arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım...

Eğer gerçeklik payı varsa ve gizliden gizliye görüşecekse eşiyle çok büyük bir hata yapmış olur..
Eğer kızı yalan söylediyse önce bu yalan açığa çıkarılmalı..
Kızı ergenlik döneminde otorite istemediği için senaryo yazmış olabilir ama öz kızına tecavüz eden gözü dönmüşler de olduğu düşünülürse bence arkadaşınız kızına iyice kulak vermeli,eşinin suçsuzluğundan emin olmadan adım atmamalı..

kiz yüz yüze gelmek istemiyor aslaa ilk basta telde konusturmus ikisini kizda aglayarak bagirarak artik bana karisamayacaksin hayatimi mahvettin demis..ama kiz dioyrki anne yapti istersen beni hipnoz ettir istersen yalan makinasina baglasinlar...

Arkadaşın o an yüzleştirmeliydi hemen evi terketmektense...

Kız adamın sürekli kendine karışmasından bunaldığı için böyle bir yalan söylemiş olabilir.

Bir de arkadaşın keşke yoksa sana sarkıntılık mı yaptı demeseydi ,kızı kendi kendine söyleseydi.

Belki kızın aklına oan için birşey gelmemiş ama annesi ortaya sarkıntılık kelimesini atınca kız da başını sallamış olabilir. :delphin:

bilmiyorum ama bana da sanki adam özgürlüğünü kısıtlıyor diye gıcık olmuş ve adama iftira atmış gibi geliyor.

bunu anlamak için arkadaşınızın kızının eski hareketlerini düşünüp sentezlemesi gerek. kız adama karşı nasıldı. çünkü eğer böyle bir durum varsa, adam da tehdit etti diyelim. kız tedirgin olacaktır, ya da onunla konuşmak, aynı ortamda bulunmak istemeyecektir. böyle bir olayın üzerine normal zamanlardaki gibi karşılıklı gülmeler, muhabbet etmeler, ne bileyim kızı tarafından adama bir temas ( yanlış anlamayın yanından geçerken omzunun değmesi bile olabilir) bu tarz şeyler olmaz.

eğer hiç bir şey yoktu da birden bire adama sinirlenip bunu söylediyse hele ki arkadaşınızın sorması üzerine, bence işin ucunda yalan var.

bir arkadaşında dediği gibi, uzman birine görünmesinde fayda var.

arada kaçan birşey var, kız yalan söylüyorsa adamla yüzleşmek istemez, aynı şekilde adam taciz ettiyse o zaman da yüzleşmek istemez. tacizcisiyle 16 yaşında bir kızı tekrar aynı ortama sokmak akıllıca bir iş değil.

Son düzenleme:
elinde delil olmadan polis birsey yapar mi ki? kizina anlatsin bence söyledigi seylerin cok agir seyler oldugunu.. bence o kiz bunlarin bilincinde degil.

Kiz adamla yüzyüze gelmek istemiyorsa, demekki yalan söylüyor, yoksa nicin yüzlesmek istemesin..?...o gün motorla geziye cikmis olsa, böyle birsey ortaya atilmicakti belkide, gercekten böyle birsey yasamis olan bir genc kiz, motorla rahat bir sekilde gezmeyi tozmayi nasil düsünsün..?...Annesi daha önceleri kizinda bu konuya dair birsey sezmemis mi ki...?...bi Anne az cok kizinin davranislarindan birseyler anlar.

Bilmiyorum ama burda sanki adama haksizlik ediliyor gibi birsey seziyorum. Umarim hak yerini bulur. Iftiraya ugramak kadar kötü ne olabilirki hayatta..?...Allah tez günde gercekleri ortaya koysun insallah.

kiz annesine anlatdigi günden 3 ay önce baslamis adam kizin anlatimina göre ama anne bu 3 ay icinde hic birsey sezmemis ve diyorki anne hatta carsiya giderdik kizim esimin koluna girip istegi esyalari gösterip aldirmaya ugrasirdi madem bu adam bunu yapti diyor neden böyle davraniyordu kizim neden derlerini onla paylasiyordu diye soruyor kizina kizda diyor bidaha yapmiycana söz veriyordu hep...

Bende şurayı anlamadım, diyelim ki böyle birşey oldu, şimdiye kadar nasıl olurda kız bir tepki vermemiş, suratına bile bakmaması lazım, araları iyi değildi yazmışsınız ama bu durum araları iyi değildi denilebilecek kadar kolay bir durum değil, kızda çok önemli değişiklikler olması lazımdı ve bunu anne mutlaka farkedebilirdi. Annesine en azından nefret ediyorum , ayrılın, gibi cümleler kurabilirdi, mutlaka bir açık verirdi, kaldırılması kolay bir konu değil çünkü bu.

Ve ben yine diyorum ki, anne sorusuyla olayı tetiklemiş, kız direk böyle birşey var dememiş, soru üzerine böyle birşey oldu demek aklına biranda gelmiş gibi geldi bana,,belki aklına bile gelmeyecekti böyle birşey. Soru üzerine çok kolay ,evet böyle birşey var diyebilmiş sadece.

anne olayi ögrendigi anda evi terk etti canim su an ayrilar

evi terkedeli 3 ay olmuş bunu anladım peki
kız üvey babasınn ona sarktığını söylemiş. bu olay ne zaman olmuş? normal olarak biri bize kötü bir davranışta bulunsa ona bakışımız bile değişir, onun olduğu ortama bile girmek istemeyiz... kızda bu tür değişmeler olduysa farkına varmıştır annesi
CADIARZU

kiz annesine anlatdigi günden 3 ay önce baslamis adam kizin anlatimina göre ama anne bu 3 ay icinde hic birsey sezmemis ve diyorki anne hatta carsiya giderdik kizim esimin koluna girip istegi esyalari gösterip aldirmaya ugrasirdi madem bu adam bunu yapti diyor neden böyle davraniyordu kizim neden derlerini onla paylasiyordu diye soruyor kizina kizda diyor bidaha yapmiycana söz veriyordu hep...

Hele bu kısma şaşırdım kaldım. Ne demek birdaha yapmayacağına söz veriyordu. Ve kızda bu adamı affedip, koluna girip alışveriş mi yapıyormuş. Bu durum bir kız çocuğunda derin yaralar açar, birdaha yapmayacakmış kadar basit bir konu mu bu.

Arkadaşın çok fevri hareket etmiş bence.ışin aslını astarını öğrenmeden polise gitmiş.Şimdi de geçmiş olsun artık. Kız doğruda söylemiş olsa yanlışta söylemiş olsa artık yapacak bir şey kalmamış ki.

adam babalik yapmis kizlara. normal bence koluna girmesi carsiya gitmesi derdini anlatmasi. son üc ay icinde asiri iyi veya kötü davranmadiysa adama bencede kiz yalan söylüyor. eger adam birdaha yapmicam diye söz verseydi her defasinda ozaman kiz cok iyi davranirdi adama ve göze batardi bence annesi fark ederdi bence. ama hersey normaldiyse bence yalan.
allah kimsenin basina vermesin ya zor

adam ne kadar söz verirse versin, kız öyle bir davranış gördükten sonra o kişiden kendini çeker. psikolojik olarak kaldıramaz çünkü o yaşta br kız böyle bir durumu. bence kız resmen yalan söylüyor.

kadın annelik duyguları ile yaklaşıyor olaya

ama kız adamı yakmanın derdindekötükedihüso
kadın bu kızdan çok çekecek. Allah sabır vermiş. şeytana papucunu ters giydirecek bir kızı var
kafamçokkarıştı

Onu bunu bilmem de bu evlilikten artık hayır gelmez..

Gelse de o kızlar o eve gelmez artık..
Yaşanan şeyler sünger çekilecek şeyler değil bence..

elinde delil olmadan polis birsey yapar mi ki? kizina anlatsin bence söyledigi seylerin cok agir seyler oldugunu.. bence o kiz bunlarin bilincinde degil.

dava acilmadan kapanmis canim cünkü hakim kizin yalan söyledigine inanmis verdigi celiskili ifadelerden dolayi kiz bir video cekmis kiz arkadasiyla ve o videoda adamin kendine yaptigi sarkintiligi bir nevi oyun gibi oynamis yaani ne anlatmissa annesine o videoda arkadasiyla oynamis kizda video yu pc de birakmis adamda bunu görmüs cünkü arastirmaya baslamis ve bu video yu polise vermis hakli olarak bence cünkü kendini aklamaya calisiyor adam...

Onu bunu bilmem de bu evlilikten artık hayır gelmez..

Gelse de o kızlar o eve gelmez artık..
Yaşanan şeyler sünger çekilecek şeyler değil bence..

Niye gelmesin ki canım, bir kız çocuğu eğer böyle bir iftira atabiliyorsa, ciddi sıkıntıları olan bir çocuk demek ki. Ve böyle bir çocuğun keyfi için, bir yuvanın bozulmasını saçma buluyorum ben. Anne içinde kolay değildir mutlaka ama hiç olmayan birşey içinde neden bozulsun ki. Kız zaten bu olayları video filan çekiyormuş, bu nasıl bir psikojıdır, insan bu olayları ağzına bile alamazken, böyle ağır bir konuyu oyuncak gibi videoya çeken bir kız çocuğunun hemen tedavi olması lazım bence. Adamada yazık ya, öyle alttan alınabilecek bir iftirada değil.

Sen artık işin keyfi kaçmış olarak bakıyorsun, unutulmaz artık diye bakıyorsun sanırım ama bu yuvayada yazık valla.

dava acilmadan kapanmis canim cünkü hakim kizin yalan söyledigine inanmis verdigi celiskili ifadelerden dolayi kiz bir video cekmis kiz arkadasiyla ve o videoda adamin kendine yaptigi sarkintiligi bir nevi oyun gibi oynamis yaani ne anlatmissa annesine o videoda arkadasiyla oynamis kizda video yu pc de birakmis adamda bunu görmüs cünkü arastirmaya baslamis ve bu video yu polise vermis hakli olarak bence cünkü kendini aklamaya calisiyor adam...

adam aklanmış mı yani:uhm:

bencede anneanne kizlari göndermez artik o eve. anne ya esini yada kizlarini tercih etmek zorunda kalacak galiba sonunda. :(

simdi arkadasim diyor ben ne yapayim eger kizim yalan söylüyorsa nasil ortaya cikarayim herseyi denedim ama nuh diyor peygamber demiyor kiz diyor adamida cok seviyor hadi kizim iftira atiyorsa adama bu cok agir bir yük diyor saskiniz yani ben diyorum unut görüsme cünkü bunun sonu yok ailede kesinlikle karsi adama arkadasimda diyor unutabilsem olmuyor diyor yedi bitirdi kendini kadin yaaa

eee arkadaşınız hala kızına mı inanıyor? saçmalıyor öyleyse. bence bir güzel cezalandırmalı onu böyle pis bir iftirayı rahatça atabildiği için.... rahat yetişmek batıyor kimi çocuklara işte :kızgın:

Back
X