Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Gebelikle ilgili seylere kafa yormaya calis konu sahibi.
Internetten hamilelik bebek bakimi vs okuyabilirsin kafa dagitmak icin.

Fantazilerle ugrasmamaya calis su donem..
Zorla kendini.

EHemmiyet verme, seytan veesvese veriyor sana, aklina gelmez ehemniyet vermedikce unutacaksin, dua oku,estagfurullah cek, buraya konu bile acma artik, vesvese cok ceaitlidir seytanin bin türlü oyunu var, mesgale bul kendine, unuttum gitti de bu olay icin de, vesvese balin gibidir ehemmiyet verdikce siser, ehemmiywt vermezsen kaybolur gider

Şizofrenilik demişsiniz de mübalağa yaptığınızı düşünüyorum. Şizofrenilik böyle değil siz baya baya fantazi kurmuşsunuz fakat bunu kendinize kabul ettiremediğiniz için şizofrenim diyorsunuz. Kaynınızı beğenmişsiniz bu gayet doğal ama olay fantaziye kadar gitmişse güzel bir tedavi yöntemi size iyi gelecektir.

Şizofrenlikle ilgisi yok bunun. Sanki kaynından hoşlanmışsın gibi üzgünün ama. Yani insanın aklına görürler falan diye korkmak gelir, hadi cinsellik de derya deniz o an öyle bi düşüncenin hoşuna gitmesini de anlayabilirim ama bunu sonrasında düşünmek acaba hoşlanıyor muyum demek falan sıkıntılı.

Bence sen bu konulari ekstra aciyorsun ... asagalanmayi seviyorsun yorumlari okuyup okuyup gidip mastürbasyon yapiyorsun bence

Ama sadece kayın meselesi yazmiyor ki, eski konularında başka şeylerde var. Hatta baska üyelikle bile aynu konulari açıyordu. Yoksa kayini tek başına alirsak tabiki hoş değil

Vesvese bu bencede tanıdığım yakışıklı sırf beni küçük gören birinin profiline yollarca ara ara olsada girdim ismini yolda giderken aklıma düşer söylerdim şimdi geçti hiç aklımın ucuna bile gelmiyor buraya yazmakla gelmiş oldu sadece sanki onun peşinden koşmam gerekir her turlü oyunu yapmam gerekirmiş gibi adamın yuvasını bozmak için vs insan izzeti nefsıne yapılanı unutamıyor işte seytanıntuzağı bunlar namaz kılan biriyim benimde içimden haşa yaratıcaya namaz kılarken küfür etmek geliyor sonra öğrendimki sahabeyede gelirmiş onlar öyle düşünceler geliyor ki aklımıza söylemedense yuksekten atılmayı isteriz demişler ve bundan dolayı boş eve hırsızın girmeyeceğini öğrendim seytan insanla uğrasıyor işte siz neyi takmışsınız kaynım kv ee biz sevişirken bizi görse faln yok kaynım yakışıklı biri bunlar düşüncede olan fiiliyata dökülmemiş vesvese hayal karışımı olgular bence namazsızlıktan ileri geliyor boş vakitten işsizlikten haber dizi filmler olsun beynımızi neyle dolduruyoruz onlar şeytanın vesvese kanalı olabiliyor önemsemeyin bir içselliğe dönün dua edın namaz kılın eminim biraz olsun rahatlıyacak en azından vesveseleriniz azalacaktır şuda bir gercekki şizofeeni olsanız bunun farkında dahi olmazsınız gercekle hayali birbirinden ayırt edememe durumudur siz en azından farkındasınız yani şizofeen değilsiniz sadece takıntı yapmışsınız kaynınızı sizin yerinizde olsam kaynımla daha az görüşürüm aynı ortamlara girmem böylece cok daha az vesvese olur en sonunda da biter gider

Eşinize üzülüyorum çünkü (önceki konulara da baktığımda) defalarca kez eşinizi beyninizde aldatmışsınız.
Hastalık diyip geçebiliceğiniz bir konu değil bu zira doktora gitme zahmetinde bile bulunmuyorsunuz sanırım bu nedenle bunlar artık sizin fantazi dünyanızda kurguladığınız heycanlanmanızı sağlayan kurgular haline gelmiş.

Namaza başlayın faydasını görürsünüz diye umuyorum, zihninizi temizlemenin yollarını bulun. Çok utanç verici şeyler, empati kurun.

Yahu bu hastalık falan değil, düpedüz fantazi. Bunun etik kısmı falan tartışılır, kimine göre başkasını hayal etmek bile aldatmaktır, kimi çiftler yatakta bunları konuşup birbirlerini tahrik ederler.

Siz hayal dünyanızdan utanıp kendinizi aklamak için hastayım diye kendinizi kandırıyorsunuz. Yok taktım da, işte eskiden takmazdım da, ama ne var eniştem de yakışıklı da... Ya hayal dünyanızı serbest bırakın kendi kendinizi suçlamayın ya da illa kurtulmak istiyorsanız psikoloğa gidin sebeplerini konuşun. Bence bu kadar abartılacak bir durum yok. Şizofrenlikle falan da alakası yok. Kendi etik algınıza yediremediğiniz için düşündüğünüz şeyleri bu kadar takıntı yapıyorsunuz. Kendi içinizde tutarlı olmayı öğrenin bir şeyiniz kalmaz.

Of eski konularınızı şimdi okudum. Acil doktora gidin. Birini beğenmeniz hastalık değil evet ama aynı konuda 1500 konu açmanız da normal değil, bizim de yapabileceğimiz bir şey yok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…