• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bi sorum var

Bilemiyorum sende ise yarar mi ama ben biseyi fark ettim kendi evliligimde.. ben bir yillik evliyim . Bu ilk zamanlar annesi ve kiz kardesi hakkinda surekli konusup duruyodum dayanamiyodum tabi art niyetlilerdi cunku... neyse be yuzde yuz hakli dahi olsam esim bunu es geciyodu.. yasli onlar fln diyodu.. ve bende taktik değiştirmeye karar verdim bigun aksam isten gelince ona en sevdigi yemekleri yaptim .. banyoda liflenmekten cok hoslanir aldim banyoya soktum lifledim fln yani keyfi yerindeyken dedim ki canim bak onlar sonucta senin ailen . Ben sana olan saygimdan dolayi onlara hicbisey demem.. bana kotuluk dahi etseler arada sen varsin sonucta.. ben asla seni uzemem.. ben onlara da hep dua ediyorum Allah yollarini acik etsin kotuluklerini asla istemem dedim..neyse bu konuyu da bidaha konusmamak uzere Tamamen kapattim...
Aradan uc dort ay gecti.. sevgililer gununde yemege cikardi beni.. laf döndü dolasti onlara geldi yine.. bende yine ayni seyi tekrarladim onlarin iyiligini isterim bana yaptilar ettiler ama kimsenin kotulugunu istemem dedim... ve esim ne dedi biliyo musun.
Sen meleksin melek dedi.. hicmi kin tutmadin dedi... bundan sonra eger BENI HAYATLARINDA ISTIYORLARSA SENINLE IYI GECINMEK ZORUNDALAR
.. DEDI... YOKSA KENDI BILECEKLERI IA BENI KAYBEDERLER DEDI.... umarim sana faydasi olur esine cevap vermekten vazgec .
Davranislaronla kazanmaya bak

Herkes herkesi sevmek zorunda değil.. ama saygı duymak zorunda..
nedir annesiyle aranızdaki.. sizi eşinizle 2 saat tartıştıran sebep ne olabilirki
neler neler okuyoruz burda, bazen gelin haklı bazen kayınvalide yada herikiside.
eviniz ayrı yolunuz sapa canım..siz onlara gittiğinizde yada geldiklerinde bir güleryüz tatlı dil
illa içli dışlı olmana gerek yok.. sonucta onlarlada yaşamıyorsun.
( konunu okudum diğer sayfaları henüz okumadan yaptım yorumu)

Bende bunu diyorum ben istemiyosam beni zorlayamaz saygi duymasi lazim sonucta hakli sebeplerim var. Ben sahsen hakli sebeple annemle veya babamla konusmuyo diye ayrilmaya suruklemem olayi.

Ama icimden hic kalmak gelmiyor.
O 2 saatte bugune kadar biriken hersey konusuldu. Meger oda bos degilmis herseyi laf yapti.
Yilbasi aksami isten geldim cok uykusuzdum uyumamistim .
Ablasigili bize cagirdi coluk cocuk geldiler her hizmetlerini yaptim artik saat 11i gecerken pilim bitti yerdeoturuyodum esimin dizine basimi koydum onlarda film izliyodu uyuklmaya basladim o ara bile kalkip gorumceme vs cay doldurup geri ayni yere geldim basimi koydum.
Keyfimden oyle degildim
Bunu sen icinde tut dun bana soyledi
Ogun millet burda kalmaya gelmis ben orda uyukluyomusum benim yuzumden gitmisler sok oldum dediklerine. Nankorlugummu kalmadi suratsizligimmi kalmadi daha ne diyimki

Aynı sorunları bende yaşadım ama kazandım... :34: Tabi herkesin huyu farklıdır ama eşim bana değer verir genelde ailesine de eşimi sayarsanız varım değilse beni de unutun demişti.. Annesinin size yaptıklarını göre göre bunu diyorsa ailesine çok düşkün sanırım işiniz zor anlaşılan...

Aynı sorunları bende yaşadım ama kazandım... :34: Tabi herkesin huyu farklıdır ama eşim bana değer verir genelde ailesine de eşimi sayarsanız varım değilse beni de unutun demişti.. Annesinin size yaptıklarını göre göre bunu diyorsa ailesine çok düşkün sanırım işiniz zor anlaşılan...

Aslinda oyle bisey yok ailesine cokta bayilmiyo sadece evlendikten sonra degisti.
Bu kus zamanimizda annesi iyi doldurmus iste sonuc bu

Evden giderken kina birakcam yakar bi yerine

Fena bir annesi var anlaşılan sinir oluyorum böyle huzur bozan insanlara ne anlıyorlar böyle yaparak anlamıyorum... Annesi sizi sevmek zorunda değil sizde onu ama saygı duymak zorunda... Aslında oğlunu seven insan sırf yüzü gülsün mutlu olsun diye eşini el üstünde tutar ama bilseler keşke...

Son düzenleme:
Aslinda oyle bisey yok ailesine cokta bayilmiyo sadece evlendikten sonra degisti.
Bu kus zamanimizda annesi iyi doldurmus iste sonuc bu

Evden giderken kina birakcam yakar bi yerine

Sewgi bitmiş sizde sanırımm
Bu kadar kessin konuştuğunuza göre gitmek için..

Ewlilikten soğudum ben yaa ://

Son düzenleme:
Gecenlerde esimle ilgili sorunlarimi burda paylasmistim.
Dun ilk tartismamizi yasadik 2 saat surdu ne var ne yok dokuldu ortaya.
Sonuc olarak duzelmesi icin ya annemle konusursun yada inceldigi yerden kopar dedi
Gece oldu yatmaya gitti msj attim.
Bugun bu konu acildiysa bugun bitmeden kapansin dedim.ya biticek ya duzelicek dedim
Dedigim gibi olursa olur dedı
O zaman sonu belli dedim
Bilemicem onu senin dusuncen dedi
En kisa zamanda giderim konu kapandi dedim
Dogru olani dusun dedi cevap yazmadim

Arkadaslar daha 7.5 aylik evliyiz sevdimde evlendim ama annesi beni kendinden soguttu konusmak gormek istemiyorum sevemiyorum kadini. Ben ona iyiyken o bana yanlislar yapmaya calisti sogudum ve konusmak istemiyorum.
Bana annesiyle konusursam olcagini soyledigi zaman ilk defa sabrim tasti ve dedimki benim evliligim annene bagliysa bitsin ya dedim. Senle benim aramda annen anahtar olcaksa ben annenle konusmadigim icin biticekse bitsin dedim

Tek dusunebildigim esim beni annesine degistirdi belki dogru belki yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama annesini her halukarda korudu dun beni kotumsedi onu tuttu bi tek konudada degil.

Sizce ne yapmaliyim dogru olan ne. Onun bu yaptigi yanlis degilmi

ohoooo daha cok erken. Bi sakin ol once.

evliligin ilk baslarinda yasaniyo boyle seyler. Benim kv ile sorunum yok ama bu ilk aylar zor, cunku alisma evresi canim benim.

Bu kadar takma. Azcik gamsiz ol. Kaynanana da guler yuzlu ol sevmesen de. Her zaman kazanirsin.

kadinlar sabirla ve alttan alarak eslerini kendilerine daha cok bagliyolar. Unutma bunu.

Fena bir annesi var anlaşılan sinir oluyorum böyle huzur bozan insanlara ne anlıyorlar böyle yaparak anlamıyorum... Annesi sizi sevmek zorunda değil sizde onu ama saygı duymak zorunda... Aslında oğlunu seven insan sırf yüzü gülsün mutlu olsun diye eşini el üstünde tutar ama bilseler keşke...

Yani bende bunu diyorum
Beni. Anneminde oglu var onlar mutlu olsunda ben baska bisey istemem diyo
Benimde o gunleri gorursem oglumun esi benimle bi htam olmus veya olmamis konusmak gorusmek istmiyosa saygi duyarim. Oglu bu yuzden ayrilcaksa bile engel olurum ben bugun varim yarin yokum derim!

Ama annesi buna musade etcek birisi iste. Ailelerinde anneside dahil 2. Evliligini yapmayan bi benim esim. Onunda level atlamasi icin emek veriyo iste

Bilemiyorum sende ise yarar mi ama ben biseyi fark ettim kendi evliligimde.. ben bir yillik evliyim . Bu ilk zamanlar annesi ve kiz kardesi hakkinda surekli konusup duruyodum dayanamiyodum tabi art niyetlilerdi cunku... neyse be yuzde yuz hakli dahi olsam esim bunu es geciyodu.. yasli onlar fln diyodu.. ve bende taktik değiştirmeye karar verdim bigun aksam isten gelince ona en sevdigi yemekleri yaptim .. banyoda liflenmekten cok hoslanir aldim banyoya soktum lifledim fln yani keyfi yerindeyken dedim ki canim bak onlar sonucta senin ailen . Ben sana olan saygimdan dolayi onlara hicbisey demem.. bana kotuluk dahi etseler arada sen varsin sonucta.. ben asla seni uzemem.. ben onlara da hep dua ediyorum Allah yollarini acik etsin kotuluklerini asla istemem dedim..neyse bu konuyu da bidaha konusmamak uzere Tamamen kapattim...
Aradan uc dort ay gecti.. sevgililer gununde yemege cikardi beni.. laf döndü dolasti onlara geldi yine.. bende yine ayni seyi tekrarladim onlarin iyiligini isterim bana yaptilar ettiler ama kimsenin kotulugunu istemem dedim... ve esim ne dedi biliyo musun.
Sen meleksin melek dedi.. hicmi kin tutmadin dedi... bundan sonra eger BENI HAYATLARINDA ISTIYORLARSA SENINLE IYI GECINMEK ZORUNDALAR
.. DEDI... YOKSA KENDI BILECEKLERI IA BENI KAYBEDERLER DEDI.... umarim sana faydasi olur esine cevap vermekten vazgec .
Davranislaronla kazanmaya bak

Ah iste ben de tam bundan bahsetmistim bir onceki mesajimda. Sabirli olsun, alttan alsin, kv ye guleryuzlu olsun sevmese de. Kazanan o olcak :)

bır ömür berabersınız..
esının aılesı,atsan atamazsın..satsan satamazsın..
bende bu aralar kınlıyım kaynanama..
ama sorunu kendımde arıyorum..
ıyı dusunmeye çalışıyorum..
olan bıten herseyı unut ve evlılıgıne sahıp cık..
blöflerle yürümez bu ısler..esıne karsı ıyı davran..belkıde onu sen ıtıyorsun kendınden..
dedıgım gıbı,herseye alınma darılma..esıne yansıtma kotu seylerı..
o onun aılesı..sonuçta hep sen kötü olursun..
sen pozıtıf olursan,kımseden zarar gelecegıne ınanmıyorum ben..

(bunları kendıme de soyluyorum)

ohoooo daha cok erken. Bi sakin ol once.

evliligin ilk baslarinda yasaniyo boyle seyler. Benim kv ile sorunum yok ama bu ilk aylar zor, cunku alisma evresi canim benim.

Bu kadar takma. Azcik gamsiz ol. Kaynanana da guler yuzlu ol sevmesen de. Her zaman kazanirsin.

kadinlar sabirla ve alttan alarak eslerini kendilerine daha cok bagliyolar. Unutma bunu.

Bu sure icinde yaptim bunlari ama yok artik istemiyorum o kadina gtmekte gelmekte gormekte.
Sirf bu yuzden evliligimi bitiriyo ya bitirsin ben dun ne yaparsan yap yaranilmicagini gordum

Yani bende bunu diyorum
Beni. Anneminde oglu var onlar mutlu olsunda ben baska bisey istemem diyo
Benimde o gunleri gorursem oglumun esi benimle bi htam olmus veya olmamis konusmak gorusmek istmiyosa saygi duyarim. Oglu bu yuzden ayrilcaksa bile engel olurum ben bugun varim yarin yokum derim!

Ama annesi buna musade etcek birisi iste. Ailelerinde anneside dahil 2. Evliligini yapmayan bi benim esim. Onunda level atlamasi icin emek veriyo iste

Haklısın anlarda iş işten geçmese bari :26:

Bende soyle bisey var bu evliligin bitmesi benim icin cok kotu olcak ama ben yinede hakliyken haksiz gibi gorunup onlari pohpohlayip burda barincak kadar aciz yapamiyorum kendimi.
Yapmak istermiydim evet ama yapamyorum yapimla ilgili.
Haksizlar scunu kabullenmeli

Ne diğer konunda,ne şimdiki konunda annesiyle ilgili kayda değer bir problem göremedim ben.Hele de konuşmayacak kadar.Öbür konu altın meselesi.Bu konu da da,seni merak edip nerdeydin diye sormuşlar.Niye şu saatte aramadı bu saatte aradı.Kusura bakma canım ama,her ne kadar sen ailesine çokta düşkün değil desen de ANNESİ.AN-NE-Sİ Sevmeyebilirsin,yıldızın uyuşmaya bilir.Ki sen zaten baştab beri gardını almışsın kadına.Kadının haksız yanları da olabilir.Mesafeni korursun.Görüşmemek ne demek.Sana hakaret eder,küfreder anlarım.Ama evliliğinin huzuru için göüşrmemek ne demek.Anneyle eş arasında tercih yapmaya zorlamak ne demek.
Hasta olsa annesine bakarım bakmam mevzularında hiç peşin hükümlü olma bence.Kimin kimin eline düşeceğini Allah bilir.Hastalık yaşa bakmıyor.Evlilik bu değildir.Fedakarlıktır,karşındakinin sevdiği veya hayatındaki insanlara saygıdır.

Bende soyle bisey var bu evliligin bitmesi benim icin cok kotu olcak ama ben yinede hakliyken haksiz gibi gorunup onlari pohpohlayip burda barincak kadar aciz yapamiyorum kendimi.
Yapmak istermiydim evet ama yapamyorum yapimla ilgili.
Haksizlar scunu kabullenmeli
aaah ahhhh cok cabuk celalleniyorsun..
evlılık daha törpulememıs senı..
bu kadar kolay bıtırılmez evlılık..
zamını gelır kocan senı alttan alır,zamanı gelır sen onu..
kımse haksızlığa gelemez,ıkı farklı ınsan bı evde yasıyor sonuçta..
catısmalar tabıkı olacak..ama yapıcı olmak lazım..
evlılıgımın ılk senesı bende cok coştum ama
sımdı yaptığım yanlısın farkındayım..
yuva yıkmak kolay..yapma bunu bence

Ne diğer konunda,ne şimdiki konunda annesiyle ilgili kayda değer bir problem göremedim ben.Hele de konuşmayacak kadar.Öbür konu altın meselesi.Bu konu da da,seni merak edip nerdeydin diye sormuşlar.Niye şu saatte aramadı bu saatte aradı.Kusura bakma canım ama,her ne kadar sen ailesine çokta düşkün değil desen de ANNESİ.AN-NE-Sİ Sevmeyebilirsin,yıldızın uyuşmaya bilir.Ki sen zaten baştab beri gardını almışsın kadına.Kadının haksız yanları da olabilir.Mesafeni korursun.Görüşmemek ne demek.Sana hakaret eder,küfreder anlarım.Ama evliliğinin huzuru için göüşrmemek ne demek.Anneyle eş arasında tercih yapmaya zorlamak ne demek.
Hasta olsa annesine bakarım bakmam mevzularında hiç peşin hükümlü olma bence.Kimin kimin eline düşeceğini Allah bilir.Hastalık yaşa bakmıyor.Evlilik bu değildir.Fedakarlıktır,karşındakinin sevdiği veya hayatındaki insanlara saygıdır.

Benden daha olgun dusunmesi gerekrdi o zaman beni yonlendirebilirdi sevmeyebilirsin ama arada sirada benim icin gor et diye yardimci olarak bana akil fikir verebilirdi ben daha cahil dusunebilirim ama o benden daha cahil dusunerek ilk tartismamizda ya annem ya kapi demeye getirdi

Bu sure icinde yaptim bunlari ama yok artik istemiyorum o kadina gtmekte gelmekte gormekte.
Sirf bu yuzden evliligimi bitiriyo ya bitirsin ben dun ne yaparsan yap yaranilmicagini gordum

Bitiremez canim hic merak etme. Benim esim de ayni senin esinin kurdugu o sacma cumleleri kurma cesaretini bulmustu iki kere. Ertesi sabah da kahvalti hazirlayip operek uyandirdi, hic bisey yokmus gibi davrandi. Sanki bi onceki gece o laflari o adam soylememis gibi :)

Senin esin de pisman olacaktir soylediklerinden. Ama ona "askim nolur bu sebepten beni bosama, yalvaririm" deme. Simarir. Ben hep "aman ne yaparsan yap, sana muhtac degilim ben" demisimdir. Bu da onda kaybetme korkusu yaratti tabi.

Back
X