- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
-
diğer konuda kaynınla ilgili fantazini anlatmıştın amaTakıntılı olduğu, için 2 kere açıyor olabilirmiyim hoşlanmış ilgi yi su yaşıma kadar hep yaşadım biliyorum nasıl hisler olduğunu ben ilişkilerin de fantezi kuran biri değilim sadece o gün o şekilde aklima geldi bizi ya kaldi gördü gibi 3 senedir taniyorum 1 kere art niyet dusunmemisim siz nasıl bu ksdsr kolay tanı koydunuz peki
Evet zaten diğer konuda taktım için bu konuyu açtımdiğer konuda kaynınla ilgili fantazini anlatmıştın ama
tamam o zaman takma.Evet zaten diğer konuda taktım için bu konuyu açtım
Insan eşinin kardeşini yakisikli bulamaz mi gorsel olarak ya şimdi ben enistemi de yakisikli buluyorum hat da ablama davranışları ilgisi onunla yasam tarzi cocuksu hareketleri hosuma gidiyor benim eniştem e de mi ilgim var bence düşüncelerinizi bastıran sizlersiniz olduğu gibi anlatan benim sadce kaynima biraz dhaa mesafelyim çünkü esim de ablama öyledir haliyle cekingenligim uzak durmam bundan oturudur .Bir önceki konunuzda eşinizle birlikte olurken kaynınızın sizi izlediği fantezisi kurmanızdan, bu konunuzda da çok yakışıklı bulmanızdan sizce yeterli mi? Normal değil tüm bunlar bana göre.
Fantazi sapıklık değildir . Hanımefendi ben kimseyle sevstgmi hayal etmedim etmem de netden arastrn izlen,e fantazisi neymiş nasıl oluyormuş siz yapmadiniz diye bana sapık diyemezsiniz
Sapkınlık çocuk hayvan anne baba kardeş gibi insanlar la ilgili cinsel şehvetli düşünceli hayallerdir ve fesist lik te sapkinliktir ben sadece bizi o an izlediğini düşündüm hayalde bu heyecan dir aklima kaynini gelmesi de o an gerçekten o evde olmasıfantezi kayınvalide ve eşinin kardeşini işin içine kattığında sapkınlıktır. sapıklık değil. siz sapkınsınız
Bu konuyu yıne bu kadar uzatıyorsun onu cozemedım takıntı hastaları o konu uzerınde konuşulmayı sevmezler daha cok takıntı yapacam diye siz hep aynı cümleleri kuruyorsunuz değişen birşey yok cumlelerinizdeSapkınlık çocuk hayvan anne baba kardeş gibi insanlar la ilgili cinsel şehvetli düşünceli hayallerdir ve fesist lik te sapkinliktir ben sadece bizi o an izlediğini düşündüm hayalde bu heyecan dir aklima kaynini gelmesi de o an gerçekten o evde olması
Evet burda yazmak sana iyi gelmeyecek haklisin.Sen bu konuda hassas olunca takintilar da pesini birakmiyor.Buraya yazmak büyük hata oldu bunu anladım benim en nefret edecegim şeyi bana yapiyorsun diyorlsr okb hastalgnin ne olduğunu bilyrm saçma olduğunu bldgn halde takmak suphe duymak
Allahtan kaynı yurtdışında yaşıyor. Durmadan bu adamı konuşuyor. Birde yakınlarda olsa seyreyle fantazileri...Bir önceki konunuzda eşinizle birlikte olurken kaynınızın sizi izlediği fantezisi kurmanızdan, bu konunuzda da çok yakışıklı bulmanızdan sizce yeterli mi? Normal değil tüm bunlar bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?