- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Evet hat da onsuz yapamam yani çok seviyorumda kaynama ilgi olduğunu nerden çıkardınız hangi sozumdenSiz ısrarla kabul etmesenizde bilinçaltınızda kaynınıza karşı ilginiz var. Psikolojik destek almanızı öneririm. Bir de evliliğinizde mutlu musunuz? Eşinizi seviyor musunuz severek mi evlendiniz?
Evet hat da onsuz yapamam yani çok seviyorumda kaynama ilgi olduğunu nerden çıkardınız hangi sozumden
Bana boyle düşünceler gelse beynim bana oyun oynuyor derim siz bence gerçeklik payı olabilir mi hoslanıyormuyum acaba dusunup takıntı yapmıssınızŞizofren değilim ama böyle giderse olucam çünkü bende takinti hep var insan kaynini kardeşini yakisikli bulamaz mi şimdi ablam bana esin çok yakisikli dese ben bunda art niyet aramam sonuçta insanız herkes begenblr ben onunla sevstgmi yada Tovbe haşa aşk yasadgmi 1 kere olsun dusunmedim ki evet içimden yakisikli buluyorum eltimde çok asıl mesela hat da çok sevimli şimdi eltimide mi ilgim var yani
Ilk mesajinizda yaziyor siz yazmissiniz.Evet hat da onsuz yapamam yani çok seviyorumda kaynama ilgi olduğunu nerden çıkardınız hangi sozumden
Öyle diyorum zaten ama eşime karşı hep bir suçluluk duygum var benim o yuzden bu kadsr takiyorum daha önceki konularında da boyleydiBana boyle düşünceler gelse beynim bana oyun oynuyor derim siz bence gerçeklik payı olabilir mi hoslanıyormuyum acaba dusunup takıntı yapmıssınız
Ya bunu hissettirdi diye değil takinti yaptigimdan ötürü yani daha doğrusu fanteziden ötürü neden diye sordum kendime yani ilgim olsa bunu sürekli yapmazmiydim 1 defa o evde oldu kendi evimde aklı,a bile gelmezIlk mesajinizda yaziyor siz yazmissiniz.
Icgusel olarak kaynimdan hoslaniyorum diyr takinti yaptim yaziyor ilk mesajinizda.
Yani biz uydurmakdik bu konuyu
Siz yazmissiniz
Evt icgusel olarak birseyler hissediyor ama kabul etmek istemiyor olabilirsiniz ki kabul etmememiz lazim zaten
Ya siz kendinizden eminseniz niye bu kadar taktınız ki siz bu takıntınızı iradenizle yenebilirsinizÖyle diyorum zaten ama eşime karşı hep bir suçluluk duygum var benim o yuzden bu kadsr takiyorum daha önceki konularında da boyleydi
sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya hoslanirsan ya edersen diye ......
Devam ederse psikiyatriste gidinYa bunu hissettirdi diye değil takinti yaptigimdan ötürü yani daha doğrusu fanteziden ötürü neden diye sordum kendime yani ilgim olsa bunu sürekli yapmazmiydim 1 defa o evde oldu kendi evimde aklı,a bile gelmez
Takinti yapmamın sebebinin yazdım ama neden ole bir şeytani vesvese aklima geldi dedim kendi kendime ve sonra yaptım ya 3 senedir aklima en ufak bisi gelmediDevam ederse psikiyatriste gidin
Ya adam 2 senedir orda benim önceki konumu bilseydinix bole konusmazdiniz 1.5 senedir başka konuya takintiliydim şimdi o geçti ve daha önce bana okb teşhisi konduKaynın ile ilgili bu kaçıncı konun....sen baya baya kaynına kafayı takmışsın.öyle kendi kendine şizofreni,opsesyon teşhisi koymakla vicdanını rahatlatamazsın.neyseki adam Almanya'ya gitmiş,sen de kendine gel çok igrenç hayallerdesin zira.
Lütfen uzmana gidince sadece kayin meselsini anlatma diğerinide söyle hatta eşine dediğini ama umursamadığı icin yine kendini kötü hissettiğini söyle ben altan alta size ceza verilmesini istiyorsunuz gibi hissettim bilinç altınızda belki sildiginiz birşey var şahit olduğunuz. Ve siz bunu yine eşinize anlatırsınız eminim lüten yapmayınYa adam 2 senedir orda benim önceki konumu bilseydinix bole konusmazdiniz 1.5 senedir başka konuya takintiliydim şimdi o geçti ve daha önce bana okb teşhisi kondu
Teşekkür ederim siz beni anlıyorsunuz :)Lütfen uzmana gidince sadece kayin meselsini anlatma diğerinide söyle hatta eşine dediğini ama umursamadığı icin yine kendini kötü hissettiğini söyle ben altan alta size ceza verilmesini istiyorsunuz gibi hissettim bilinç altınızda belki sildiginiz birşey var şahit olduğunuz. Ve siz bunu yine eşinize anlatırsınız eminim lüten yapmayın
Eski konularını biliyorum, eşiyle sevişirken başka erkekleri düşünme üzerine kurulu. Mide bulandırıcı sorunlarının çözüm yeri burası değil, doktor. Daha önce de yüzlerce kere söylenmesine rağmen hala devasını burada arıyor. Kaynıyla ilgili fantezilerinin sağlıklı olmadığını ben de düşünüyorum elbette ama hastalığın arkasına sığınacak kadar masum bir durum değil bu.Arkadaşım eski konularina bakin üyenin neden bilmiyorum kendini hep sadakatsiz görüyor. Boyle üstünden aylar gecsede geçmiyor. Daha önce hoşlandığı biri olmus fiili bisey yok ama evlendikten sonra ben neden boyle hoşlandım esime ihanet ettim diye yedi bitirdi. O zamanda siz adama asiksiniz gibi seyler söylendi hatta eşine anlatti ben ondan hoslanmstm diye eşi birsey demedj tepki vermedi bu sefer vermedi diye takti. Tek bir konuyla yargilanmamasi gerekli
Iyi de fantazimde onunla sevstgm falan mi yazıyor da bole söylüyorsunuz yapmayinEski konularını biliyorum, eşiyle sevişirken başka erkekleri düşünme üzerine kurulu. Mide bulandırıcı sorunlarının çözüm yeri burası değil, doktor. Daha önce de yüzlerce kere söylenmesine rağmen hala devasını burada arıyor. Kaynıyla ilgili fantezilerinin sağlıklı olmadığını ben de düşünüyorum elbette ama hastalığın arkasına sığınacak kadar masum bir durum değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?