kiz yüz yüze gelmek istemiyor aslaa ilk basta telde konusturmus ikisini kizda aglayarak bagirarak artik bana karisamayacaksin hayatimi mahvettin demis..ama kiz dioyrki anne yapti istersen beni hipnoz ettir istersen yalan makinasina baglasinlar...
Kiz adamla yüzyüze gelmek istemiyorsa, demekki yalan söylüyor, yoksa nicin yüzlesmek istemesin..?...o gün motorla geziye cikmis olsa, böyle birsey ortaya atilmicakti belkide, gercekten böyle birsey yasamis olan bir genc kiz, motorla rahat bir sekilde gezmeyi tozmayi nasil düsünsün..?...Annesi daha önceleri kizinda bu konuya dair birsey sezmemis mi ki...?...bi Anne az cok kizinin davranislarindan birseyler anlar.
Bilmiyorum ama burda sanki adama haksizlik ediliyor gibi birsey seziyorum. Umarim hak yerini bulur. Iftiraya ugramak kadar kötü ne olabilirki hayatta..?...Allah tez günde gercekleri ortaya koysun insallah.
anne olayi ögrendigi anda evi terk etti canim su an ayrilar
kiz annesine anlatdigi günden 3 ay önce baslamis adam kizin anlatimina göre ama anne bu 3 ay icinde hic birsey sezmemis ve diyorki anne hatta carsiya giderdik kizim esimin koluna girip istegi esyalari gösterip aldirmaya ugrasirdi madem bu adam bunu yapti diyor neden böyle davraniyordu kizim neden derlerini onla paylasiyordu diye soruyor kizina kizda diyor bidaha yapmiycana söz veriyordu hep...
kiz annesine anlatdigi günden 3 ay önce baslamis adam kizin anlatimina göre ama anne bu 3 ay icinde hic birsey sezmemis ve diyorki anne hatta carsiya giderdik kizim esimin koluna girip istegi esyalari gösterip aldirmaya ugrasirdi madem bu adam bunu yapti diyor neden böyle davraniyordu kizim neden derlerini onla paylasiyordu diye soruyor kizina kizda diyor bidaha yapmiycana söz veriyordu hep...
elinde delil olmadan polis birsey yapar mi ki? kizina anlatsin bence söyledigi seylerin cok agir seyler oldugunu.. bence o kiz bunlarin bilincinde degil.
Onu bunu bilmem de bu evlilikten artık hayır gelmez..
Gelse de o kızlar o eve gelmez artık..
Yaşanan şeyler sünger çekilecek şeyler değil bence..
dava acilmadan kapanmis canim cünkü hakim kizin yalan söyledigine inanmis verdigi celiskili ifadelerden dolayi kiz bir video cekmis kiz arkadasiyla ve o videoda adamin kendine yaptigi sarkintiligi bir nevi oyun gibi oynamis yaani ne anlatmissa annesine o videoda arkadasiyla oynamis kizda video yu pc de birakmis adamda bunu görmüs cünkü arastirmaya baslamis ve bu video yu polise vermis hakli olarak bence cünkü kendini aklamaya calisiyor adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?