Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Fantazi sapıklık değildir . Hanımefendi ben kimseyle sevstgmi hayal etmedim etmem de netden arastrn izlen,e fantazisi neymiş nasıl oluyormuş siz yapmadiniz diye bana sapık diyemezsiniz

diğer konuda kaynınla ilgili fantazini anlatmıştın ama

Bir önceki konunuzda eşinizle birlikte olurken kaynınızın sizi izlediği fantezisi kurmanızdan, bu konunuzda da çok yakışıklı bulmanızdan sizce yeterli mi? Normal değil tüm bunlar bana göre.
Insan eşinin kardeşini yakisikli bulamaz mi gorsel olarak ya şimdi ben enistemi de yakisikli buluyorum hat da ablama davranışları ilgisi onunla yasam tarzi cocuksu hareketleri hosuma gidiyor benim eniştem e de mi ilgim var bence düşüncelerinizi bastıran sizlersiniz olduğu gibi anlatan benim sadce kaynima biraz dhaa mesafelyim çünkü esim de ablama öyledir haliyle cekingenligim uzak durmam bundan oturudur .

Fantazi sapıklık değildir . Hanımefendi ben kimseyle sevstgmi hayal etmedim etmem de netden arastrn izlen,e fantazisi neymiş nasıl oluyormuş siz yapmadiniz diye bana sapık diyemezsiniz

fantezi kayınvalide ve eşinin kardeşini işin içine kattığında sapkınlıktır. sapıklık değil. siz sapkınsınız

fantezi kayınvalide ve eşinin kardeşini işin içine kattığında sapkınlıktır. sapıklık değil. siz sapkınsınız
Sapkınlık çocuk hayvan anne baba kardeş gibi insanlar la ilgili cinsel şehvetli düşünceli hayallerdir ve fesist lik te sapkinliktir ben sadece bizi o an izlediğini düşündüm hayalde bu heyecan dir aklima kaynini gelmesi de o an gerçekten o evde olması

Bu konuyu yıne bu kadar uzatıyorsun onu cozemedım takıntı hastaları o konu uzerınde konuşulmayı sevmezler daha cok takıntı yapacam diye siz hep aynı cümleleri kuruyorsunuz değişen birşey yok cumlelerinizde

Daha bir tanesi bir yaşına bile gelmeden ikinciyi doğuracak olmanızdan ötürü lohusa depresyonu hamile depresyonu vs hepsine birden girmiş olabilir misiniz?

Ya da eşinizi beğenmiyorsunuz. Başka erkekler dikkatinizi çekiyor. İş yerinde, kendi evinizde artık nerede olursa fark etmeden erkeklere bakıyor olabilir misiniz?

Önce bakıp sonra da vicdan azabı çekip eşiniz tarafından cezalandırılmak istiyorsunuz gibi bir izlenime kapıldım. Onun size aşırı tepkisi size kendinizi iyi hissetirecek sanki. Ya da burada linç edilmek sizin için bir kefaret mi olacak?

Çok gereksiz bir konu. Ve aynısından bir sürü açılmış. Yardım alın. Bu psikoloji ile çocuk yetiştirmeyin. Hem de iki tane. Yazık yavrulara.

Buraya yazmak büyük hata oldu bunu anladım benim en nefret edecegim şeyi bana yapiyorsun diyorlsr okb hastalgnin ne olduğunu bilyrm saçma olduğunu bldgn halde takmak suphe duymak
Evet burda yazmak sana iyi gelmeyecek haklisin.Sen bu konuda hassas olunca takintilar da pesini birakmiyor.

şizofren olduğunuzu düşünmüyorum sadece kendinizi fazlaca dinliyorsunuz. takıntılarınız olabilir.şizofrenim diye düşünmek istiyorsunuz gereksiz saçmalıkları. normal hayatınıza dönün çıkın o buhramdan. çıkamıyorsanız destek alın.

Bence kayninizdan hoşlanmiyorsunuz, sadece buna kendinizi inandirmissiniz. Kendinize hayir asik filan degilim dedikce daha da takinti yapiyorsunuz adami. Dusunmemeye calisin ya da bi piskologa gorunun.
Konu başligina geldikte sizofrenlik bir olar gormedim konunuzda.

Bunun için intihar mı?
İnsansınız aklınızdan tuhaf şeyler geçebilir. Abartmayın.

Eşinizle mutlu değil misiniz? Altta yatan sebepleri biz değil bir uzmanla bulabilirsiniz..

Öyle ben şizofrenim.deyince şizofren olunmuyor.
Doğumdan önce gidip tedavi olun.

İşyerine gelen adam yakışıklı, kaynınız yakışıklı,Enişteniz yakışıklı. Kocanızı çirkin mi buluyorsunuz?
Bir önceki konunuzda eşinizle birlikte olurken kaynınızın sizi izlediği fantezisi kurmanızdan, bu konunuzda da çok yakışıklı bulmanızdan sizce yeterli mi? Normal değil tüm bunlar bana göre.
Allahtan kaynı yurtdışında yaşıyor. Durmadan bu adamı konuşuyor. Birde yakınlarda olsa seyreyle fantazileri...

ne kadar sapıksın ya eşin bilse kardeşiyle sevişmek istediğini neler düşünür neler yapar sana acaba

sen eğer gerçeksen acil psikolojik destek alman lazım.eski konularını görebildiğimizi unuttun galiba.birinde kendi kendine şizofren teşhisi koyuyorsun birinde obsesif , giriş cümlelerin hep aynı, hep de 4 aylık hamilesin.sürekli bir kaynım fantazisi almış gidiyor.yok nişanlıyken de başkasından hoşlandım falan.git senaryonu başka yerde yaz bir tutturmuşsun fantazi gidiyor aklına gelen başka bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…