kiz yüz yüze gelmek istemiyor aslaa ilk basta telde konusturmus ikisini kizda aglayarak bagirarak artik bana karisamayacaksin hayatimi mahvettin demis..ama kiz dioyrki anne yapti istersen beni hipnoz ettir istersen yalan makinasina baglasinlar...
selam arkadaslar...size can arkadasimin bir derdini yazicam su an yanimda biz cikamadik isin icinden akil akildan üstündür dedik size acmaya kararverdik...arkadasim 8 senelik evli ve ikinci evliligi ilk evliliginden 2 kizi var biri 13 digeri 16 esi simdiye kadar cocuklarini hic sorun etmedi benim ve digerlerininde gördügü kadar babalarini aratmiyordu yalniz biraz diktatör biriydi,kücük kiziyla sorun yoktu ama büyük kiz biraz asiydi ve kendine serbest bir hayat istiyordu devamli gel zaman tartismalari oluyordu gel zamanda iki arkadas gibi dertlesiyorlardi adamla bir gün annesinin evde olmadigi zaman tartismislar kiz bir kiz arkadasiyla motorla bir yere gitmek istemis fakat adam izin vermemis annende istemiyor motorla gitmeni diye kizda sinirlenmis ve aralarinda tarismislar...neyse annesi gelmis eve olan biteni ögrendikten sonra kiziyla yalniz konusacagini söylemis ve odasina gitmis ne oldu diye sormus ve motorla kendisininde izin vermiyecegini bunu cok iyi bildigini söylemis kizda anne ben bu adamla yasamak istemiyorum sevmiyorum bu adami demis anneside neden seni dövdümü yok demis kiz peki derdin ne demis kiz ses etmemis tek bir sey gelmis arkadasin aklina sana sarkintilikmi yapti demis oda kafasini sallayarak evet demis tabi arkadasim sok ne diycegini bilememis ve nasil nezaman ne yapti tek tek anlattirmis ve aninda kizinida alip cikmis evden adama bir yalan atarak o an yüzlesememis adamla hos hala yüzlesemedi direk polise basvurdu ve mahkeme acildi,haa haricinde kiz yalan söyleyen bir cocuk ama yalani ortaya ciktigindada dogruyu anlatan bir cocuk bu olayda kiz yapti diyor baska birsey demiyor.arkadasim su an ayri ama birbirlerini okadar seviyorlardiki 3 ay bir aradan sonra tekrar iletisime gecmis adamla ne o baskasina bakabiliyor nede arkadasim simdi bana diyorki adamin aramadigi yer kalmamis arkadasimn akraba ve arkadaslarindan agliyarak yemin ediyormus hic birsey yapmadim diye ....arkadasim simdi cikmazin icinde ya kizim yalan söylüyorsa diye öte yandanda ya adam yaptiysa diye ama duygularinada sahip olamiyor en son dün konusmus adamla ve kimsenin haberi olmadan görüsme karari almislar aileler tamamen karsi kiz yalan söylüyorsa bile siz artik bir arada olamzsiniz diye ama adamda yapmadigim bir olayin cezasini neden biz cekelim diyormus simdi bize bir akil ne yapsin bu kadin?
olayın üstünden ne kadar geçmiş?kiz yüz yüze gelmek istemiyor aslaa ilk basta telde konusturmus ikisini kizda aglayarak bagirarak artik bana karisamayacaksin hayatimi mahvettin demis..ama kiz dioyrki anne yapti istersen beni hipnoz ettir istersen yalan makinasina baglasinlar...
Kız asla yüzyüze gelmek istemediğine göre adam çok kötü birşeyler yaptı demekCADIARZU..
Allah allah bugüne kadar neden saklamış, ya da kimse hissetmemiş mi?CADIARZU
Ama nedense ben kıza inanmadım ya..bilmiyorumkismile
Bilemem tabii..bilmiyorumkismile
Arkadaşınız da gözü kapalı hemen ayrılık kararı verdiğine göre, hemen mahkelemelerde başvurduğuna göre, eşinden bekliyormuş demek böyle birşey..Bu da ayrı konu..
Sonra da dayanamayıp gizli görüşmeler falan..CADIARZU
Yani şimdi kızını düşünmüyor mu da adamla hala görüşüyor?CADIARZU
Demek eşine de inanıyor biraz ki görüşebiliyor..CADIARZU
Gerçekten içinden çıkılacak gibi değil.ohaoldumsmile
3 ay canim
aadamın kıza sarkmasının üstünden 3 ay geçmiş
bu 3 ayda kızın adama karşı davranışları nasılmış?akannehir
dedektifliğe soyundum ,cevaplama zorunluluğunuz yokyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?