arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım...

video ortaya çıkmamış mı?

kızın yalan söylediği belli olmamış mı

ay iyice kafam karıştı
kafamçokkarıştı

bence kıs yalan bile söylüyor olsa demekki bu adamdan bu iftirayı atacak kadar çok nefret ediyor ve nefret ettiği bi adamla annesi evlilik kuracak diye yaşamak zorunda değil bence hiçbir çocuk...

nedense adamın bişey yaptığına inanmıyorum ben içimden bir ses kızın adamdan kurtulmak istediğini ve intikam aldığını söylüyor....böyle birşeyin az çok kabul edilmeyeceğini biliyor annesinin tamamen eşinden ayrılmasına büyük neden olarak görüyor bu sayede kurtulup özgür yaşam dediği hayata kavuşmuş olacak kolayca ....tv de de görüyor bu olayları mantıklı plan aslında ....eşe de söz hakkı verilmeli bence bunun vebali ağırdır herkes için .....neyse polise verilmiş olay er geç çıkar kim yalan söylüyo....hayırlısı olsun

Hakim bile kizin celiskili ifadelerine inanmamis ve yalan söyledigini düsünüyomus, ee yani bi Hakimde bunu diyorsa, burda durupta düsünmek gerek. Ayrica kizin davranislarina bakilirsa hicde tacize ugramis biri gibi davranmiyor.

madem bu adam bunu yapti diyor neden böyle davraniyordu kizim neden derlerini onla paylasiyordu diye soruyor kizina kizda diyor bidaha yapmiycana söz veriyordu hep...

Yani böyle bisey olmus olsa, demekki Kadinin kendi kizida bu isin icinde gönüllü olarak yer almis. tobe tobe yani kusura bakmayin, hem tacize ugricam, hemde koluna girip carsi pazar dolasacagim, Bu kiz harbiden yalan söylüyor...

Aynen,

kadının içine şüphe girmiş bir kere. Ne kadar masum olsada koca, hep "acaba"lar olacaktır kadının kafasında. Ve eşiyle kızını yanyana bırakamayacaktır.

Ben zaten en baştaki yorumumda söyledimi kız yalan söylüyorsa bu evliliğe yazık diye..Bu konuda tabii ki senin gibi düşünüyorum.

Kızın yalan söyleyip söylemediğinden kimse emin değil, yalansa bile adam kendini % 100 nasıl aklayacak bu da belli değil..

Bu anlamda evet işin zevki kaçmış gibi baktım duruma da ondan, bu evlilikten hayır gelmez artık dedim..

Bilemem tabii, adam kendini %100 nasıl aklar, herkesin kalbindeki şüphe nasıl kalkar?
Kız yalan söylediyse bu saatten sonra itiraf eder özür diler mi?

Bunlar olursa evet,o zaman belki geçmiş unutulur ama zor gibi geldi bana ilk bakışta.CADIARZU

arkadaşınız kızı bir uzman psikiyatris ya da psikoloğa götürecek. o da sorduğu sorularla kızı ters köşeye yatıracak. böylece arkadaşınız da neyin ne olduğunu öğrenecek. bence bir an evvel gitsinler.

Aynen,

kadının içine şüphe girmiş bir kere. Ne kadar masum olsada koca, hep "acaba"lar olacaktır kadının kafasında. Ve eşiyle kızını yanyana bırakamayacaktır.

evet kuzum arkadasimin düsüncesi bu zaten ama adamdanda vazgecemiyor adamla hic yüzlesmedi kadin olaydan sonra sadece tel ve nette ve adam demiski birkere yüzyüze konusalim eger hala gitmek istersen sini tutmiycam bana bir sans ver konusalim diyormus arkadasim ise ne karar verecegini bilmiyor ayy zor bir durum ben olsam ne yapardim diyorum bende cikamiyorm isin icinde....

arkadaşınızın başına gelen günümüzde yaşanması çok muhtemel bir durum... çok da zor bir durum... Allah yardımcısı olsun... gerçek olmadığını diliyorum...

olaylar 6 ay öncesinden başlamışsa arkadaşınızın kızı 15,5 yaşında ve cinsellikle ilgili herşeyin farkında olduğu bir dönemdedir... ve bu tarz bir olay başına gelseydi tepkileri çok farklı olmalıydı... özellikle eşten uzak durmaya ; farklı ortamlarda olmaya çalışırdı eğer annesine anlattığında çözüm olmayacağını düşünüyorsa... kız özgürlüğüne düşkünmüş... peki bu özgürlük evden ve adamdan uzak kalmak üzere bir özgürlük ihtiyacı mı yoksa istediği zaman istediğini alma ; yapma , yaşama tarzında mı?

annenin kızına inanmaması çok kötü bir durum... bence de bir uzmandan yardım almak lazım...
anne önce kendisi görüşüp durumu anlatmalı... kızını da yaşadığı zor durumu anladığını ve ilerde onun özel hayatını sağlıklı yaşaması için bir engel oluşturmamak adına küçük bir yardım alması gerektiği şeklinde ikna edebilir...

eşiyle de bence konuşmamalı... ya da açıklamalı güvenmek istiyorum ama diğer taraftaki kızım diyebilmeli... eğer doğru bir adamsa bunu anlayacaktır...

Son düzenleme:
o adamla beraber olmak istiyosa yeniden kizina ayri ev tutsun.her zaman gidip gigdip kontrol etsin

video polisin elinde zaten canim ama kiz biz onu saka olsun diye cektik diyor ...

Böyle bir konuyu şaka diye videoya çekebilen bir kız çocuğu. Ya insanı hayattan koparır bu konu nerdeyse ama çocuk, şaka olsun diye videolar çekebiliyor. Resmen dalga geçmişler kendi aralarında gibi. Bak nasıl yalan söyledim diye.

KIZ yalanda söylemiş olabilir doğruda ama neden böyle yapmaş mutlaka arkasında birşey vardır onu araştırmak lazım ama kızı sıktımı oda özgür olmak için bunu yapmış olmasın annemde kalırım daha özgürce arkadaşlarla gezerim tripleri yapmasın ?!

ergenler çok özgürlükçü ve birazda sinsi olabiliyor !??
CADIARZUCADIARZU

Aynen,

Yaniii...haklısın..bana da öyle geliyor.

Şimdi şöyle bir durum da var, arkadaşınz kızına hemen ''sana sarkıntılık mı etti?'' diye sormuş..bilmiyorumkismile
Ne garip.CADIARZUbilmiyorumkismile
Bu kadar sevdiği bir adamdan hemen bunu mu beklemiş.?bilmiyorumkismile
Normalde bu ihtimal aklına gelmemesi gerekiyor ama gelmiş, adama sorma gereği bile duymadan, kıza inanmış, evi terketmiş, mahkemeye gitmiş falan filan.

Demek ki arkadaşınızın aklında bu ihtimal hep vardı ki, hemen kızına bunu sordu ve beklediği cevap buymuş gibi arkasına bile bakmadan noktayı koydu.bilmiyorumkismile

Barışsalar bile, bundan sonra da , arkadaşınızı aklında bu ihtimal olmayacak mı?
Bu durumda bu evlilik ne kadar sağlıklı olacak?

Bilmiyorum tabii yine..

kiz gitmek istemiyor hatta bunu arkadasima eside söylemis etme eyleme demis ben bisey yapmadim gel ne gerekiyorsa onu yapalim pskolog dersen onada varim her ne dersen varim yeterki bu yuvayi yikmayalim anne kizi pskologa götürmek istiyor fakat kiz gitmiyor hatta anne dediki ben pskologa gidicem sende bana yardimci ol gel benle almancam yok sen anlatirsin dedi ama kiz istemiyor simdilik ama öyle icten söylüyorki adam yapti diye valla zor durum

polis yönünde aklanmis evet...

video polisin elinde zaten canim ama kiz biz onu saka olsun diye cektik diyor ...

barışmasınlar

adam adalet karşısında aklanmış mı

kaçsın kurtulsun bu kızın elinden:umursamaz:

arkadaşınızda eğer seviyorsa gerçekten o adamı bıraksın yakasınıbilmiyorumkismile

yoksa bu kız hayatı dar edereyvahedigeldismile

şuraya yazdıklarınızdan sonra yazılan mesajlarda kıza inanan bir kişi çıkmadı ve hakim dahi adamı aklamış. :1ninca:

16 yaşında bir kızın iftiranın nelere bedel olabileceğini bilmemesi bir garip durum.:bbo: annesi ne kadar kızıyla konuşsa da onun insafa gelip itiraf etmesine imkan yok. itiraf ederse annesini kaybedebilir korkusu yaşar ama itiraf etmezse üvey babasından ömür boyu kurtulmuş olacaksengözlerimebaksanab

Evet madem böyle bir durum söz konusu kız neden o adama yakın davranıyordu hala.

Korkmuyor muydu gene yapar sarkıntılık diye.

Söz veriyordu hep dediğine göre baya baya inandırmış kendini kız bu yalana.

Adamın baskısından biryere göndermemesinden bunaldığı için bu yalana başvurmuş ama çok acı bir durum eşi açısından .Adamın gururu yıkılmıştır besbelli .

Kızı uzman bir pedagog a götürsüna arkadaşı doktora belki anlatabilir işin doğrusunu kim bilir

Çelişkili ifade veriyorsa yalan söylüyor besbelli..

Madem bu kızın sorunları var birsüre anneannesinde kalsın eğer uygun olursa.

Çünkü arkadaşının aklı kurcalanacak hep bu düşünceyi hatırlayacak...

Bu olay unutulana kadar ayrı kalmaları en iyisi çocuk ve üvey baba açısından da.

Ya da arkadaşınız, ilk iftirada(bilmiyoruz) sildiği ama sonradan vazgeçemeyeceğini anladığı eşinyle tekrar birlikte olmak istiyorsa, kızlar ananesinde kalacak bundan sonra..
Olması gereken bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…