Tartışmalarınıızn sebebi işsiz oluşu mu?yoksa onun öncesinde herşey süt limandı da sonradan bu işten çıkması mı psikolojisini etkiledi?
Eğer evveliyatında sorunlarınız varsa..hiç boşuna geri dönmeyi düşünme..
Yeni görüştüğün kişiyle de görüşme bence..ya da bişeyler hissediyormusun o kişiye karşı.Biraz kendini toparlamalısın..
Yeni bitmiş bir ilşki ardından, başlayan yeni bir ilşki ,ne kadar sağlıklı olabilir sence?
canım aslında tartışırdık ama ufak şeylerden kıskançlıklardan filan ve hemen barışırdık küs kalamazdık zaten ama bu işe girme çıkma dönemlerinde ailesi de çok üzerine gitti hatta annesi defol git evden bile demiş o ara ben de üzerine gittim çaba göstermedin diye. ve artık öle bi noktaya geldikki herşey üst üste geldi çünkü ben de iş arama sürecindeyim ve benim de psikolojim çok iyi değil. Diğer kişiyi de yalnızlıktan korktuğum için ve panikle yemek teklifini kabul ettim. ama biliyorum ki bana değer verecek ve beni mutlu edebilecek bi insan ama şimdi çok içim yanıyo hala ayrıldığım insanı severken ne işim var benim başkasının yanında diye acı çekiyorum(
haklısınız arkadaşlar uzun yazıp okuyanları sıkmak istemedim . tam olarak yazıyım. İşe girdiği zaman bir ay çalıştı 1 ay görüşemedik sadece pazarları çalışıyodu ve normalde ikimizde pazar günleri çıkmayı sevmiyoduk zaten işte ben de dinlensin sadece pazarı var işyerinden araba vereceklerdi o zaman daha rahat görüşürüz sabrediyim dedim üzerine gitmedim. Bu arada ben de evde olduğum için kendi kendime kuruntu yapmaya başladım sanki yeni bir ortama girdi beni unutucak diye( herhangi bir olay olmamasına rağmen) herşeye alınır oldum ve bu yüzden sık sık tartışmaya başladık yüzyüze de hiç görüşemediğimiz için içtenlikle barışamadık ve ailesi de çok üzerine gitti ben de napıcaz şimdi tüm hayallerimiz yıkıldı diye üzerine gittim. Çünkü işten çıkmasaydı bu ay istemeye geleceklerdi. Ve sonra bir gün ben görüşemediğimiz için damarına basmak için yalan attım bir işe kabul edildiğimi ve eğitim için istanbula gideceğimi söledim zaten çok kıskanç olduğu için bu. üstüne tuz biber oldu. Gidersin gidemezsin tartışması büyüdü ve kavga olayına geldi. Ben de artık yürümeyeceğini düşünüp beni aramasın diye (çünkü ararsa dayanamayacağımı biliyodum ) ben evleniyorum dedim ve film koptu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?