• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bi sorum var

söylemek istediklerini ya da sorularını yazıya dökmek bazen güzel bir yöntem ama senin durumunda gerek yok bence..madem en kısa zamanda giderim diyip tribini attın, 2-3 gün geçmesine rağmen adamda hiç yanaşma çalışması vs yok, o zaman sözünün arkasında durmalısın ki bir daha aynı şeyler yaşanırsa inandırıcılığın olsun..topla tüm eşyalarını git demiyorum ama kalk bikaç gün annene git bişi yap uzaklaş..ya da gitmiyorsan bile evde yanaşmaya çalışma..o kadar trip sonrası orda korktum burda yatabilir miyim vs çok gereksiz

söylemek istediklerini ya da sorularını yazıya dökmek bazen güzel bir yöntem ama senin durumunda gerek yok bence..madem en kısa zamanda giderim diyip tribini attın, 2-3 gün geçmesine rağmen adamda hiç yanaşma çalışması vs yok, o zaman sözünün arkasında durmalısın ki bir daha aynı şeyler yaşanırsa inandırıcılığın olsun..topla tüm eşyalarını git demiyorum ama kalk bikaç gün annene git bişi yap uzaklaş..ya da gitmiyorsan bile evde yanaşmaya çalışma..o kadar trip sonrası orda korktum burda yatabilir miyim vs çok gereksiz

Gercekten cok haklisiniz iyiki girip yorumunuzu okumusum cok tskr ediyorum
Benim kafam darma dagin gitgeller yasamaya basladim dogru dusunemiyorum
Gun boyu susmak hic konusulmamak piskoloji bozuyor

Sizce giderken ne diyeyim
Ben soyle dusundum
P.tesi isten gelmesini beklice. aksam gelsi
Ustumu gyip esyalarimi alip kapiya cagircam
Ben gidiyorum anahtarlarin burda, diger esyalarimi daha sonra alicam diyip gitmeyi planliyorum 2 gecedir.

Ne diyebilirim bi yorumunuz fln varmi

Son düzenleme:
neden bişey söyleyip gitmek zorunda hissediyorsunuz? böyle film sahnesi gibi kurmaya gerek yok ki..amaç karşı tarafa nasıl en çok koyarım olmamalı ;)

söylemek istediğim sadece madem o resti çektiniz arkasında durun, yoksa bir dahakine hiç ciddiye alınmazsanız

neden bişey söyleyip gitmek zorunda hissediyorsunuz? böyle film sahnesi gibi kurmaya gerek yok ki..amaç karşı tarafa nasıl en çok koyarım olmamalı ;)

söylemek istediğim sadece madem o resti çektiniz arkasında durun, yoksa bir dahakine hiç ciddiye alınmazsanız

Hani hicbisey demeden cikayimmi kapidan onu soruyorum :)) bende hep bunu dusundugumden 1 aydir inadim inat ama son gunlerde kendime ait asil fikirler uretemiyorum biraz once o kagit meselesi vs mesela. Ee cok kafa yormaktan sıyırdım tbi .

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Uyuyamadim o kadar cok moralim bozuk ve bitigimki nefes almak bile yuk geliyor
Esim uyudu yine hic konusmadi ben yokmusum gibi
Dusunurken aklima bisey geldi sizce bunu yapimmi?
Yuzyuze ilk kez konusmaya calistik beceremedik yuz goz olduk
Diyorumki bi kagida ona sormak istediklerimi yazsam doldursam ona versem cevaplasa
Herseyden emin olmam icin daha saglikli bi yontem degilmi?
Gerekirse isterse oda hazirlasin
Belki boylelikle kirici olmadan dusunerek cevap vermis oluruz ??

Arkadaşım evet tüm hislerini, içindekileri anlatacak, dökecek; ama sözlerini dikkatli seç birilerini kötülemeden güzel bir mektup yazabilirsin; ayrıca buda bir piskolojik rahatlamadır. Senin de içinden yazmak gelmiş, yazabilirsin kaybedecek bir şeyin yokki.
Evet eşin fazla umursamaz biri; sende bi süre onun gibi ol umursama hiçbirşeyi konuşma, sen onun üstüne düşüyorsun o senden kaçıyor, kaçan taraf sen olmaya çalış. Hiç konuşmuyorsa hiç konuşma, yemek yemiyorsa yermisin deme anlatabildim mi? basit lokmayım yazmışsın, sende basit lokma olma, yuvan için mücadele ver, fedakarlık yap. Eşinin bu tavrı annesiyle konuşmuyorsun diyeyse, annesiyle konuş eşinle git gel sadece, mesafeli olursun sık gitmezsin.

Back
X