktı tayinimiz nasıl bir yer insanları,okulları, yer olarak merak ediyorum.ardahan il jandarma komutanlığına çıktı tayinimiz
Ardahan soguk bir yer cokta karisik degil.Arkadaşlar eşim uzman çavuş ardahana çıktı tayinimiz nasıl bir yer insanları,okulları, yer olarak merak ediyorum.ardahan il jandarma komutanlığına çıktı tayinimiz
Cnm askeri lojmanlar falan nasıl bilginiz varmıAnladım, hakkınızda hayırlısı olsun.
Ardahan merkez sanmıştım, ama sanırım ilçe.
Ardahan soğuktur hemde çok soğuk, oradaki memur aileler ile komşuluk arkadaşlık edersiniz.
Beş sene az bir zaman da değil, eşinizin işi için mecbur anladığım kadarı ile.
Umarım çok mutlu olursunuz.
Ben Hatay'a hayran kalmıştım ayrıca.
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim benim için okul çok önemli siz memnunsanız bende orayı düşünürüm hala ordamısınızaskeri hastane yok, devlet hastanesinden çok büyük bir beklentin olmasın. hayvancılıkla geçinen bir il, sebze meyve yetişmez. şok, bim a 101 ve ardahanın yerel marketleri var, bu konuda sıkıntı yaşamazsın. ufaklığı İnönü ilkokuluna diğerini de 23 şubat ortaokuluna vermeni tavsiye ederim. özellikle İnönü konusunda ısrarcı olduğumu ekleyeyim, ilerde hak vericeğini düşünüyorum.
terör konusunda sıkıntı yok. umarım il merkezi olur, aksi halde tezek kokuları için şimdiden kendini hazırla.
beklentin düşük olursa hayal kırıklığı yaşamaz çabucak uyum sağlarsın. hatayla karşılaştırılamaz.
yazın çocukları bol bol gezdir, denize parka vs. doysunlar. ardahanda havuz var, tavsiye etmem. park var ama çocuklar için başka bir etkinlik yok.
yine de her şehirde olabileceği gibi ihtiyaç duyduğun ne varsa internetten sipariş edebilmenin rahatlığı var.
aileniz bir arada ve güvende olduktan sonra başka hiç bir şeyin de bir önemi yok aslında. lojmanlarda çocuklarınızın da sizin de pek çok arkadaşınız olacak. kışın kayağa gidebilirsiniz, bilmiyorsanız ailecek öğrenebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?