Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Arkadaşlar kızım6 haziran2018 doğumlu su an karnim daki bebekte 15 haftalık yalan dolan yok
İnanın bu hesaplamaları unutalı yıllar oluyor.muhtemelen dediğiniz doğrudur.özellikle psikolojik hastalıklar ile ilgili fake konu açılması konusunda hassasım ben.sizinkinin içine fantezi de girince iyice şüphe kaldırıyor.

Bu sizofrenş değil yalnız. Obsesif kompulsif bozukluk. Tabi uzmanı daha iyi teshıs koyar. Sizin ki sadece düşünce. Yani kaynınız begenmek değil begenmekten korkmak intihar etmek istemek değil intihar etmek istemekten korkmak. Bu takıntı. Bu takıntıları unutmak için ya hayatınızda bir degısıklık donum noktası olması gerek ya da ilaç tedavisi ve terapi. Baska turlu zor

6 ayda evlilik süren nasıl katlandı onu da açıklayabilir misin?
Arkadaşlar 6 mayıs 2017 de evlendim 2018 haziranda doğum yaptım ve su an tekrar 15 haftalık hamileym yazarken ortalama yaziyorum ne yazdgmin bile farkında değilim kafam sorunda olduğu için dogrusu bu tamam mi lütfen yalan dolan demeyin

Teşekkür ederim

Başka.bir konuda eşinizle birlikte olurken aklınıza iş yerinizdeki adamın geldiğini yazmışsınız. Bence sizde böyle bir fantezi var. Önce bunu kabul edin. İlişki esnasında böyle şeyler düşünüp sonra vicdan azabı çekiyorsunuz gibi geldi.

Peki doğru diyorsan bir şey demeyeceğim. 1,5 yıllık evlilik 6 ayda 3 yıla çıkınva insan elbet şüpheye düşüyor.

Hiç bir şey anlamadım.siz fantazi kurmakla şizofreni arasında nasıl bir bağ kurdunuz ki ?
Benim anladığım bu arkadas fantezi kurmuyor takıntı yapmıs cesıtlı seyleri ay dusundum suc mu oldu gunah mı oldu dıye dusunup tekrar tekrar takıntı yapıyor suclu hıssedıyor.Bence okb li.

Aşırı derecede tutucu bir ortamda buyudugunuzu dusunuyorum. Karsi cins baba bile olsa yaninda rahat oturulmaz kalkilmaz. Kayinpederinin yanida cocugunu sevemeyen utanan gelinler falan aklima geldi yazdiklarinizi okuyunca. ( evet bu tipler hala mevcut 21 yy turkiyesinin kirsalinda) O yuzden etrafinizdaki erkekler direk size karsi cins olarak geliyor. Once insan olarak goremiyorsunuz. Cunku surekli beyninize bu yerlestirilmis. Onu yapma ayip bunu yapma gunah diye buyutuldugunuzu dusunuyorum. Erkek olan yerden kacilmasi erkeklerin yanind gulunmez vs gibi baskilar var miydi yetiestiginiz yerde ? Merak ettim sosyal gozlemi iyi biri olarak.

Geçende de böyle bir konu açmistiniz.. Aynı konuyu servis edip durmasanz diyorum.. Bence gayet sahte birisiniz.. Kaynım muhabbeti baymaya başladı iyice

Bencede Okb sizinki düşünmemeniz gereken şeyleri bu takinti yüzünden düşünmeniz ve sadakat takintiniz var suçluluk hissiniz v.s.Sizofren degilsiniz bence kesinlikle kimsedende hoşlanmıyorsunuz aslinda tam tersi gayet sadik duzgun bir insansiniz.Ama O.K.B oldugunuz için bu düşüncelere saplaniyorsunuz.Bunu boyle düşünün ve kimseyede anlatmayin işte o zaman gider intahar edersiniz.Bebeginiz dogduktan sonrada psikiyatrist yardimiyla ilaca başlayin kurtulursunuz bu takintilardan.Hamilelik iyice tetiklemiş

Daha önceki konunuzda iş yerinde uzaktan bakıp beğendiğiniz evli bir adam olduğunu ,sosyal medya hesabından yanlışlıkla fotoğrafını beğendiğinizi okudum.sırf bu kadar bir durumdan bile eşimle boşanmalı mıyım? diye sormuşsunuz.
Uzman değilim ancak takıntınız toplumsal ahlak kuralları ile ilgili bence.
Sizin cinsellik ve ahlak kuralları ile ilgili yanlış inanışlarınız var.
Kafanızdan geçen ve o öğretilmiş toplum kurallarına ters her düşünceyi büyütme eğilimdesiniz.
Hamilelikleriniz de çok peşpeşe olmuş hormon dengeniz de şaşırmıştır.
Bir de troidlerinize de baktırın bir ara.

Canım sen şizofreni değilsin. Sende kaygı bozukluğu ve okb var çok belli doktora git hamileyken de gerekirse tedavi olabiliyorsun

Arkadaslar doktorun hastayi gormeden bir sey diyemem dedigi bir konuda bile nasil sen şu rahatsizliga sahipsin diyerek teshis koyabiliyorsunuz ilginc :)

Konularina baktim hepside çok garip
Hic dra gittin mi?
Eşin sana karşı nasil?
Anlatilmayacak seyleri gidip anlatmissin
Sakın bunu da anlatma ona.
Tövbe tövbe de geç içinden.
Kendini bu denli hirpalama.
Ve mutlaka dra git.icin rahatlar.
Gitmezsen yarın bu biter baska takintin başlar.
Acil şifalar.
Oyala kafani, kitap oku film izle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…